Cazare Vrancea

Cazare județul Vrancea: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Vrancea. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL VRANCEA

Cazare județul Vrancea

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Vrancea.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Vrancea să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Vrancea. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Acest județ este situat în estul țării și face parte din regiunea Subcarpaților de Curbură, fapt ce ăi oferă un potențial turistic imens, atât din punct de vedere peisagistic, cât și din puncte de vedere cultural și istoric. Când treceți prin această regiune, luați în calcul pentru vizitare și Muzeul Vrancei, Rezervația Naturală Cheile Tișitei, Cascada Putnei, Stațiunea Lepșa, Rezervația Naturală Focul Viu, Lacul Negru, Casa Memorială Moș Ion Roată, Muzeul Rădăcina Vrancei, Domeniile Viticole din Vrancea și comuna Soveja. Reședința județului Vrancea este localitatea Focșani, iar în cazul în care vă doriți să explorați această zonă, iată care sunt cele mai bune locuri de cazare.

1. Cazare Vrancea - Romantic Boutique Hotel - ***
Dacă vă doriți o cazare care să fie situată în reședința județului Vrancea, acest hotel este o variantă bună. Romantic Boutique Hotel este amplasat în centrul orașului Focșani, la aproximativ 500 de metri distanță de primărie. Aeroportul Internațional Bacău se află la o distanță de 95 de km, iar această cazare din Vrancea poate organiza, la cerere și contra unui cost suplimentar, serviciul de transfer de la/la aeroport. În incinta hotelului, oaspeții se pot bucura de preparate de inspirație internațională de la restaurantul à la carte și bufet, care servește toate mesele zilei. Acest restaurant este recomandat dimineață pentru cafeaua foarte bună pe care o servește. Oaspeții beneficiază la locație și de parcare privată gratuită, iar în cazul în care nu călătoresc cu mașina personală, aceștia pot fi ajutați cu serviciul de închirieri de autoturisme. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Vrancea, ele sunt dotate cu aer condiționat, încălzire, Wifi gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată dotată cu o cadă și articole de toaletă gratuită și papuci pentru clienți. În limita locurilor disponibile, puteți beneficia și de camere cu balcon sau terasă.

2. Cazare Vrancea - Pensiunea Riana - ****
Pentru o cazare din Vrancea de tip pensiune și cu servicii de lux, recomandăm pensiunea Riana de patru margarete. Aceasta este situată în localitatea Adjud, la aproximativ 50 de km de localitatea Lepșa. În atenția turiștilor care doresc să călătorească cu avionul, cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional de la Bacău și se află la o distanță de aproximativ 51 de km. Această pensiune dispune de o grădină cu facilități de terasă. De asemenea, proprietatea permite închirierea bicicletelor, serviciu ce percepe achitarea unor taxe suplimentare. În incinta acestui hotel există un restaurant ce servește în fiecare zi un mic dejun de tip bufet. Printre facilitățile pe care oaspeții le pot avea la această unitate de cazare din Vrancea se numără și accesul la un automat de băuturi, accesul la un fax/copiator și serviciul de check-in/check-out express. Totoodată, locația poate organiza și transferul de la/la aeroport, pentru un cost suplimentar, dar poate ajuta oaspeții și cu servicii de închirieri auto. Toate camerele pensiunii permit accesul gratuit la Wifi, sunt izolate fonic și sunt prevăzute cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, birou, dulap și baie personală utilată cu articole de toaletă gratuite. Unele camere beneficiază de vedere la grădină.

3. Cazare Vrancea - Pensiunea Rix Rooms - ****
Pensiunea Rix Rooms oferă cazare în Vrancea, în reședința de județ, Focșani. Această pensiune poate facilita transferul de la/la aeroport, pentru un cost suplimentar, cel mai apropiat aeroport fiind Aeroportul Internațional de la Bacău, aflat la o distanță de aproximativ 95 de km. Această cazare din Vrancea nu dispune de un restaurant, serviciul fiind unul de tip self-catering, însă dispune de o bucătărie comună, perfect utilată pentru prepararea oricărei mâncări. Recepția pensiunii beneficiază de un program de funcționare nonstop și poate îndeplini servicii precum serviciu de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la sălile de conferință și petrecere, majoritatea serviciilor percepând taxe suplimentare. Oaspeții dispun de o parcare publică acoperită și gratuită la locație. În ceea ce privește camerele pensiunii, acestea sunt dotate cu aer condiționat, internet gratuit, TV și canale prin cablu, frigider și baie proprie. Unele dintre cele mai mari camere dispun în plus de o zonă de relaxare.

