Cazare Olt

Cazare județul Olt: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Olt. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL OLT

Cazare județul Olt

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Olt.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Olt să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Olt. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Județul Olt este unul dintre cele mai înfloritoare județe din punctul de vedere al istoriei, culturii și naturii bogate. Acesta are reședința de județ la Slatina și este regăsit în sudul României. Printre cele mai cunoscute atracții pe care le puteți vedea se numără: Mănăstirea Clocociov, Muzeul Câmpiei Boianului, Cetatea Sucidava, Curtea Domnească din Caracal, Biserica Bordei, Mănăstirea Hotărani și multe altele. În cazul în care vă doriți să vizitați această regiune, aflați că în Olt există numeroase oferte de cazare.

1. Cazare Olt - Gia Suites
Pentru o cazare în Olt de tip apartament, cu o locație centrală în Caracal, vă recomandăm Gia Suites. Situată la aproximativ 130 de metri de primărie, locație oferă acces ușor și la Teatrul Național, aflat la doar 250 de metri distanță. De asemenea, aeroportul este la o distanță relativ mică, 49 de km până la Aeroportul din Craiova. Bucătăria de care dispun clienții este comună și perfect utilată pentru prepararea oricărui fel de mâncare. Recepția dispune de un program nonstop și poate oferi servicii de călcătorie și spălătorie, precum și asistarea clienților în închirieri de autoturisme sau de biciclete. Nu există parcare privată, însă se poate parca gratuit la stradă. În ceea ce privește camerele, acestea au vedere la parc și sunt dotate cu aer condiționat, Wifi gratuit, TV cu ecran plat și canale prin satelit, minibar și baie proprie dotată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

2. Cazare Olt - Varipatti House
Varipatti House este localizată în reședința de județ, Slatina, la câteva minute de mers pe jos de centrul orașului și de râul Olt. În apropiere de această cazare din Olt se află și Centrul de Formare Profesională a Agenților de Poliție din Slatina, la doar un km distanță, Primăria orașului, Parcul Eugen Ionescu și Muzeele Gunka și Spiru Vergulescu. În atenția turiștilor care preferă să călătorească fără mașina personală, gara din Slatina se află la aproximativ 3 km distanță, iar unitatea de cazare poate asigura servicii de transfer de la /la aeroport, în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Varipatti House dispune de o cadă cu hidromasaj, de o grădină cu terasă și de parcare gratuită la stradă. Camerele prevăd accesul gratuit la internet, au vedere la dealul Grădiște și sunt utilate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, canapea extensibilă, bucătărie utilată și baie personală.

3. Cazare Olt - Hotel Bulevard Prestige - ***
Această cazare din Olt este situată central în Slatina, la doar 2 minute de mers pe jos de cel mai mare parc din oraș. În apropiere de locație, turiștii pot vizita Aleea Oltului, la aproximativ 1,6 km distanță și Mănăstirea Clocociov, aflată la doar 2 km distanță. În atenția oaspeților care doresc să se deplaseze fără mașina personală, Gara din Slatina se află la 1,8 km distanță de hotel, cea mai apropiată stație de taxi este la 100 metri, iar cea mai apropiată stație de autobuz este la 200 de metri. În incinta hotelului se poate găsi un restaurant cu terasă care servește micul dejun zilnic tip bufet, iar celelalte mese ale zilei à la carte cu preparate inspirate din bucătăria internațională. Această unitate de cazare din Olt dispune de un centru de fitness, precum și de o saună pe care oaspeții o pot accesa pentru un cost suplimentar. De asemenea, la locație puteți găsi și o bibliotecă de unde puteți împrumuta cărți. Recepția este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și poate asigura servicii precum lustruirea pantofilor, serviciu de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator, de livrare de alimente sau de acces în sălile de conferință și petrecere. Oaspeții se pot bucura de parcare privată gratuită. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu internet gratuit, aer condiționat, TV și baie proprie dotată cu duș.

4. Cazare Olt - City Hotel Slatina - ****
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Olt, care să fie localizată în reședința de județ și să vă ofere condiții ceva mai luxoase, atunci City Hotel este o variantă bună. Hotelul este situat la aproximativ 500 de metri de centrul orașului Slatina. Această locație este excelentă pentru turiștii care doresc să călătorească fără mașina personală – gara se află la doar 1 km distanță de proprietate, iar cea mai apropiată stație de autobuz se află la doar 100 de metri distanță. Oaspeții hotelului se pot bucura de accesul gratuit la centrul de fitness, precum și la saună. Această unitate de cazare din Olt dispune de un teren de joacă pentru copii, precum și de un restaurant à la carte cu bar și cu preparate inspirate din bucătăria internațională. Recepția este deschisă nonstop și poate facilita servicii precum camera de bagaje, lustruirea pantofilor, serviciu de călcătorie, de spălătorie, de curățătorie chimică, de fax/copiator și de acces la sălile de conferință și petrecere, majoritatea acestor servicii percepând costuri suplimentare. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la hotel. În ceea ce privește camerele, toate includ accesul gratuit la internet, dispun de aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, casetă de valori, minibar și baie proprie utilată cu duș, uscător de păr, halate de baie și papuci pentru oaspeți.

