Cazare Neamț

Cazare județul Neamț: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Neamț. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL NEAMȚ

Cazare județul Neamț

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Neamț.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Neamț să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Neamț. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Situat într-o regiune plină de istorie din Moldova, județul Neamț dispune de câteva dintre cele mai frumoase mănăstiri din țară, precum și de cetăți și peisaje naturale deosebite. Dintre aceste atracții turistice vă putem reaminti de Cetatea Medievală a Neamțului, Masivul Ceahlău, Casa Memorială Alexandru Vlahuță, Muzeul popular Nicolae Popa, Parcul Național Cheile Bicazului, Lacul Cuejdel, Zimbrăria Dragoș Vodă și multe altele. Dacă doriți să vă bucurați de ceea ce are de oferit acest județ, iată câteva idei de cazare în Neamț.

cazare neamt

1. Cazare Neamț - Roman Plaza - ****
Această cazare din Neamț este situată în centrul localității Roman. În apropierea hotelului oaspeții pot vizita Cetatea Mușatină, aflată la doar un km distanță sau Catedrala Episcopală Romano-Catolică, situată la distanță de 5 minute de mers pe jos. Locația este bună și pentru turiștii care preferă să călătorească fără mașina personală, gara fiind la doar 2 km distanță de hotel. În incinta hotelului se află un restaurant cu terasă care servește micul dejun tip bufet de inspirație americană, italiană, englezească, dar și preparate din bucătăria internațională. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul SPA al hotelului unde au acces la facilități precum împachetări și tratamente corporale, baie turcească, solar și saună. Recepția este deschisă nonstop și oferă servicii precum camera de bagaje, facilități de birou de turism, serviciu de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator sau de acces în sălile de conferință și petrecere, unele dintre aceste servicii fiind disponibile doar în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Această cazare din Neamț oferă parcare privată gratuită oaspeților. În ceea ce privește camerele, toate dispun de Wifi gratuit, aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată ce include uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

2. Cazare Neamț -Taverna Ceahlău
Dacă vă doriți să vedeți Masivul Ceahlău și vă căutați o cazare în Neamț situată în apropiere, aflați că Taverna Ceahlău se află în localitatea Durău, foarte aproape de această atracție turistică. Proprietatea se află la aproximativ 35 de km distanță de reședința de județ. În apropiere, la doar 15 km distanță, oaspeții pot vedea Barajul Bicaz, iar la aproximativ 2 km distanță, Lacul Bicaz. Locație este benefică și pentru iubitorii sporturilor de iarnă, cea mai apropiată pârtie de schi, Pârtia Durău, fiind localizată la doar 400 de metri de cazare. Taverna Ceahlău dispune de un bar și de un restaurant à la carte, unde oaspeții se pot bucura de preparate internaționale. Având în vedere cât de aproape se află de pârtia de schi, această cazare din Neamț se ocupă și de vânzarea permiselor de schi, de închirierea echipamentelor de schi și de o școală de schi. Locația nu beneficiază de parcare privată, dar este disponibilă o parcare publică gratuită. Toate camerele dispun de acces gratuit la internet, TV cu ecran plat și canale prin satelit și baie privată.

3. Cazare Neamț - Central Plaza Hotel - ****
Central Plaza Hotel este o cazare din Neamț situată în centrul reședinței de județ, Piatra Neamț. În apropierea hotelului oaspeții pot vedea Turnul lui Ștefan, acesta fiind la doar 650 de metri distanță de hotel sau se pot distra la un Aquapark aflat la o distanță de 10 minute de mers cu mașina. În atenția turiștilor iubitor ai sporturilor de iarnă, cea mai apropiată pârtie de schi, Cozla, se află la 2 km distanță. Locația hotelului este avantajoasă și pentru turiștii ce aleg să călătorească cu trenul, gara fiind poziționată la 5 minute de mers pe jos. În incinta hotelului se află un bar și un restaurant cu preparate din bucătăria tradițională românească, restaurant ce servește și micul dejun tip bufet, disponibil și în camere. Această cazare din Neamț permite accesul animalelor de companie, dar se pot percepe anumite taxe suplimentare. Recepția este deschisă nonstop și dispune de o cameră de bagaje, precum și de servicii de concierge, de spălătorie, de lustruire pantofi, de fax/copiator, de business centre și de săli de conferință și petrecere. Parcarea privată este disponibilă doar în schimbul achitării unui cost de 7 euro pe zi. Camerele oferă acces gratuit la Wifi și sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și baie privată dotată cu duș și halate de baie.

