Cazare Timiș

Cazare județul Timiș: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Timiș. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL TIMIȘ

Cazare județul Timiș

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Timiș.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Timiș să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Timiș. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Județul Timiș este localizat în Banat, în partea de vest a României și delimitează granița cu Ungaria și Serbia. Aflându-se la graniță, acest județ conține mai multe etnii și culturi, acest lucru observându-se atât în arhitectură, cât și în obiceiuri și tradiții. Câteva dintre cele mai importante atracții turistice pe care ar trebui să le vizitați sunt orașul Timișoara, Castelul Huniade, Stațiunea Buziaș, Mlaștinile Satchinez, Băilea Calacea, Muzeul din Lugoj, Castelul din Banloc, Castelul Nako, Peștere Românești, Pajiștea cu narcise din Bătești și multe altele. Dacă vreți să vizitați această zonă, aflați care sunt cele mai bune variante de cazare din Timiș.

1. Cazare Timiș - Hotel La Residenza - ****
Dacă vă doriți o cazare în Timiș care să vă ofere condiții de lux și să fie situată în reședința de județ, alegeți La Residenza. Acest hotel de patru stele se află aproape în centrul istoric al orașului Timișoara, zona fiind una foarte liniștită. În incinta hotelului se află un restaurant, unde oaspeții se pot bucura doar de micul dejun tip bufet, care este servit în fiecare dimineață și este gratuit. În apropierea hotelului, oaspeții pot găsi numeroase restaurante unde pot savura celelalte mese ale zilei, acestea având specific diferit, fie tradițional românesc, fie internațional, fie italienesc. Această cazare din Timiș beneficiază și de o piscină în aer liber, accesibilă în sezonul cald, precum și de o bibliotecă, de unde oaspeții pot împrumuta cărți. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate asigura servicii de călcătorie, de lustruire pantofi, de spălătorie sau de fax/copiator, majoritatea serviciilor fiind disponibile după achitarea unor costuri suplimentare. În ceea ce privește camerele, acestea sunt izolate fonic, dispun de internet gratuit, de aer condiționat, de TV și canale prin cablu si de baie personală.

2. Cazare Timiș - Pensiunea Nora Clasic - ***
Pentru o cazare în Timiș de tipul pensiune, care să fie situată în reședința de județ, pensiunea Nora Clasic este o idee bună. Aceasta se află la aproximativ 4 km distanță de centrul orașului Timișoara. În apropierea pensiunii, pe o rază pe 400 de metri, oaspeții pot găsi numeroase restaurante, baruri, cafenele, precum și un centru comercial. Această cazare din Timiș dispune de anumite facilități de wellness, dintre care cele mai importante sunt piscina în aer liber, baia turcească, cada cu hidromasaj și saună. Oaspeții pot beneficia de aceste servicii doar în schimbul unor costuri suplimentare. Pensiunea deține și o grădină cu facilități de terasă și grătar, serviciu de necesită rezervare și achitarea unor costuri suplimentare. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită la locație. Recepția acestei unități de cazare din Timiș are program nonstop și poate îndeplini facilități de cameră de bagaje, presă pentru călcat pantaloni, lustruire de pantofi, serviciu de călcătorie, de spălătorie sau acces în business centre și la sălile de conferință și petrecere, cele mai multe servicii percepând taxe. Când vine vorba despre camere, acestea sunt prevăzute cu aer condiționat, seif, internet gratuit, TV cu ecran plat, minibar și baie personală.

3. Cazare Timiș - Anette Resort - ****
Dacă vă doriți o cazare în Timiș care să vă ofere și facilități de plajă, luați în considerare Anette Resort. Acest resort se află în satul Covaci, la ieșirea din sat, la o distanță de aproximativ 15 minute de mers cu mașina de centrul orașului Timișoara și la aproximativ 300 de metri de Stadionul Fortuna. În atenția turiștilor care doresc să călătorească cu avionul, acesta este situat la 14,4 km distanță de proprietate. Această cazare din Timiș dispune de un restaurant ce servește micul dejun tip bufet, de inspirație americană, iar restul preparatelor à la carte, inspirate din bucătăria internațională. De asemenea, atunci când vremea permite acest lucru, clienții au acces la terasa ce dispune și de facilități de grătar. Anette Resort le pune la dispoziție oaspeților o piscină în aer liber, amenajată și cu o piscină special destinată celor mici, ambele fiind deschise în timpul sezonului cald. În cadrul acestei unități de cazare din Timiș, oaspeții se pot bucura de o multitudine de activități, dintre care cele mai plăcute ar fi serile cu cină tematică, galeriile de artă temporare, jocurile de badmintion, de tenis de masă, activitățile de karaoke sau tururile cu bicicletele, biciclete pe care clienții le pot închiria gratuit la locație. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la resort, precum și de accesul gratuit la un centru de fitness. Recepția este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje, poate face schimburi valutare și poate oferi facilități de fax/copiator și de acces la business centre și la sălile de conferință și petrecere. În ceea ce privește camerele, acestea sunt dotate cu Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit și baie privată ce include un uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Timiș - Hotel Roco - ****
Hotelul Roco de patru stele este situat în satul Izvin din județul Timiș, la aproximativ 5 minute distanță de autostrada A1 și la 17 km distanță de Timișoara. În apropierea acestei unități de cazare din Timiș, oaspeții pot vizita pivnițele bogate în vinuri din Recaș, Herghelia de la Izvin sau Parcul Dendrologic din Bazoșu Nou. Cel mai apropiat oraș este Recaș, situat la doar 2 km distanță, iar cel mai apropiat aeroportul este Aeroportul din Timișoara, situat la 15 km distanță, proprietatea organizând transferuri de la/la aeroport, pentru un cost suplimentar. Un lucru impresionant despre acest hotel este faptul că se întinde pe o suprafață de 15 000 de mp. În incinta hotelului există un restaurant unde oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet și de preparate à la carte realizate din ingrediente de proveniență locală. Această cazare din Timiș permite accesul cu animalele de companie, contra unor costuri suplimentare și dispune de o grădină cu facilități de terasă, teren de joacă special amenajat pentru copii și grătar. La proprietate, oaspeții se pot bucura de activități de călărie. Recepția este deschisă nonstop și oferă facilități de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la business centre și la sălile de conferință și de petrecere. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită la această cazare din Timiș. În ceea ce privește camerele, acestea permit accesul gratuit la Wifi și sunt prevăzute cu aer condiționat, seif, TV și canale prin cablu și baie privată complet utilată.

