Cazare Vaslui

Cazare județul Vaslui: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Vaslui. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL VASLUI

Cazare județul Vaslui

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Vaslui.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Vaslui să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Vaslui. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Județul Vaslui face parte dintr-o regiune istorică veche a Moldovei și este situat în estul României. Reședința de județ este localizată în orașul omonim. Acest județ găzduiește câteva frumoase peisaje naturale, precum și numeroase muzee și monumente cu o încărcătură istorică puternică. Dacă treceți prin zonă, trebuie să vizitați neapărat Parcul Copou-Vaslui, Rezervația arheologică Curtea Domnească, Muzeul Județean Ștefan cel Mare, Muzeul Memorial „Emil Racoviță”, Ansamblul domnesc Rosetti-Solescu, Muzeul Caricaturii din Huși, Muzeele memoriale Dimitrie Cantemir, Casa Sturdza din Bârlad sau Muzeele Sătești. Dacă luați în considerare vizitarea acestei zone, aflați care sunt cele mai bune idei pentru cazare în Vaslui.

1. Cazare Vaslui - Hotel Racova - ***
Dacă vă doriți o cazare în Vaslui care să fie localizată în reședința de județ, hotelul Racova este o idee bună. Acesta este poziționat în piața centrală din Vaslui, peste drum de Parcul Tineretului. În atenția turiștilor care aleg să nu călătorească cu mașina personală, ci cu trenul sau cu mijloacele de transport în comun, cea mai apropiată stație de autobuz se află la doar 150 de metri de cazare, iar gara se situează la 1 km distanță. În incinta acestui hotel se poate găsi un restaurant à la carte cu preparate internaționale, dar și un bar cu specific irlandez. Această cazare din Vaslui le poate oferi oaspeților acces la un centru de fitness, la o saună și la o cadă cu hidromasaj. Recepția hotelului este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și poate îndeplini servicii de spălătorie, călcătorie, fax/copiator și acces la sălile de conferință sau petrecere, aceste servicii necesitând achitarea unor costuri suplimentare. Oaspeții proprietății beneficiază de parcare privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Vaslui, ele sunt dotate cu aer condiționat, Wifi gratuit, seif, minibar, TV și canale prin cablu, telefon și o baie personală utilată cu o cadă și un uscător de păr. Dacă alegeți să vă cazați într-o suită, veți beneficia în plus de o zonă de relaxare, un dormitor separat și două băi.

2. Cazare Vaslui - La Livadă - ***
În cazul în care vă căutați o cazare în Vaslui care să fie de tipul pensiune și să vă ofere și facilități de plajă, La Livadă este o alege excelentă. Această proprietate este localizată chiar la intrarea în orașul Vaslui, pe drumul principal către Bârlad. În cazul în care doriți să călătoriți cu avionul, cel mai apropiat se află la o distanță de aproximativ 80 de km de cazare, fiind Aeroportul Internațional din Iași. Oaspeții pensiunii pot beneficia de piscina în aer liber deschisă în timpul sezonului cald, care este utilată cu șezlonguri și paturi de plajă și permite clienților să savureze o băutură relaxantă pe marginea piscinei. Lângă piscină există și un loc de joacă special amenajat pentru copii. Unul dintre cele mai mari avantaje de care dispune această cazare din Vaslui este faptul că accepta accesul cu animalele de companie complet gratuit. În incinta proprietății există și un restaurant à la carte, unde se pot prepara la cerere și preparate dedicate anumitor diete speciale. Recepția proprietății este deschisă nonstop, dispune de o cameră pentru bagaje și poate oferi informații legate de turism. De asemenea, aceasta oferă servicii de presă pentru călcat pantalonii, serviciu de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și de acces în sălile de conferință și petrecere, servicii pentru care va trebui să suportați niște taxe suplimentare. Oaspeții pensiunii beneficiază de parcare privată gratuită la locație. Această unitate de cazare din Vaslui are camere dotate cu internet gratuit, aer condiționat, încălzire, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată. Unele camere dispun și de balcon.

3. Cazare Vaslui - Motel Don Tomaso
Motelul Don Tomaso este o cazare din Vaslui, aflată la aproximativ 70 de km de Aeroportul Internațional din Iași. Acest motel dispune de avantajul că le permite oaspeților accesul cu animalele de companie gratuit. În incinta motelului există un restaurant à la carte cu un meniu inspirat din bucătăria internațională, dar și un bar unde oaspeții se pot bucura de o varietate mare de băuturi. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Vaslui, acestea sunt prevăzute cu internet gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată utilată cu duș.

