Cazare Tulcea

Cazare judeţul Tulcea: vezi aici TOATE unitățile de cazare din judeţul Tulcea. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEŢUL TULCEA

Cazare judeţul Tulcea

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din judeţul Tulcea.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în judeţul Tulcea să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din judeţul Tulcea. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Situat în Dobrogea, în partea de sud-est la țării, acest județ dispune de acces la una dintre cele mai importante atracții turistice din România – Delta Dunării. Fiind un județ de graniță, Tulcea dispune de o varietate de culturi, de la români, ruși, lipoveni, până la greci și turci. Atunci când vizitați această zonă frumoasă, nu trebuie să ratați Delta Dunării, Parcul Național Munții Măcinului, Acvariul din Tulcea, Cetatea Aegyssus, Muzeul de Etnografie și Artă Populară, Muzeul de Istorie și Arheologie, Muzeul de Artă, Sulina, Cetatea Medievală Enisala, Clădirile turcești din Babadag și multe altele. Când vă veți hotărî să vizitați această zonă, luați în considerare aceste variante de cazare.

1. Cazare Tulcea - Stanca Dunării - ***
Această cazare din Tulcea este situată în comuna Nufăru. Pensiunea se află la o distanță de doar 11 km de orașul Tulcea. În incinta pensiunii, oaspeții se pot bucura de un restaurant à la carte, cu preparate inspirate din bucătăria internațională, precum și de un bar și o cafenea. Această cazare din Tulcea este ideală pentru iubitorii de pescuit, întrucât organizează sesiuni de pescuit. De asemenea, seară pot avea loc activități de divertisment. Pensiunea dispune de o grădină cu facilități de terasă, grătar, teren de joacă special amenajat pentru copii. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație, care este și păzită. Proprietatea poate facilita servicii de fax/copiator și le poate oferi clienților jocuri de masă și puzzle-uri pentru divertisment. În ceea ce privește camerele pensiunii, acestea sunt dotate cu aer condiționat, încălzire, TV cu ecran plat și canale prin satelit, dulap, balcon, Wifi gratuit și baie privată.

2. Cazare Tulcea - Peninsula Resort - ****
Peninsula Resort este o cazare din Tulcea situată în localitatea Murighiol, pe malul lacului. În atenția turiștilor care doresc să călătorească fără mașina personală, cea mai apropiată stație de autobuz se află la 5 km distanță de proprietate, iar Aeroportul Tulcea este poziționat la 35 de km distanță. Această unitate de cazare din Tulcea este excelentă pentru oaspeții pasionați de activități în aer liber și iubitori ai sportului deoarece la locație se pot organiza activități de plimbat cu caiacul, activități de pescuit, închirieri de biciclete sau accesul la un aqua park. De asemenea, resortul dispune de facilități wellness, acestea făcând referire mai mult la piscina din aer liber dotat cu umbrele, șezlonguri și paturi de plajă, bar la piscină și tobogan cu apă. În incinta resortul există un restaurant à la carte, care servește și micul dejun tip bufet, dar și un bar. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită la proprietate. Recepția acestui resort poate îndeplini servicii de fax/copiator, lustruire pantofi sau acces la sălile de conferință și petrecere. Această cazare din Tulcea dispune de camere ce permit acces gratuit la Wifi, sunt izolate fonic și sunt dotate cu aer condiționat, încălzire, TV cu ecran plat, zonă de relaxare, frigider și baie privată ce include un duș, un uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Toate camerele dispun de vedere la lac. Dacă alegeți să vă cazați în suită, veți beneficia în plus  de un balcon și o cadă spa.

3. Cazare Tulcea - Hotel Insula - ***
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Tulcea situată în reședința de județ, hotelul Insula este amplasat pe o insulă din Tulcea, la doar 6 minute de mers pe jos de plajă. Proprietatea se află pe malul lacului Ciuperca, la o distanță de 2 km de centrul orașului. Această locație este foarte avantajoasă pentru turiștii care nu călătoresc cu mașina personală, gara aflându-se la aproximativ 2 minute de mers pe jos. La aceeași distanță se află și portul de agrement, precum și o piscină publică. Turiștii pot vizita, la o distanță de 20 de minute de mers cu mașina, Mănăstirea Celic Dere. Această cazare din Tulcea dispune de un restaurant deschis nonstop, care servește preparate de origine românească și oferă și prânzul pregătit la pachet, precum și de un bar ce servește o varietate mare de vinuri și alte băuturi. La proprietate se pot închiria biciclete, se poate face ciclism, iar oaspeții se pot bucura și de un club de noapte dotat cu un DJ. În ceea ce privește parcarea, oaspeții pot avea acces la parcarea privată, doar în schimbul unei taxe de 2,50 euro pe zi. Recepția acestei unități de cazare din Tulcea este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și poate îndeplini servicii de schimb valutar, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la business centre și la sălile de conferință și petrecere, majoritatea acestor servicii percepând taxe suplimentare. Camerele hotelului permit accesul gratuit la internet, sunt dotate cu aer condiționat, seif, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar, plase de țânțari la toate geamurile și baie personală utilată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Tulcea - Hotel Delta 4 - ****
Pentru o cazare din Tulcea, care să vă ofere condiții de lux, o recomandare bună este hotelul Delta. Acesta este localizat central în orașul Tulcea, locație ce îi permite hotelului să fie foarte aproape de gară, autogară, de puncte de atracție turistică și de magazine. La cerere, hotelul poate organiza plimbări cu barca în Delta Dunării. Această cazare din Tulcea dispune de un centru de wellness ce include piscină interioară, centru SPA, saună, cadă cu hidromasaj, tratamente de masaj corporal, și sală de fitness. Piscina interioară este încălzită și filtrată, iar centrul de fitness beneficiază de instructori special pregătiți să ajute turiștii în caz de nevoie. În ceea ce privește restaurantul hotelului, acesta dispune de o terasă și un bar cu o selecție mare de vinuri românești de înaltă calitate și servește preparate inspirate din bucătăria internațională și tradițională românească. Cel mai renumit preparat al restaurantului este peștele de apă dulce. Unitatea de cazare din Tulcea beneficiază de o recepție deschisă nonstop ce deține o cameră de bagaje și poate efectua schimburi valutare. De asemenea, printre serviciile pe care recepția le poate oferi sunt serviciul de lustruire pantofi, serviciu de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la sălile de conferință și petrecere, costuri suplimentare fiind necesare pentru îndeplinirea acestora. Oaspeții pot beneficia de parcare privată gratuită la locație. Când vine vorba de camerele hotelului, acestea sunt dotate cu Wifi gratuit, aer condiționat, seif, încălzire, TV și canale prin cablu și baie privată din marmură.