4. Cazare Vrancea - Hotel Amadeus - ***
În cazul în care vă căutați o cazare în Vrancea, situată în reședința de județ și care să ofere servicii bune pentru un preț redus, luați în considerare și această variantă. Hotelul Amadeus este situat în Focșani și permite acces ușor la un magazin alimentar, aflat la o distanță de mai puțin de 50 de metri și la un restaurant, aflat la doar 1 minut de mers pe jos. În apropiere, turiștii pot vizita Pădurea Crângul Petrești, situată la o distanță de 5 minute de mers pe jos sau Lacul Mândrești, aflat la aproximativ 7 km depărtare.  În incinta hotelului există un bar și un restaurant à la carte, care servește în fiecare dimineață și micul dejun, acesta fiind disponibil și în cameră, la cerere. Această unitate de cazare din Vrancea are o recepție deschisă nonstop care beneficiază de o cameră de bagaje și un seif, ambele disponibile la orice oră pentru oaspeți. În plus, recepția poate asigura servicii precum accesul la un fax/copiator sau accesul în sălile de conferință și petrecere, ambele servicii fiind disponibile doar în urma achitării unor costuri suplimentare. Oaspeții beneficiază de o parcare publică gratuită în apropierea locației. Toate camerele hotelului permit accesul gratuit la Wifi și sunt dotate cu aer condiționat, încălzire, TV cu ecran plat și canale prin cablu, DVD player, zonă de relaxare și baie privată. Baia este prevăzută cu duș, un uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Vrancea - Hotel Solar - ***
Hotelul Solar oferă o cazare în Vrancea de trei stele, în reședința de județ. Acesta este situat la aproximativ 5 minute de mers cu mașina de centrul orașului Focșani, într-o regiune recunoscută pentru producerea unui vin de bună calitate din România. În atenția turiștilor care călătoresc fără mașina personală, Gara din Focșani se află la o distanță de 10 minute de mers cu mașina, iar autogara se află la 500 de metri de hotel. În apropierea hotelului există și un magazin alimentar ideal pentru cumpărăturile uzuale, acesta fiind situat la 20 de metri de hotelul Solar. În incinta acestei unități de cazare din Vrancea există un restaurant, unde în fiecare dimineață este servit un mic dejun tip bufet, iar în restul zilei, oaspeții se pot bucura de preparate à la carte, inspirate din bucătăria internațională și tradițional românească. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate facilita servicii precum un serviciu de călcătorie, de spălătorie, de acces la fax/copiator și la sălile de conferință și petrecere ale hotelului, aceste servicii fiind disponibile în urma achitării unor costuri suplimentare. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la hotel. Această cazare din Vrancea oferă camere cu acces gratuit la Wifi, dotate cu aer condiționat, încălzire, seif, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie private utilate cu o cadă și articole de toaletă gratuite.

6. Cazare Vrancea - Pensiunea Oscar - ****
Pensiunea Oscar este amplasată în localitatea Focșani și are patru margarete. Această cazare din Vrancea dispune de o grădină cu facilități de terasă și teren de joacă special amenajat pentru copii. În incinta pensiunii, oaspeții se pot bucura de preparate delicioase din bucătăria internațională și românească de la restaurantul à la carte existent, dar și de un mic dejun continental servit în fiecare zi. Pensiunea dispune și de un bar ce oferă o gamă variată de băuturi. Recepția hotelului funcționează după un program nonstop și poate îndeplini servicii de check-in/check-out privat, serviciu zilnic de menaj, serviciu de concierge, de fax/copiator sau de room service. De asemenea, dispune și de o cameră de bagaje disponibilă pentru clienți și le poate permite și accesul în sălile de conferință și petrecere, dar pentru un cost suplimentar. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Vrancea, ele sunt dotate cu aer condiționat, internet gratuit, încălzire, casetă de valori, TV și baie privată.

7. Cazare Vrancea - Pensiunea Sara - ****
Această cazare din Vrancea este situată pe Drumul Național DN23, la doar 5 minute de mers cu mașina de centrul reședinței de județ, Focșani. În atenția turiștilor care se deplasează fără mașina personală și preferă mijloacele de transport în comun, cea mai apropiată stație de autobuz se află la numai 100 de metri de pensiune. Pensiunea Sara dispune de o piscină în aer liber complet utilată cu facilități de plajă, aceasta fiind deschisă doar în sezonul cald, precum și cu o terasă și un teren de joacă special amenajat pentru copii. În incinta pensiunii există și un restaurant à la carte, ce beneficiază de două terase, unde oaspeții pot savura preparate gustoase inspirate din bucătăria internațională și tradițională românească, dar și un mic dejun continental servit zilnic. Unitatea de cazare din Vrancea dispune de o recepție cu program nonstop care poate oferi servicii de fax/copiator, închirieri de autoturisme, serviciu de călcătorie și de spălătorie, precum și accesul în sălile de conferință și de petrecere, majoritatea serviciilor fiind disponibile doar în urma achitării unor costuri suplimentare. Oaspeții pensiunii Sara beneficiază de o parcare privată gratuită la locație, care este și păzită, totodată. Pensiunea dispune de câteva zone special amenajate pentru fumători, precum și de camere pentru nefumători. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Vrancea, toate permit accesul gratuit la internet, sunt dotate cu aer condiționat și încălzire, dispun de o zonă de relaxare prevăzute cu un TV cu ecran plat și canale prin cablu și un minibar, dar și de o baie privată. Pentru un plus de confort, baia este prevăzută cu articole de toaletă gratuite, dar și cu un uscător de păr. Wifi-ul gratuit este disponibil în întreaga proprietate.

Sorry, no posts matched your criteria.