5. Cazare Olt - Chic Boutique Slatina Apartament
În cazul în care vă doriți o cazare în Olt de tip apartament, aceasta este o variantă foarte bună. Proprietatea poate asigura transferul de la/la aeroport, acesta fiind la doar 40 de km distanță, pentru achitarea unor costuri suplimentare. În ceea ce privește această cazare din Olt, bucătăria este complet utilată pentru prepararea oricărui fel de mâncare, baia este prevăzută cu duș și articole de toaletă gratuite, apartamentul dispunând și de Wifi gratuit, aer condiționat și TV cu ecran plat și canale prin cablu.

6. Cazare Olt - Hotel Zyttoo by Răzvan Rat - ***
Această cazare din Olt este situată la aproximativ 1 km distanță de centrul orașului Slatina. În atenția turiștilor care călătoresc cu trenul, distanța până la gară este de aproximativ 2 km. În apropierea hotelului, la 500 de metri, oaspeții au acces la magazine din mini-market sau pentru suveniruri. Această cazare din Olt dispune de un centru de fitness, o saună și o piscină în aer liber, la care oaspeții au acces doar după achitarea unor costuri suplimentare. În cadrul hotelului clienții se pot distra cu jocuri de bowling, biliard sau tenis, în schimbul unor taxe suplimentare. În incinta hotelului există un bar și un restaurant à la carte cu preparate din bucătăria internațională. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație. Recepția funcționează după un program nonstop și poate oferi acces la sălile de conferință și petrecere ale hotelului. Cazarea din Olt dispune de o zonă de lounge comună și le poate oferi clienților, în limita disponibilității, o suită nupțială. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu internet gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și baie proprie utilată cu o cadă și un uscător de păr.

7. Cazare Olt - Hotel Paradis - ***
Hotel Paradis este o cazare din Olt situată în partea de oraș vechi din Slatina, la doar 20 de minute de mers pe jos de Mănăstirea Strehareți. Relativ aproape este și gara orașului, aflată la aproximativ 3 km distanță. Hotelul dispune de o terasă cu piscină exterioară, deschisă în timpul sezonului cald. De asemenea, în incinta hotelului există un bar și un restaurant cu preparate bazate pe bucătăria internațională și italienească. Această cazare din Olt permite accesul cu animalele de companie, dar acest serviciu poate percepe anumite taxe suplimentare. Recepția este deschisă nonstop și își poate mulțumi clienții cu servicii precum camera de bagaje, faxul/copiatorul sau pregătirea prânzului la pachet. Oaspeții se pot bucura de parcare privaată gratuită și păzită la locație. În ceea ce privește camerele, acestea sunt dotate cu aer condiționat, internet gratuit, TV, minibar și baie proprie utilată   cu duș, bideu și uscător de păr.

8. Cazare Olt - Pensiunea No Name
Dacă vă doriți o cazare în Olt de tipul pensiune, No Name este o idee excelentă. Această pensiune este situată în localitatea Caracal, la doar 36 de km distanță de Slatina. Proprietatea dispune de un bar/cafenea și un restaurant à la carte unde oaspeții se pot bucura de preparate din bucătăria internațională. Recepția poate facilita servicii precum check-in/check-out express, pregătirea prânzului la pachet, serviciu zilnic de menaj, serviciu de călcătorie și spălătorie sau accesul la suita nupțială, multe dintre aceste servicii fiind disponibile doar în urma achitării unor costuri suplimentare. De asemenea, această cazare din Olt dispune de parcare privată gratuită pentru clienți. Toate camerele au aer condiționat, prevăd accesul gratuit la Wifi și sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, un laptop și baie privată.

9. Cazare Olt - Romula Imperial
Această cazare din Olt este situată în localitatea Caracal, la 35 de km distanță de Slatina și la 49 km distanță de Craiova. Locația dispune de un bar și un restaurant à la carte, unde se poate servi zilnic micul dejun tip bufet (care este disponibil și în cameră, la cerere). Proprietatea beneficiază de o grădină cu terasă și le poate oferi oaspeților acces la mesele de tenis pentru a se relaxa. Recepția acestei unități de cazare din Olt funcționează după un program nonstop și oferă servicii de cameră de bagaje, schimb valutar, serviciu de călcătorie sau spălătorie. Oaspeții au acces la o parcare publică gratuită. Camerele de la Romula Imperial au aer condiționat, internet gratuit, TV cu ecran plat, baie privată și vedere la grădină.

10. Cazare Olt - Hotel Parc - ***
Hotel Parc se află la aproximativ 500 de metri de centrul orașului Slatina și la 2,5 km de gară. În apropierea acestei unități de cazare din Olt veți găsi un supermarket – la aproximativ 100 de m. În incinta hotelului oaspeții au acces la un bar și un restaurant à la carte cu preparate internaționale, precum li la o parcare privată gratuită și la o recepție cu program nonstop. În ceea ce privește camerele, toate permit accesul gratuit la Wifi, au TV și canale prin cablu, frigider și baie personală ce include un uscător de păr.

Sorry, no posts matched your criteria.