5. Cazare Tulcea - Hotel Esplanada - ****
Hotel Esplanada este o altă variantă de cazare în Tulcea ce poate oferi servicii de lux, fiind un hotel de patru stele. Această proprietate se află la doar 11 minute de mers pe jos de plajă, fiind situat aproximativ de malul Dunării. Hotelul poate organiza și transferul de la/la aeroport, în schimbul achitării unor costuri suplimentare, cel mai apropiat aeroport fiind Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, aflat la 94,2 km distanță. Această unitate de cazare din Tulcea pune la dispoziția oaspeților servicii precum cada cu hidromasaj, tratamente de masaj corporal, centru SPA, centru de fitness și saună. De asemenea, în atenția iubitorilor de sport în aer liber, locația poate organiza și drumeții, activități de pescuit sau permiterea închirierii bicicletelor. Totodată, acest hotel organizează și plimbări în Delta Dunării pentru observarea peisajelor și a păsărilor, excursii la punctele turistice de interes sau foc de tabără și muzică live. Restaurantul hotelului este à la carte și are și specific de pizzerie, iar în fiecare dimineață servește micul dejun tip bufet. Clienții acestei unități de cazare din Tulcea beneficiază de parcare privată gratuită și păzită. Recepția hotelului este deschisă nonstop, dispune de un bancomat, o cameră de bagaje și un birou de turism. Printre serviciile pe care le oferă se numără schimbul valutar, babysitting-ul, lustruitul pantofilor, serviciu de călcătorie, serviciu spălătorie, fax/copiator și accesul la sălile de conferință și petrecere. Camerele hotelului dispun de internet gratuit, aer condiționat, seif, TV și canale prin cablu și baie privată dotată cu halate de baie și articole de toaletă gratuite.

6. Cazare Tulcea - Hotel Europolis - ***
Acest hotel de trei stele este o cazare din Tulcea localizată în centrul orașului. Hotelul se află la doar 10 minute de mers pe jos de promenada Dunării, locația permițându-i să organizeze excursii cu un vapor prin Delta Dunării. Poziționarea acestui hotel este avantajoasă și pentru turiștii care călătoresc fără mașina personală întrucât gara se află la aproximativ 2 km distanță. Restaurantul de care dispune hotelul este à la carte și le poate oferi oaspeților preparate gustoase inspirate din bucătăria internațională și tradițional românească.  Recepția hotelului este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și poate oferii servicii de fax/copiator, spălătorie și acces la sălile de conferință și petrecere, majoritatea serviciilor fiind disponibile în urma achitării unor costuri suplimentare. Această cazare din Tulcea oferă parcare publică gratuită oaspeților. În ceea ce privește camerele hotelului, acestea sunt dotate cu internet gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și baie privată utilată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Tulcea - Pensiunea Anda - ***
Dacă vă doriți o cazare în Tulcea de tip pensiune, verificați pensiunea Anda. Aceasta este situată în Delta Dunării, la doar 50 de metri de Lacul Câșla. În apropiere se află Mănăstirea Saon, la 20 de km distanță, iar în atenția turiștilor care călătoresc cu trenul, gara se află la 5 km. Pensiunea dispune de o bucătărie comună perfect utilată, precum și de o grădină cu facilități de terasă, grătar și teren de joacă special amenajat pentru copii. Această cazare din Tulcea dispune de o piscina în aer liber, oferă oaspeților bărci cu vâsle și poate organiza pentru aceștia plimbări cu șalupa. Camerele pensiunii permit accesul gratuit la Wifi și sunt dotate cu TV și canale prin cablu, zonă de relaxare și baie privată dotată cu duș și articole de toaletă gratuite.