4. Cazare Neamț - Pensiunea Lostrița - ***
Dacă vă doriți o cazare în Neamț care să fie de tip pensiune, Lostrița s-ar putea să fie o alegere bună pentru dumneavoastră. Această pensiune este localizată în comuna Hangu, la doar câțiva metri de lacul Bicaz, iar Cheile Bicazului sunt la aproximativ 52 de km distanță. Pensiunea dispune de acces la plajă și de un ponton la lac. Această cazare din Neamț deține un restaurant unde oaspeții se pot bucura de preparate din bucătăria tradițională românească, iar pentru cumpărături zilnice, cel mai apropiat magazin este la doar 200 de metri distanță. În cadrul pensiunii, oaspeții dispun de un centru de fitness unde au acces gratuit, pot juca tenis de masă, pot desfășura activități de karaoke, pot pescui sau pot închiria bărci pentru a se plimba pe lac. Pensiunea dispune de parcare privată gratuită. În ceea ce privește camerele, acestea sunt dotate cu Wifi gratuit, TV cu ecran plat și baie personală ce include duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Neamț - Pensiunea Phoenix - ***
Pensiunea este situată în localitatea Roman și are trei margarete. Proprietatea dispune de un restaurant à la carte care servește și micul dejun în fiecare dimineață. Oaspeții se pot bucura de parcare privată gratuită și păzită, precum și de o recepție deschisă nonstop ce asigură serviciu zilnic de menaj. Camerele acestei unități de cazare din Neamț permit accesul gratuit la internet și sunt utilate cu balcon și vedere la lac, mobilier modern, dulap, TV cu ecran plat și canale prin cablu, frigider și baie privată.

6. Cazare Neamț - Pensiunea Cassandra - ***
Această cazare din Neamț este localizată în Târgu Neamț, la aproximativ 3 km distanță de Cetatea Neamț. În apropiere se află și Casa Memorială Ion Creangă, la doar 2 km distanță. Locația este avantajoasă pentru turiștii care aleg să călătorească fără mașina personală întrucât gara este situată la doar 500 de metri de cazare, iar cea mai apropiată stație pentru mijloacele de transport în comun se află la aproximativ 150 de metri de pensiune. La mică distanță de proprietate se află și magazine alimentare și de alte feluri (doar 30 de metri distanță). Pensiunea dispune de o grădină cu facilități de terasă, grătar și teren de joacă special amenajat pentru copii. Proprietatea deține un bar și un restaurant ce servește micul dejun, care poate fi disponibil și în cameră. Printre avantajele pe care le are această cazare din Neamț se numără și permiterea accesului cu animalele de companie complet gratuit. Recepția este deschisă nonstop și le poate pune la dispoziție oaspeților facilități de masaj (ce percep costuri suplimentare) și accesul gratuit la parcarea privată. Când vine vorba despre camere, acestea beneficiază de internet gratuit, balcon cu vedere la grădină, TV și canale prin cablu și baie personală utilată cu duș, articole de toaletă gratuite și papuci pentru clienți.

7. Cazare Neamț - Hotel Zara - ***
Hotelul Zara este o unitate de cazare din Neamț situată în localitatea Roman. Acesta se află la aproximativ 500 de metri de Parcul Central. În atenția turiștilor care călătoresc cu trenul, cu mijloacele de transport în comun sau cu avionul, gara se află la aproximativ 400 de metri de cazare, cea mai apropiată stație de autobuz se află la 150 de metri, iar cel mai apropiat aeroport se situează la 45 km distanță. Hotelul dispune de un bar și un restaurant à la carte. De asemenea, un mare avantaj este faptul că animalele de companie sunt acceptate în această cazare din Neamț gratuit. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate asigura facilități precum un serviciu de călcătorie sau de spălătorie, ambele percepând taxe suplimentare.  Oaspeții se pot bucura de o parcare publică gratuită la locație. În ceea ce privește camerele, toate dispun de internet gratuit, minibar, TV și canale prin cablu și baie personală utilată cu duș și articole de toaletă gratuite.

8. Cazare Neamț - Pensiunea Lido - ***
Dacă vă doriți o cazare în Neamț care să fie situată în reședința de județ, de tip pensiune, luați în considerare această variantă. Localizată la doar 50 de metri de gară, această pensiune este ideală pentru turiștii care călătoresc cu trenul. Pentru a vizita cele mai importante puncte turistice – Curtea și Biserica Domnească, oaspeții trebuie să străbată o distanță de aproximativ 500 de metri. Pensiunea dispune de un restaurant unde se servește micul dejun zilnic și unde se pot servi și restul meselor, dar la cerere. De asemenea, această cazare din Neamț este ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă – pensiunea permite acces direct la pârtiile de schi și dispune și de un depozit de schiuri. Recepția este deschisă nonstop și asigură facilități de fax/copiator, business centre, săli de conferință și petrecere sau transfer de la/la aeroport, toate fiind disponibile contra unor costuri suplimentare. Nu există parcare privată, dar este disponibilă o parcare publică la locație. Camerele dispun de internet gratuit, sunt izolate fonic, au vedere la oraș și la munte și sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie proprie ce dispune de duș și de articole de toaletă gratuite.

9. Cazare Neamț - Pensiunea Aristocratis - ****
Pentru o cazare din Neamț de tip pensiune luxoasă, vă recomandăm pensiunea Aristocratis. Aceasta este situată în orașul Târgu Neamț, la aproximativ 4 km de Pădurea Neamțului și la 15 km de Mănăstirea Agapia. Gara, precum și cea mai apropiată stație de autobuz, se află la doar 2 km distanță de pensiune. