Cazare Sălaj

Cazare județul Sălaj: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Sălaj. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL SĂLAJ

Cazare județul Sălaj

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Sălaj.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Sălaj să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Sălaj. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Situat în Platforma Someșeană, în nord-vestul României, Județul Sălaj aparține de o zonă bogată din punct de vedere istoric al Transilvaniei. Reședința de județ a Sălajului este Zalău. Acest județ dispune de peisaje pitorești superbe, de rezervații naturale și de puncte de atracție turistică care au o istorie foarte importantă. Dintre acestea, câteva pe care nu trebuie să le ratați sunt Șimleu Silvaniei, Cetatea Almașului, Grădina Zmeilor, Grădina Botanică din Jibou, Ansamblul Monahal Strâmba, Castrul Roman Porolissum, Rezervația Izvoarele Barcăului și Băile Boghiș. În cazul în care vă hotărâți să vizitați această parte a țării, aflați care sunt cele mai bune idei de cazare în Sălaj.

1. Cazare Sălaj - Griff Hotel Zalău - ****
Pentru o cazare în Sălaj localizată în reședința de județ, Griff Hotel vă poate oferi codiții de lux, fiind un hotel de patru stele. Acest hotel este localizat central în Zalău, foarte aproape de Colegiul Tehnic Alexandru Papiu Ilarian. Această proprietate permite accesul cu animalele de companie, însă se pot percepe taxe suplimentare pentru acest serviciu. În incinta hotelului există un restaurant ce servește micul dejun tip bufet, dar și în cameră – la cerere, precum și celelalte mese ale zilei à la carte, preparatele fiind inspirate din bucătăria tradițională românească și internațională. Această cazare din Sălaj oferă oaspeților parcarea privată gratuită. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate oferi servicii precum camera de bagaje, fax/copiator, serviciu de călcătorie, de spălătorie sau accesul la sălile de conferință și petrecere, câteva dintre aceste servicii fiind disponibile doar în urma achitării unor costuri suplimentare. În ceea ce privește camerele, toate sunt dotate cu Wifi gratuit, aer condiționat, TV și baie privată.

2. Cazare Sălaj - Hotel Brilliant Plaza - ****
Hotel Brilliant Plaza este o altă variantă de cazare în Sălaj pentru a avea condiții de lux. Hotelul se află în centrul istoric al orașului Zalău, la doar 5 minute de mers pe jos de Primărie. Foarte aproape de hotel se află și două biserici – Biserica Reformată și Biserica Sfânta Treime. Hotelul dispune de un bar și un restaurant à la carte unde oaspeții se pot bucura de preparate tradiționale românești și internaționale, dar și de micul dejun continental, tip bufet, care este disponibil și în cameră. Această cazare din Sălaj dispune de o parcare cu locuri speciale pentru persoanele cu dizabilități și oferă clienților posibilitatea de a parca gratuit pe stradă. Recepția este deschisă nonstop, poate efectua schimbări valutare, dispune de cameră de bagaje și poate îndeplini facilități precum fax/copiator, serviciu de călcătorie, de spălătorie sau de acces la sălile de conferință și petrecere. Unele camere sunt utilate cu echipamente de fitness și au balcoane cu vedere la cele două biserici din apropierea hotelului. Toate permit accesul gratuit la Wifi, au aer condiționat, TV și canale prin cablu și baie personală.

3. Cazare Sălaj - Hotel Royal - ****
Hote Royal este situat la aproximativ 1 km distanță de centrul Zalăului. Această cazare din Sălaj dispune de un restaurant à la carte unde oaspeții pot savura micul dejun continental și alte preparate de inspirație internațională, dar și de un restaurant tip tavernă unde le este recomandat să se ducă pentru a se relaxa cu o băutură sau cu anumite gustări. Hotelul dispune de o grădină cu facilități de terasă și teren de joacă special amenajat pentru copii. De asemenea, se permite accesul cu animalele de companie, în schimbul achitării unor costuri suplimentare.  În incinta acestei unități de cazare din Sălaj există un bancomat, iar recepția are program nonstop și le poate pune la dispoziție clienților servicii de fax/copiator sau de închirieri auto. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele, acestea sunt izolate fonic, dispun de aer condiționat, permit accesul gratuit la internet și sunt dotate cu TV și canale prin cablu, mobilier din lemn masiv pictat și baie privată.

4. Cazare Sălaj - Hotel Transilvania Zalău - ***
Dacă vă doriți o cazare în Sălaj situată în Zalău, pentru un buget mai redus, verificați hotelul Transilvania.  Acesta este situat la aproximativ 55 de km distanță de aeroport. Oaspeții hotelului se pot bucura de un mic dejun continental sau tip bufet, cu preparate de inspirație italienească, vegetariană, vegană sau americană. De asemenea, acest restaurant poate realiza la cerere și meniu de masă special concepute pentru copii. Această cazare din Sălaj dispune de o parcare privată gratuită pentru clienți, care este accesibilă și persoanelor cu dizabilități. Recepția hotelului funcționează după un program nonstop, poate efectua schimbări valutare, dispune de cameră de bagaje și poate oferi servicii de lustruire pantofi, de călcătorie, de curățătorie chimică, de fax/copiator și de acces la sălile de conferință și petrecere. Camerele hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, casetă de valori, TV cu ecran plat și canale prin satelit, internet gratuit, zonă de relaxare și baie privată.

