Cazare Satu Mare

Cazare județul Satu Mare: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Satu Mare. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL SATU MARE

Cazare județul Satu Mare

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Satu Mare.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Satu Mare să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Satu Mare. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Județul Satu Mare este situat într-o regiune bogata din punct de vedere istoric, în zona Maramureșului, în nord-vestul țării. Reședința acestui județ este Satu Mare. Aflându-se la o graniță, acest județ dispun de un mic cultural ce se poate observa atât la nivelul arhitecturii, cât și la nivelul obiceiurilor și tradițiilor. Dacă vă aflați în această parte a României, nu ezitați să vizitați orașul Satu Mare, orașul Negrești-Oaș, Stațiunea Tășnad, orașul Carei, Medișu Aurit, Cetatea Ardud, Muzeul Moților, Muzeul Memorial Ady Endre, Castelele Wesselenyi din Hodod sau Rezervațiile Naturale din Satu Mare. Pentru o cazare de neuitat în județul Satu Mare, luați în considerare următoarele idei:

cazare satu mare

1. Cazare Satu Mare - Hotel Cardinal - ***
Pentru o cazare în Satu Mare, acest hotel este poziționat în centrul istoric al orașului, la aproximativ 600 de metri de Turnul Pompierilor și de Biserica cu Lanțuri. În apropiere se află și Grădina Romei, la o distanță de 1,6 km, iar Aeroportul Internațional Satu Mare se regăsește la 15 km distanță. Aceasta cazare din Satu Mare dispune de un bar și un restaurant, unde oaspeții se pot bucura de preparate excelente inspirate din bucătăria locală.  Recepția hotelului este deschisă nonstop, dispune de cameră de bagaje și poate îndeplini servicii de fax/copiator, serviciu de călcătorie, de spălătorie și de acces la business centre și la sălile de conferință și petrecere. Unitatea de cazare din Satu Mare poate organiza și transferul de la/la aeroport, în schimbul achitării unui cost suplimentar. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație, care este și păzită. Dacă nu mai sunt disponibile locuri, atunci este posibilă parcarea gratuită la stradă. În ceea ce privește camerele, toate permit accesul gratuit la Wifi, sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și baie privată ce include duș.

2. Cazare Satu Mare - Hotel Astoria - ***
Această cazare din Satu Mare este poziționată în centrul orașului, la câteva minute de mers pe jos de mai multe atracții turistice, printre care și Parcul Central. Locația este foarte avantajoasă și pentru turiștii care aleg să nu călătorească cu mașina personală, întrucât Gara din Satu Mare este situată la doar 1 km de locație, iar aeroportul este situat la aproximativ 10 km distanță. De asemenea, granițele cu Ucraina și Ungaria sunt la o distanță de 25 km, respectiv 10 km. Hotelul beneficiază de o terasă cu o curte interioară, un bar și o cramă, unde în serile de miercuri și joi, oaspeții se pot delecta cu muzică live. De asemenea, aceștia beneficiază de tarife reduse la produsele alimentare și la băuturi. Restaurantul din incinta hotelului se ocupă de servirea micului dejun continental în fiecare dimineață și de restul preparatelor pentru celelalte mese ale zilei, de inspirație internațională. Această cazare din Satu Mare accepta accesul cu animalele de companie, însă se pot percepe taxe suplimentare pentru acest serviciu. De asemenea, se pot organiza transferuri de la/la aeroport, în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Recepția este deschisă nonstop și poate facilita servicii de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și poate permite accesul la sălile de conferință și petrecere. Când vine vorba despre camerele acestei unități de cazare din Satu Mare, acestea sunt utilate cu Wifi gratuit, aer condiționat, seif, minibar, radio, telefon și baie privată.

3. Cazare Satu Mare - Hotel Vila Class - ****
Pentru o cazare în Satu Mare care să vă ofere condiții de lux, încercați hotelul Vila Class. Acesta este situat în orașul Satu Mare, la aproximativ 800 de metri de Catedrala Romano-Catloică. În apropiere, la 1 km distanță, se află și Sinagoga de pe strada Decebal, iar la 1,5 km distanță, se află Parcul Grădina Romei. La 10 km de cazare se află și cel mai apropiat aeroport – Aeroportul Internațional din Satu Mare. În incinta hotelului se află un restaurant à la carte cu preparate inspirate din bucătăria internațională, unde oaspeții se pot bucura de un mic dejun continental și de preparate delicioase pentru celelalte mese ale zilei. Restaurantul dispune și de un bar cu terasă, unde oaspeții se pot relaxa. Această cazare din Satu Mare are o recepție cu program nonstop, care poate asigura și servicii de birou de turism și de vânzare bilete. Pe lângă aceste facilități, recepția mai poate oferi și servicii de lustruire pantofi, de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator și de acces în sălile de conferință și petrecere. Unitatea de cazare din Satu Mare poate organiza și transferuri de la la/la aeroport, dar pentru acest serviciu se pot percepe costuri suplimentare. În ceea ce privește camerele hotelului, acestea oferă acces gratuit la internet, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și au baie personală.

