Cazare Prahova

Cazare județul Prahova: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Prahova. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL PRAHOVA

Cazare județul Prahova

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Prahova.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Prahova să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Prahova. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Județul Prahova, cu reședința de județ la Ploiești, este unul dintre cele mai ofertante județe ale României în ceea ce privește stațiunile turistice și obiectivele de vizitat. Dacă ajungeți în acest județ, câteva dintre cele mai interesante lucruri de văzut sunt orașul Ploiești, Valea Prahovei, Parcul Natural Bucegi, Castelele Peleș și Pelișor din Sinaia, Casa Memorială a lui George Enescu, Castelul Cantacuzino, Valea Doftanei, Casele memoriale ale lui Cezar Petrescu și Nicolae Grigorescu, Podgoriile de pe Dealul Mare și multe altele. Pentru o cazare de neuitat în Prahova, luați în considerare și următoarele variante.

1. Cazare Prahova - Hotel Bastion - ***
Dacă vă trebuie cazare în Prahova pentru a vizita Sinaia, Hotelul Bastion este o variantă bună. Situat în stațiunea montană pe domeniul Castelului Peleș, acest hotel este la o distanță de 3 km de telecabina ce permite urcarea la cotă. În atenția turiștilor care călătoresc cu trenul, Gara din Sinaia se află la 1,5 km de cazare. O informație istorică foarte interesantă despre această cazare din Prahova este că în trecut, clădirea în care se află acum hotelul era o reședință regală de vară. În incinta proprietății oaspeții se pot bucura de un bar cu terasă și un restaurant à la carte cu preparate inspirate din bucătăria tradițională românească și internațională. Recepția hotelului funcționează după un program nonstop și le poate oferi oaspeților servicii de fax/copiator, pregătirea prânzului la pachet și accesul la sălile de conferință și petrecere. În holul recepției există o cameră de bagaje, un bancomat, dar și un magazin de suveniruri la care oaspeții au acces. Această cazare din Prahova oferă clienților parcare privată gratuită și securizată. În ceea ce privește camerele, acestea prevăd accesul gratuit la internet, sunt izolate fonic și sunt dotate cu aer condiționat, casetă de valori, Tv cu ecran plat și canale prin satelit, minibar și baie proprie.

2. Cazare Prahova - Hotel Maryo - ***
Hotel Maryo este o cazare din Prahova situată în reședința de județ, în partea de sud-vest a Ploieștiului. Hotelul dispune de facilități de wellness precum tratamente de masaj și o saună. În cadrul acestei unități de cazare din Prahova, oaspeții se pot bucura de activități precum călăria, pescuitul, tenisul, precum și accesul la o cameră de jocuri unde au acces la bowling, darts, tenis de masă și biliard. Hotelul dispune de un bar și un restaurant unde se servește zilnic micul dejun, acesta fiind disponibil și în cameră, la cerere. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate îndeplini servicii de babysitting, check-in/check-out express, cameră de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator sau de acces la sălile de conferință și petrecere. În unitatea de cazare din Prahova de față, oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. În ceea ce privește camerele, toate sunt izolate fonic, dispun de internet gratuit, au aer condiționat, TV și canale prin cablu și baie personală.

3. Cazare Prahova - Hotel Angelo d`Oro - ***
Această cazare din Prahova este situată în reședința de județ, Ploiești.  Hotelul beneficiază de o piscină în aer liber, deschisă în sezonul cald, dar și de  facilități de wellness ce includ masajul, disponibile pentru costuri suplimentare. În incinta acestei unități de cazare din Prahova, există un bar și un restaurant unde oaspeții se pot bucura de preparate delicioase inspirate din bucătăria italienească. Hotelul dispune și de o grădină cu facilități de terasă. Recepția funcționează după un program nonstop și asigură facilități precum camera de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de presă pentru călcat pantaloni, serviciu de lustruire pantofi, de călcătorie și spălătorie sau de fax/copiator – multe dintre aceste servicii pot presupune taxe suplimentare. Parcarea de la locație este gratuită și se face la stradă. Toate camerele sunt izolate fonic, au Wifi gratuit, aer condiționat, minibar și baie privată.

4. Cazare Prahova - Complex La tunuri – Vila Economat - ****
Dacă vă căutați cazare în Prahova, mai luxoasă, pentru a vizita Sinaia, verificați și această proprietate. Acest complex este localizat peste drum de Castelul Peleș, la doar 100 de metri de Castelul Pelișor. Foarte aproape se află și Mănăstirea Sinaia, la doar 500 de metri distanță. Cel mai interesant fapt despre această cazare din Prova este că este amenajată în fosta clădire a corpului de gardă a marelui castel. Foarte aproape de cazare veți găsi telecabina pentru a urca la cotă, la o distanță de 1 km, iar gară se află la aproximativ 3 km distanță – detaliu semnificativ pentru turiștii care călătoresc cu trenul. În interiorul complexului există o cafenea/bar – Regal Peleș Cafe – unde oaspeții își pot savura cafeaua pe terasa cu vedere la castel. De asemenea, există și un restaurant – La Tunuri – unde oaspeții pot savura preparate inspirate din bucătăria internațională și tradițională românească. Proprietatea facilitează gratuit transportul de la/la aeroport și dispune de parcare privată gratuită și păzită. Recepția este deschisă nonstop, are cameră de bagaje și poate asigura servicii precum serviciu de spălătorie, de curățătorie chimică, de călcătorie sau de fax/copiator. În ceea ce privește camerele, acestea prevăd accesul gratuit la Wifi, minibar, TV cu ecran plat, mobilier clasic și baie privată.

5. Cazare Prahova - Pensiunea Kalinder - ***
Pentru o cazare în Prahova care să vă permită vizitarea stațiunii montane Bușteni, Kalinder este o idee bună. Această pensiune de trei margarete este situată la baza pârtiei de schi Kalinderu, la o distanță de doar 2 minute de telescaun, fapt ce o face o locație excelentă pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Locația este bună și pentru turiștii care aleg să călătorească fără mașina personală, gara fiind la doar 1,3 km distanță. De asemenea, oaspeții pot vizita în apropiere Mănăstirea Caraiman, la 3 km distanță sau Castele Peleș și Pelișor, aflate la doar 10 km distanță.  Pensiunea dispune de o grădină cu terasă, care permite și accesul direct la pârtiile de schi. În incinta pensiunii puteți găsi un bar și un restaurant à la carte unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria tradițională românească. Pensiunea poate oferi facilități precum curățătoria chimică, călcătoria sau accesul la sălile de conferință și petrecere. Această cazare din Prahova nu dispune de parcare privată, dar la locație este disponibilă o parcare publică gratuită. Când vine vorba despre camere, acestea au vedere la Munții Caraiman și la Crucea Eroilor Neamului și sunt dotate cu Wifi gratuit, TV și baie personală utilată cu duș și articole de toaletă gratuite.

6. Cazare Prahova - Hotel Silva Bușteni - ***
Hotel Silva Bușteni se află situat în stațiunea montană cu același nume. Această cazare din Prahova se localizează la poalele Munților Bucegi, telecabina spre Babele și Sfinxul fiind la doar 10 metri de cazare. Locația permite accesul la mai multe pârtii de schi, aflate la o distanță de 10 minute de mers cu mașina. În incinta hotelului există un bar și un restaurant cu terasă, unde se poate servi în fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, iar în restul zilei se pot servi preparate inspirate din bucătăria internațională sau tradițională românească. Această unitate de cazare din Prahova pune la dispoziția turiștilor un teren de tenis, un teren de joacă special amenajat pentru copii, precum și mese de biliard. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate oferi servicii de fax/copiator, de călcătorie, spălătorie și accesul la business centre sau la sălile de conferință și petrecere. Proprietatea poate organiza și transferul de la/ la aeroport, serviciu ce necesită costuri suplimentare. În ceea ce privește parcarea, locația nu dispune de parcare privată, această putând fii efectuată în altă parte unde se pot percepe taxe. Camerele au Wifi gratuit, TV și baie personală utilată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Prahova - Pensiunea Bistro Boema - ***
Dacă vă doriți o cazare în Prahova de tipul pensiune, în reședința de județ, luați în considerare și Bistro Boema. Situată în Ploiești, această pensiune se află în cartierul Albert, la 4 minute de mers pe jos de centrul comercial Shopping City Hypermarket. Locație nu este tocmai avantajoasă pentru persoanele care preferă să călătorească fără mașină, întrucât gara se află la aproximativ 5 km distanță, cea mai apropiată stație de autobuz, la 400 de metri distanță, iar aeroportul se află la 45 de km distanță. Totuși, pentru o taxă suplimentară, proprietatea asigură transportul de la/la aeroport. Peste drum de această cazare din Prahova, oaspeții au acces la o sală de fitness, precum și la numeroase restaurante. Pensiunea dispune de o grădină cu facilități de terasă, precum și de micul dejun tip bufet servit în fiecare dimineață. Recepția pensiunii este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și poate oferii servicii de concierge, de călcătorie, de spălătorie sau de fax/copiator, majoritatea fiind disponibile doar în schimbul unor taxe. Această cazare din Prahova dispune de parcare privată gratuită la locație, care este accesibilă și pentru persoanele cu dizabilități. În ceea ce privește camerele, acestea sunt prevăzute cu internet gratuit, aer condiționat, TV și canale prin cablu și baie personală.

8. Cazare Prahova - Vila Felix - ***
Vila Felix este o altă variantă de cazare din Prahova situată în Sinaia. Această pensiune se află la aproximativ 5 minute de mers pe jos de centrul stațiunii montane și de telecabină și la doar 2 km distanță de Castelul Peleș. Proprietatea dispune de o grădină cu facilități de terasă, teren de joacă special amenajat pentru copii și grătar, disponibil doar în urma achitării unor costuri suplimentare. Fiind localizată în apropierea multor pârtii de schi, unitatea de cazare din Prahova se ocupă cu vânzarea permiselor de schi, cu închirierea echipamentelor de schi și include și un depozit pentru schiuri la locație. Toate camerele pensiunii sunt prevăzute cu TV și canale prin cablu și baie personală.