Cazare Suceava

Cazare judeţul Suceava: vezi aici TOATE unitățile de cazare din judeţul Suceava. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEŢUL SUCEAVA

Cazare judeţul Suceava

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din judeţul Suceava.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în judeţul Suceava să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din judeţul Suceava. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Acest județ face parte din Bucovina și este situat în partea de nord-est a țării. Unul dintre cele mai ofertante județe din punct de vedere istoric din Moldova, Suceava dispune de o multitudine de puncte de atracție turistică. Dacă treceți prin această regiune, nu uitați să vizitați orașul Suceava, Cetățile Sucevei, Vatra Dornei, Gura Humorului, Munții Rarău, Obcinele Bucovinei, Mănăstirile din Bucovina, Chilia lui Daniil Sihastrul, Salina Cacica sau Muzeul Oului-Vama. În cazul în care v-ați hotărât să vizitați această regiune, aveți numeroase de oferte de caza în Suceava.

1. Cazare Suceava - Hotel Balada - ****
Această cazare din Suceava este situată chiar în centrul orașului, la doar 10 minute de mers pe jos de Cetatea Sucevei. Dacă vă doriți să explorați cât mai mult împrejurimile, la 29 de km distanță veți găsi Gura Humorului, la 33 de km distanță – orașul Botoșani, iar la 44 km distanță – orașul Sucevița. În incinta hotelului există un bar, Clasic Pub, unde oaspeții se pot delecta cu o varietate mare de vinuri și băuturi. De asemenea, există și un restaurant, care, în funcție de oaspeți, poate servi micul dejun à la carte sau à la carte, iar în restul zilei servește preparate inspirate din bucătăria internațională și din cea românească. Această unitate de cazare din Suceava dispune de o recepție cu program nonstop. Recepția poate oferi oaspeților servicii precum camera de bagaje, servicii de fax/copiator, de spălătorie, de acces la business centre sau la sălile de conferințe și petrecere, unele dintre aceste servicii percepând costuri suplimentare. În ceea ce privește camerele, toate sunt dotate cu aer condiționat, casetă de valori, minibar, internet gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu, birou și baie privată utilată cu o cadă și cu articole de toaletă gratuite.

2. Cazare Suceava - Continental Suceava - ***
Dacă vă doriți o cazare în Suceava localizată central, dar pentru un buget mai redus, verificați hotelul Continental. Acest hotel dispune de un bar mobilat elegant și un restaurant unde se servește micul dejun tip bufet în fiecare dimineață (care este disponibil și în cameră, la cerere), iar în restul zilelor sunt servite preparate à la carte din bucătăria internațională și tradițional românească. Un avantaj pe care îl deține această cazare din Suceava este faptul că permite accesul cu animalele de companie, dar se pot percepe costuri suplimentare pentru acest serviciu. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate oferii servici precum camera de bagaje, serviciu de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator sau de acces în sălile de conferință, precum și de roomservice. De asemenea, trebuie să luați în calcul faptul că unele dintre aceste servicii pot necesita achitarea unor taxe suplimentare. Când vine vorba despre camerele hotelului, acestea sunt prevăzute cu Wifi gratuit, încălzire, seif, TV cu ecran plat și baie privată.

3. Cazare Suceava - Hotel Albert - ***
Hotelul Albert este o cazare din Suceava situată la aproximativ 2,5 km de centrul orașului. În atenția turiștilor care călătoresc fără mașina personală, Gara din Suceava se află la o distanță de 7 km, iar aeroportul este situat la o distanță de 12 km. De asemenea, în apropierea hotelului oaspeții au acces la o stație de autobuz, la o distanță de doar 300 de metri, iar la o distanță de 500 de metri există un magazin alimentar unde oaspeții își pot face cumpărăturile uzuale. În incinta hotelului există un restaurant ce servește micul dejun tip bufet în fiecare dimineață, iar în restul zilei, oaspeții se pot bucura de preparate servite à la carte și inspirate din bucătăria tradițională românească. Această cazare din Suceava permite accesul cu animalele de companie contra unor taxe suplimentare. Recepția hotelului funcționează după un program nonstop, dispune de o cameră de bagaje și poate oferi facilități de fax/copiator, călcătorie, spălătorie și acces la săli de conferință și petrecere – majoritatea serviciile percepând taxe suplimentare. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele, acestea oferă acces gratuit la Wifi, sunt prevăzute cu seif, frigider, TV și canale prin cablu, precum și o baie personală ce include și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Suceava - Pensiunea Santa Fe - ****
În cazul în care vă doriți o cazare în Suceava de tipul pensiune, care să ofere în același timp și servicii de înaltă clasă, pensiunea Santa Fe, de patru margarete, este o variantă excelentă. Această pensiune este situată într-una dintre cele mai noi zone ale orașului Suceava și permite acces direct la drumul național spre București. În incinta pensiunii există un hotel de patru stele, unde oaspeții pot savura micul dejun tip bufet în fiecare dimineață, iar în restul zilei se pot bucura de preparate à la carte din bucătăria românească și internațională, precum și de o varietate mare de vinuri și deserturi cu gust. Această unitate de cazare din Suceava poate asigura transportul de la/până la Aeroportul Internațional Suceava și de la orice gară și stație de autobuz din oraș, serviciu ce necesită achitarea unor costuri suplimentare. Cel mai apropiat magazin de unde oaspeții își pot face cumpărăturile uzuale se află la aproximativ 200 de metri de pensiune. Proprietatea oferă accesul gratuit la parcarea privată, care este și păzită. Recepția pensiunii dispune de un program nonstop și poate îndeplini servicii de livrare a alimentelor, de fax/copiator, de călcătorie, de spălătorie și de room service, serviciile percepând taxe suplimentare. Toate camerele pensiunii permit accesul gratuit la internet, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran subțire și baie privată.