4. Cazare Vaslui - Hotel Vaslui - ***
Pentru o cazare în Vaslui care să vă ofere condiții bune, dar la un preț redus, o recomandare bună este hotelul de trei stele Vaslui. Acesta este situat central în orașul cu același nume, chiar lângă primărie. În atenția turiștilor care doresc să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun, cea mai apropiată stație de autobuz se află la o distanță de 400 de metri de hotel. Având în vedre locație centrală, la o distanță de mai puțin de 50 de metri de hotel, oaspeții pot avea acces la numeroase bănci, magazine alimentare sau magazine de suveniruri. Această cazare din Vaslui se poate ocupa și de transferul de la/la aeroport, Aeroportul Internațional din Iași aflându-se la doar 60,8 km distanță, dar acest serviciu suportă costuri suplimentare. În incinta acestui hotel există un restaurant à la carte care servește și micul dejun, acesta fiind disponibil și în cameră, la cerere. Restaurantul poate pregăti preparate speciale pentru persoanele alergice sau care țin diete, dar pentru un cost suplimentar. De asemenea există și un bar ce are o terasă. Unul dintre avantajele majore ale locației este acela că permite accesul cu animalele de companie complet gratuit. Oaspeții hotelului beneficiază de parcare privată gratuită și păzită la locație. Recepția acestei unități de cazare din Vaslui este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și poate face schimburi valutare. Totodată, poate îndeplini servicii lustruire pantofi, de presă pentru călcat pantalonii, de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator și de acces în sălile de conferință și petrecere, majoritatea acestor servicii percepând taxe suplimentare. Camerele hotelului permit accesul gratuit la Wifi și sunt dotate cu seif, aer condiționat, TV și canale prin cablu, minibar, linie telefonică internațională, posibilitatea de a se conecta la internet și prin cablu, dar și baie privată dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Vaslui - Pensiunea La Conac
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Vaslui de tip pensiune, interesați-vă și de pensiunea La conac. Această pensiune este localizată la aproximativ 500 de metri de piața Vascar, oaspeții având acces ușor și la un supermarket pentru cumpărăturile uzuale, Silvermall fiind poziționat la doar un km distanță de pensiune. În apropiere, turiștii pot vizita Barajul Solești, aflat la o distanță de 15 km. În incinta pensiunii există un restaurant à la carte, unde oaspeții se pot bucura de preparate de inspirație europeană, dar și de un mic dejun servit zilnic tip bufet. Există și un bar care dispune de o terasă. Această unitate de cazare din Vaslui poate asigura transferul de la/la aeroport pentru un cost suplimentar, cel mai apropiat aeroport fiind Aeroportul Internațional din Iași, aflat la aproximativ 56 de km distanță. Oaspeții beneficiază de parcarea privată gratuită și păzită la locație. Recepția pensiunii este deschisă nonstop și le poate oferi clienților acces la sălile de conferință și petrecere, dar și servicii de fax/copiator, acestea fiind disponibile contra unor taxe suplimentare. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Vaslui, toate  dispun de încălzire, de internet gratuit, de TV cu ecran plat, de un birou și de o baie privată dotată fie cu o cadă, fie cu duș.

6. Cazare Vaslui - DNK Residence
Această cazare din Vaslui este localizată în localitatea Simila. Distanța până la plajă este de aproximativ 1 minut de mers pe jos., iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Bacău, situat la aproximativ 66 de km. Unul dintre cele mai mari avantaje de care dispune DNK Residence este acela că le permite oaspeților accesul cu animalele de companie complet gratuit. Proprietatea dispune și de o grădină cu facilități de terasă. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație. Când vine vorba despre camerele acestei unități de cazare din Vaslui, toate permit accesul gratuit la internet și sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit și baie privată utilată cu duș, papuci și uscător de păr. Unele camere dispun și de vedere fie la lac, fie la grădină, precum și de o zonă de relaxare.

7. Cazare Vaslui - Pensiunea Diana
Pensiunea Diana este o cazare din Vaslui situată în localitatea Stroe Beloescu. În atenția turiștilor ce doresc să călătorească cu avionul, cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Bacău și se află la o distanță de aproximativ 70 de km. Această pensiune dispune de o bucătăria comună perfect utilată pentru pregătirea oricărui preparat, tipul servicii fiind de self-catering. De asemenea, această cazare din Vaslui dispune de o grădină cu facilități de terasă. Pensiunea dispune de o cameră dublă cu baie privată și de două camere ce au baie comună. De asemenea, în incinta pensiunii există o cameră de lounge cu TV care este comună, precum și un fax/copiator. Camerele pensiunii dispun de încălzire, de acces gratuit la internet, de dulap, de TV cu ecran plat și de un cuptor cu microunde. Unele camere au și balcon. Oaspeții pensiunii beneficiază de parcare privată gratuită la locație.

8. Cazare Vaslui - Studios Alex Geo
Studios Alex Geo oferă cazare în Vaslui de tip apartamente sau garsoniere. Acestea se află în orașul Vaslui. Apartamentele sunt disponibile la prețuri reduse, sunt prevăzute cu Wifi gratuit, TV cu ecran plat, baie privată și în funcție de mărimea unității, conține fie bucătărie complet utilată, fie chicinetă privată. În cazul în care turiștii călătoresc cu avionul, cel mai apropiat aeroport este Aeroportul din Iași, situat la aproximativ 60 de km distanță. La o distanță de doar 400 de metri de această cazare din Vaslui, oaspeții au acces la restaurante, cafenele și o piață. La proprietate este disponibilă o parcare publică gratuită.

 

Sorry, no posts matched your criteria.