4. Cazare Satu Mare - Hotel Satu Mare City - ****
Hotel Satu Mare City este o altă cazare din Satu Mare care vă poate asigura servicii de lux. Acest hotel este poziționat la aproximativ 500 de metri de centrul orașului. Fiind un hotel de 4 stele, acesta dispune de un centru de wellness, unde oaspeții se pot bucura de servicii precum tratamentele de masaj, saună sau de un centru de fitness. În incinta acestei unități de cazare din Satu Mare există un restaurant à la carte cu preparate internaționale și cu o terasă deschisă în timpul sezonului cald. Proprietatea dispune de o grădină cu facilități de terasă și de teren de joacă special amenajat pentru copii. Recepția hotelului are un program nonstop și poate asigura servicii precum schimbul valutar, lustruire de pantofi, serviciu de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator și de acces la business centre și la sălile de conferință și petrecere. Oaspeții se pot bucura și de parcarea privată gratuită, care este accesibilă și pentru persoanele cu dizabilități. Toate camerele hotelului sunt izolate fonic, permit accesul gratuit la Wifi, au vedere la curte și sunt dotate cu TV și baie privată ce include halate de baie și papuci pentru clienți.

5. Cazare Satu Mare - Hotel Dallas - ****
Această cazare din Satu mare este situată în localizată în localitatea Negrești Oaș. Cele mai mari și mai importante orașe din apropierea hotelului sunt Baia Mare, aflată la 30 de km distanță și Satu Mare, care se află la 41 de km distanță. Pentru un cost suplimentar, această cazare din Satu Mare facilitează transferul de la/la Aeroportul Internațional Satu Mare, aflat la aproximativ 45 de km distanță. În fiecare dimineață oaspeții se pot bucura de un mic dejun tip bufet, iar în restul zilei pot savura o băutura de la barul hotelului. Proprietatea dispune de o grădină cu facilități de terasă. Ospeții se pot bucura de parcarea privată gratuită și păzită, care este și acoperită. În lipsa locurilor disponibile, este posibilă parcarea pe stradă. Recepția acestei unități de cazare din Satu Mare este deschisă nonstop și poate oferi servicii de călcătorie, spălătorie, fax/copiator și de acces la sălile de conferință și petrecere, majoritatea serviciilor fiind disponibile în schimbul achitării unor taxe suplimentare. În ceea ce privește camerele hotelului, acestea dispun de internet gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, balcon și baie privată dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

6. Cazare Satu Mare - Villa Camino - ***
Villa Camino este o cazare din Satu Mare, situată la 1,6 km de Sinagoga de pe strada Decebal. Foarte aproape de locație se află și Catedrala Romano-Catolică, la o distanță de aproximativ 1,8 km, precum și Parcul Grădina Romei, la o distanță de aproximativ 2,8 km. De asemenea, distanța de la unitatea de cazare din Satu Mare și aeroport este și ea mică, fiind de doar 9 km. Proprietatea dispune de un bar și un restaurant ce servește în fiecare dimineață un mic dejun continental, ce are și preparate potrivite copiilor. Unitatea de cazare din Satu Mare oferă parcare privată gratuită și păzită oaspeților. În cadrul hotelului, oaspeții au acces la facilități de fax/copiator, închirieri de autoturisme, schimb valutar, curățătorie chimică și spălătorie, unele dintre servicii percepând taxe suplimentare.  Camerele dispun de Wifi gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată dotată cu un uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Satu Mare - Hotel Villa Bodi - ***
Această cazare din Satu Mare este situată lângă Parcul Central, chiar în centrul orașului. În atenția turiștilor care călătoresc fără mașina personală, gara din Satu Mare se află la aproximativ 3 km distanță de cazare, iar proprietatea asigură contra cost transportul de la/la Aeroportul Internațional Satu Mare, aflat la 17 km distanță. Cel mai interesant aspect despre această unitate de cazare din Satu Mare este faptul că este amplasată într-o clădire istorică renovată. În incinta hotelului există un restaurant cu bar și terasă. Oaspeții se pot bucura de accesul gratuit la o cadă cu hidromasaj, precum și de parcarea privată gratuită disponibilă la locație. Această unitate de cazare din Satu Mare are o recepție deschisă nonstop ce oferă servicii de concierge, fax/copiator și acces la sălile de conferință și petrecere. Toate camerele hotelului conțin mobilier clasic cu inspirație din secolul al XIX-lea, au vedere fie la oraș, fie la grădină, permit accesul gratuit la internet și dispun de aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie privată.

8. Cazare Satu Mare - Hotel Poesis Satu Mare - ****
Această cazare din Satu Mare este amplasată într-o clădire restaurată din secolul al XIX-lea, chiar în centrul orașului Satu Mare. În incinta hotelului există un restaurant à la carte, unde oaspeții se pot bucura de preparate delicioase inspirate din bucătăria internațională și tradițională românească. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație, de accesul la o cadă cu hidromasaj și la solar, precum și de o recepție deschisă nonstop. Arhitectura acestei unități de cazare din Satu Mare este realizată în stil baroc și rustic, iar camerele sunt mobilate cu piese clasice, permit accesul gratuit la Wifi și sunt dotate cu TV și canale prin satelit, aer condiționat și baie personală.

Sorry, no posts matched your criteria.