5. Cazare Suceava - Hotel Sonnenhof - ****
Acest hotel luxos este o cazare din Suceava situată la aproximativ 2,8 km de centrul orașului. În apropiere de cazare oaspeții pot vizita Mănăstirea Hagigadar, aflată la doar 950 de metri și Cetatea Suceava, aflată la aproximativ 5,8 km distanță. Pentru cei interesați să viziteze și un centru comercial, Iulius Mall se află la o distanță de 6,8 km, iar pentru cumpărături uzuale, oaspeții au la dispoziție un Metro Cash&Carry, aflat la 1,7 km distanță de proprietate. În atenția turiștilor care călătoresc fără mașina personală, Gara din Suceava se află la 9 km de proprietate, cea mai apropiată stație pentru mijloacele de transport în comun se află la 500 de metri, iar Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare din Suceava se află la 16,9 km de proprietate. Restaurantul hotelului servește un mic dejun tip bufet în fiecare dimineață, iar în restul zilei preparate à la carte. Hotelul dispune și de un bar, precum și de o grădină cu facilități de terasă și cu mobilier de exterior, plus un teren de joacă special amenajat pentru copii. Facilitățile de care dispune recepția nonstop a acestei unități de cazare din Suceava sunt de lustruire pantofi, de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la săli de conferință și petrecere. Se poate asigura și o presă pentru călcat pantalonii, iar toate aceste servicii sunt disponibile doar în urma achitării unor costuri suplimentare. Unitatea de cazare poate asigura și transferul de la/la aeroport, pentru un cost suplimentar și le poate pune la dispoziție clienților servicii de închirieri auto. De asemenea, în incinta hotelului există și un magazin de suveniruri. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele, toate sunt izolate fonic și sunt prevăzute cu aer condiționat, casetă de valori, TV cu ecran plat, minibar, birou și baie personală dotată cu o cadă și cu articole de toaletă gratuite.

6. Cazare Suceava - Hotel Residenz - ***
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Suceava care să fie apropiată de gară, hotelul Residenz se află la doar 200 de metri de aceasta. De asemenea, nici distanța până la aeroport nu este atât de mare – 10 km, iar proprietatea asigură oaspeților săi transferul dela/la aeroport complet gratuit. În apropierea proprietății există și un centru comercial, la doar 500 de metri distanță, în aceeași rază găsind și o multitudine de magazine, restaurante, cafenele și baruri. În incinta hotelului se găsește un restaurant ce servește zilnic micul dejun tip bufet, iar cina este servită à la carte cu preparate inspirate din bucătăria internațională. Această cazare din Suceava dispune și de o grădină cu terasă și mobilier exterior, precum și de parcare privată păzită, care este și gratuită pentru clienți. Recepția hotelului este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și oferă servicii de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la sălile de conferință și petrecere, servicii ce necesită achitarea unor taxe suplimentare. De asemenea, oaspeții pot fi ajutați cu închirierea de autoturisme sau cu pregătirea prânzului la pachet. În cea ce privește camerele acestei unități de cazare din Suceava, toate prevăd accesul gratuit la Wifi, sunt izolate fonic și sunt dotate cu aer condiționat, seif, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie privată ce include un duș.

7. Cazare Suceava - Conacul Domnesc -  ***
Această cazare din Suceava este situată la aproximativ 5 km de centrul orașului, fiind foarte aproape de drumul E85, care se regăsește la 200 de metri. În apropiere, oaspeții pot găsi Mănăstirea Armenească Hagigadar, situată la doar 9 km distanță, Mănăstirea Sf. Ioan cel nou, aflată la 11 km distanță și Aeroportul din Salcea, aflat la 17 km distanță. Proprietatea organizează transferuri de la/la aeroport, dar acestea sunt disponibile în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Cel mai interesant aspect despre această cazare din Suceava este faptul că este amplasată într-un conac istoric aflat într-un parc. Proprietatea permite accesul gratuit al oaspeților la o piscină interioară, un jacuzzi și la terenul de tenis. Se permite și accesul la saună, dar acesta percepe taxe suplimentare. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită la locație. În ceea ce privește camerele, toate dispun de internet gratuit, TV și canale prin cablu și baie privată.