5. Cazare Timiș - Hotel Timișoara - ****
Pentru o cazare în Timiș cu servicii de lux, vă recomandăm hotelul Timișoara. Acest hotel se află în centrul orașului cu același nume, chiar lângă Piața Operei și alte obiective turistice. Aeroportul Internațional din Timișoara se află la aproximativ 11 km distanță, iar proprietatea poate asigura transportul de la/la aeroport, pentru un cost suplimentar. Restaurantul à la carte din incinta hotelului se numește Belvedere și le permite oaspeților să savureze preparate inspirate din bucătăria sârbească, bulgărească, italienească și turcească. De asemenea, restaurantul servește zilnic un mic dejun englezesc/irlandez. Această cazare din Timiș dispune și de un bar numit Art Deco, ce oferă o atmosferă intimă pentru oaspeții care doresc să le relaxeze la un pahar de vin. Hotelul oferă clienților și anumite servicii de wellness, dintre care putem reaminti piscina interioară, tratamente de masaj, cameră de aburi, saună, centru de fitness și servicii de înfrumusețare. Unitatea de cazare din Timiș acceptă accesul cu animalele de companie, serviciu ce poate percepe taxe suplimentare. Oaspeții pot beneficia de parcare privată păzită la locație, însă acest serviciu este disponibil doar cu rezervare și contra costului de 16 euro pe zi. Recepția funcționează după un program nonstop, dispune de o cameră de bagaje și de un bancomat și poate asigura facilități de lustruire pantofi, de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la business centre și la sălile de conferință și petrecere. De asemenea, această unitate de cazare din Timiș își poate ajuta clienții și cu închirieri de autoturisme și cu pregătirea prânzului la pachet. Toate camerele hotelului dispun de aer condiționat, seif, internet gratuit, TV cu ecran plat și baie privată.

6. Cazare Timiș - Hotel Continental - ****
O altă cazare de lux din Timiș este și hotelul de patru stele Continental. Acest hotel este situat în centrul orașului Timișoara, chiar lângă Parcul Civic, la doar câteva minute de mers pe jos distanță de Piața Unirii și de Bastion. În apropiere se află și Aeroportul Internațional Traian Vuia, la 10 km distanță, transferul de la/la aeroport fiind asigurat în funcție de disponibilitate și contra unor taxe suplimentare. Acest hotel dispune de mai multe facilități de lux. În primul rând, deține o sală de fitness ce are o suprafață de 1000 de mp și conține și săli de aerobic. De asemenea, această unitate de cazare din Timiș dispune de o piscină interioară, dar și de o piscină exterioară, deschisă în timpul sezonului cald și perfect utilată. Printre facilitățile de wellness pe care le mai asigură se numără și tratamentele de masaje corporale, accesul la cada cu hidromasaj și accesul la saună. Această unitate de cazare din Timiș permite și accesul cu animalele de companie, serviciu disponibil după achitarea unor costuri suplimentare. În cadrul hotelului veți putea găsi și un cazino, precum și un club de noapte cu DJ.  În incinta hotelului Continental puteți avea acces și la un restaurant unde în fiecare dimineață este servit micul dejun tip bufet (disponibil și în cameră, la cerere), iar în restul zilei oaspeții pot savura preparate à la carte inspirate din bucătăria internațională și românească, dar și fructe de mare. În holul propietății puteți găsi un bar, dar și un salon de înfrumusețare capabil să îndeplinească orice serviciu. Această unitate de cazare din Timiș oferă camere cu vedere panoramică, fiind unul dintre cele mai înalte hoteluri din Timișoare. Acestea sunt prevăzute cu Wifi gratuit, TV cu ecran plat și baie privată.