Cazare Teleorman

Cazare județul Teleorman: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Teleorman. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL TELEORMAN

Cazare județul Teleorman

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Teleorman.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Teleorman să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Teleorman. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Situat în Muntenia, județul Teleorman are reședința de județ în Alexandria și dispune de numeroase cetăți medievale și conace istorice boierești. În această regiune trebuie să vizitați cel puțin una dintre următoarele atracții turistice: orașul Alexandria, localitatea Turnu Măgurele, Pădurea Troianu, Centrul de agrement Dunărica, Aria Naturală Corabia, Centrul Memorial Marin Preda, Casa Memorială Zaharia Stancu, Casa Mamut din Roșiorii de Vede și Conacele Boierești din Teleorman. În cazul în care vă hotărâți să călătoriți în această regiune, iată 8 variante de cazare în Teleorman.

1. Cazare Teleorman - Red Hotel - ***
Dacă vă doriți o cazare în Teleorman care să fie localizată în reședința de județ, puteți verifica Red Hotel. Acest hotel de trei stele este situat la 39 de km distanță față de Sviștov și la 89 de km distanță de cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Internațional Henri Coandă – proprietatea poate facilita transferul de la/ la aeroport, serviciu ce necesită achitarea unor costuri suplimentare. Această cazare din Teleorman servește în fiecare dimineață micul dejun tip bufet, acesta fiind disponibil și în cameră, la cerere. De asemenea, în incinta hotelului există și un bar unde oaspeții se pot relaxa. Recepția proprietății funcționează după un program nonstop, poate efectua schimburi valutare, dispune de cameră de bagaje și le poate oferi oaspeților servicii de presă pentru călcat pantaloni, serviciu de călcătorie, servicii de curățătorie chimică, servicii de spălătorie, de fax/copiator și de acces la sălile de conferință și petrecere, unele dintre aceste servicii fiind disponibile în urma achitării unor costuri suplimentare. Totodată, oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită la această cazare din Teleorman, care este funcțională și pentru persoane cu dizabilități. Hotelul ajută și cu închirieri de autoturisme. În ceea ce privește camerele, toate dispun de aer condiționat, de internet gratuit, de TV cu ecran plat și baie privată utilată cu duș și uscător de păr.

2. Cazare Teleorman - Hanul cu Noroc - **
Hanul cu Noroc este o cazare din Teleorman de tip motel, situată în Alexandria, la 41 de km distanță de localitatea Sviștov. Motelul dispune de o piscină în aer liber, perfect utilată și funcțională în timpul sezonului cald. În incinta hotelului se află și un restaurant à la carte cu terasă, ce servește în fiecare dimineață și un mic dejun continental, disponibil și în cameră (la cerere). Această cazare din Teleorman beneficiază de parcare privată gratuită pentru oaspeți. Recepția motelului funcționează după un program nonstop, dispune de cameră de bagaje și poate oferi clienților acces la sălile de conferință și petrecere, serviciu disponibil contra unor costuri suplimentare. Când vine vorba de camerele acestui motel, acestea sunt dotate cu internet gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată.

3. Cazare Teleorman - Hanul Cocosul - ***
Această cazare din Teleorman este situată în localitatea Vitănești, aflată la 47 de km de Ruse și foarte aproape de Lacul Vitănești. Această proprietate beneficiază de o grădină cu facilități de terasă și grătar. De asemenea, este o locație avantajoasă pentru persoanele active, iubitoare de activități în aer liber, deoarece se pot organiza drumeții în zonă.  În incinta proprietății există un restaurant à la carte cu preparate inspirate din bucătăria internațională, care poate pregăti și meniuri special pregătite pentru copii, serviciu ce se realizează la cerere și contra unui cost suplimentar. Oaspeții acestei cazări din Teleorman dispun de parcare privată gratuită și păzită la locație, aceasta fiind ușor de accesat și pentru persoanele cu dizabilități. Proprietatea poate pune la dispoziția oaspeților servicii precum livrarea de alimente, serviciul zilnic de menaj, fax/copiator, pregătirea prânzului la pachet, serviciu de călcătorie, de spălătorie sau accesul la sălile de conferință și petrecere, majoritatea serviciile percepând anumite taxe suplimentare. În ceea ce privește camerele proprietății, acestea sunt izolate fonic, au vedere fie la lac, fie la oraș, permit accesul gratuit la Wifi și sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată.

4. Cazare Teleorman - Hotel Inter Zimnicea - ****
Dacă doriți cazare în Teleorman cu facilități de plajă, verificați hotelul Inter Zimnicea. Acesta este situat în centrul localității Zimnicea, la numai 6 km distanță de Dunăre și de granița cu Bulgaria. Dacă vă doriți, puteți vizita și orașul Sviștov din Bulgaria prin intermediul unui feribot care traversează Dunărea. Această unitate de cazare din Teleorman dispune de un bar și un restaurant à la carte ce servește și micul dejun, acesta fiind inclus în prețul de cazare al unei camere. Hotelul dispune de o zonă de plajă privată perfect utilată, precum și de anumite facilități de wellness. Dintre acestea, cele mai recomandate sunt tratamentele de masaj corporal, solarul, sauna sau centrul de fitness, majoritatea necesitând achitarea unor costuri suplimentare. În incinta hotelului există posibilitatea de a practica activități de karaoke, de a accesa salonul de înfrumusețare perfect echipat pentru realizarea oricăror servicii și de a cumpăra suveniruri sau cadouri de la magazinul de suveniruri existent. În recepție, oaspeții pot dispune de un bancomat și de un birou de turism, iar recepția este deschisă nonstop. Această cazare din Teleorman pune la dispoziție facilități de lustruire pantofi, de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la sălile de conferință și petrecere, majoritatea acestor facilități fiind disponibile la costuri suplimentare. Oaspeții beneficiază și de parcare privată gratuită la locație. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu internet gratuit, seif, aer condiționat, încălzire, telefon, minibar, TV și canale prin cablu și baie privată.