5. Cazare Sălaj - Grand Hotel Severus Resort & SPA - ****
În cazul în care vă căutați o cazare în Sălaj unde să vă puteți bucura de facilități SPA, Grand Hotel Severus Resort & SPA este o alegere bună.  Acest hotel este situat la aproximativ 1 km distanță de centrul istoric al orașului Zalău. Foarte aproape de locație, la doar 20 de minute de mers pe jos, turiștii pot vizita Muzeul Județean de Istorie și Artă și Parcul Central. De asemenea, la 20 de minute de mers cu mașina există un alt punct de atracție turistică – Castrul Roman, unul dintre cele mai bine conservate situri arheologice din Transilvania. Restaurantul hotelului servește preparate inspirate din bucătăria tradițională românească, dar și din bucătăria internațională și dispune și de un bar ce oferă o varietate mare de băuturi. Această cazare din Sălaj dispune de un centru SPA unde oaspeții au acces la facilități precum piscina interioară, cada cu hidromasaj, tratamente de masaj, saună și sală de fitness. Hotelul dispune de parcare privată gratuită și păzită și poate organiza și transferul de la/la aeroport, în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Recepția hotelului este deschisă nonstop, are un bancomat și o cameră de bagaje, poate facilita de servicii de schimb valutar, de lustruire pantofi, de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator sau de accesul la business centre dotat cu săli de conferință sau de petrecere. În ceea ce privește camerele, acestea dispun de Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și baie privată.

6. Cazare Sălaj - Hotel Porolissum - ***
Pentru o altă cazare din Sălaj, situată central în Zalău, vă recomandăm hotelul Porolissum de trei stele. La doar 10 minute distanță de locație, turiștii pot vizita Situl Arheologic de la Porolissum. În apropierea hotelului se află și un parc, la 800 de metri distanță, iar orașul Cluj-Napoca se află la 80 de km distanță. În incinta hotelului există un restaurant unde oaspeții pot savura preparate de inspirație internațională, dar și tradițională românească, precum și un bar în aer liber unde se pot relaxa cu o băutura savuroasă. Programul recepției este nonstop, dispune de un bancomat și poate facilita schimburi valutare, servicii de birou de turism, servicii de călcătorie sau spălătorie, precum și accesul la camera de bagaje. Această cazare din Sălaj oferă parcare privată gratuită, care este destinată și persoanelor cu dizabilități. Camerele hotelului sunt dotate cu internet gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie personală.

7. Cazare Sălaj - Hotel Brilliant Meses - ***
Hotelul Brilliant Meses este localizat în centrul orașului Zalău. Această cazare din Sălaj oferă acces facil la câteva puncte de atracție turistică, cum ar fi Muzeul Județean de Istorie și Artă, Stadionul Municipal sau Parcul de Marmură, toate aflându-se la aproximativ 15 minute de mers pe jos distanță. Hotelul dispune de o grădină cu facilități de terasă, unde oamenii pot savura (în sezonul cald) preparate de la restaurantul de inspirație internațională și tradițional românească al proprietății. Hotelul beneficiază de o recepție cu program nonstop. Aceasta dispune de o cameră de bagaje și le poate oferi oaspeților servicii de închirieri auto, de lustruire pantofi, de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator, de acces la business centre și la sălile de conferință și petrecere, majoritatea acestor servicii fiind disponibile doar după achitarea unor costuri suplimentare. Camerele acestei unități de cazare din Sălaj dispun de Wifi gratuit, aer condiționat, TV și canale prin satelit, birou, zonă de relaxare și baie personală.

8. Cazare Sălaj - Pensiunea Cetatea
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Sălaj pentru a vizita Băile Boghiș, această pensiune este situată la câteva minute de mers pe jos de stațiunea balneară, în localitatea Boghiș. Pensiunea dispune de o bucătărie comună perfect utilată și poate organiza activități precum tururi cu bicicleta, drumeții, pescuit și închirieri de biciclete, chiar de la locație. La această cazare din Sălaj este disponibilă parcarea privată gratuită și păzită. Recepția este deschisă nonstop și poate oferi oaspeților servicii de fax/copiator și acces la sălile de conferință și petrecere. În ceea ce privește camerele, acestea sunt dotate cu aer condiționat, permit accesul gratuit la Wifi și sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și baie privată.

9. Cazare Sălaj - Pensiunea Colina - ***
În cazul în care vă doriți o cazare în Sălaj de tip pensiune, care să fie localizată în reședința de județ, Colina este o variantă bună. Această pensiune de trei margarete este situată în Zalău, într-o zonă liniștită, la 5 km de centrul orașului și la aproximativ 4 km distanță de Cetatea Moigra. Pensiunea dispune de o grădină cu facilități de terasă și grătar, dar și de un restaurant care servește micul dejun continental și cina. Când vine vorba despre camerele unității de cazare din Sălaj, acestea sunt dotate cu internet gratuit, TV și canale prin satelit și baie personală. Este disponibilă parcarea privată la locație.

Sorry, no posts matched your criteria.