5. Cazare Teleorman - Pensiunea Family Zona
Pentru o cazare în Teleorman de tipul pensiune, o recomandare bună este pensiunea Family Zone. Aceasta este situată în localitatea Roșiori de Vede, lângă râul Vedea. În apropierea locației, oaspeții au acces la un supermarket de unde își pot efectua cumpărăturile uzuale, aflat la doar 1,2 km distanță. Pensiunea dispune de un bar și un restaurant à la carte, care poate servi și micul dejun pentru un preț de 19 lei adăugat în plus la prețul de cazare al unei camere. Pensiunea dispune de o grădină cu facilități de zonă de picnic, de terasă, de teren de joacă special amenajat pentru copii și cu servicii de grătar, disponibile contra unor costuri suplimentare. La această unitate de cazare din Teleorman, oaspeții se pot bucura de numeroase activități. Favoritele ar putea fi echipamentele de badminton și tenis, pentru niște jocuri relaxante, bicicletele disponibile gratuit, activități de karaoke, jocuri de darts și tenis de masă. Pensiunea dispune și de o bucătărie comună, perfect utilată pentru realizarea oricăror preparate. La locație, oaspeții pot beneficia și de parcare privată gratuită și păzită, perfectă și pentru persoanele cu dizabilități. Recepția proprietății este deschisă nonstop, poate facilita servicii de trezire și poate oferi oaspeților jocuri de masă și puzzle-uri. Această unitate de cazare din Teleorman are camere dotate cu aer condiționat, încălzire, Wifi gratuit, TV și baie privată dotată cu o cadă.

6. Cazare Teleorman - Pensiunea La Nașu
Pensiunea este situată în localitatea Fântânele, la 13 km distanță de localitatea Sviștov, din Bulgaria. Această cazare din Teleorman este prevăzută cu o grădină cu facilități de terasă, grătar, mobilier de exterior și zonă special amenajată pentru luarea mesei în aer liber. Locația poate organiza activități de pescuit, în afara proprietății, contra unui cost suplimentar. În incinta pensiunii, oaspeții pot juca biliard. Pensiunea dispune și de un bar și un restaurant. Această unitate de cazare din Teleorman asigură parcarea privată gratuită pentru clienți, Wifi gratuit pe tot teritoriul proprietății și servicii de check-in/check-out privat. Camerele pensiunii sunt izolate fonic, beneficiază de pardoseală de lemn, au plase de țânțari la toate geamurile și sunt dotate cu aer condiționat, încălzire, balcon cu vedere la grădină, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată cu halate de baie și papuci.

7. Cazare Teleorman - Pensiunea President
Această cazare din Teleorman este situată în localitatea Roșiori de Vede, la 90 de km distanță de Aeroportul Internațional din Craiova. Această pensiune dispune de un bar, însă pentru prepararea mâncării este disponibilă doar o bucătărie în comun. Bucătăria este complet utilată și dispune și de fierbător electric și cuptor cu microunde, precum și de produse speciale pentru curăție și de un loc pentru luat masa. De asemenea, există o grădină cu facilități de terasă și cu loc pentru servit masa în aer liber. Această unitate de cazare din Teleorman poate îndeplini facilități de curățătorie chimică, spălătorie, serviciu de trezire și fax/copiator, disponibile în urma achitării unor costuri suplimentare. Totodată, proprietatea poate organiza transferul de la/la aeroport, tot pentru un cost suplimentar. Pensiunea President dispune și de o cameră de zi comună (lounge cu TV) și oferă oaspeților parcare privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele, acestea permit accesul gratuit la internet, sunt dotate cu plase de țânțari la toate geamurile, cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată utilată cu un uscător de păr, papuci și articole de toaletă gratuite.

8. Cazare Teleorman - Hotel Plutitor Danubis Pontic - ****
Pentru o cazare în Teleorman cu servicii de lux, recomandăm acest hotel amplasat pe Dunăre, la doar 1 km de Lacul Suhaia și la 7 km distanță de orașul Suhaia. Hotelul este construit pe 3 punți, dispune de un restaurant cu preparate internaționale și de origina românească și de o terasă ce permite accesul la o cadă cu hidromasaj și o zona special amenajată pentru plajă. Proprietatea organizează activități de pescuit, vânătoare, grătar și observare de păsări, la cerere. Toate camerele acestei unități de cazare din Teleorman dispun de Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar, frigider, birou, aparat pentru prepararea cafelei și baie personală.

Sorry, no posts matched your criteria.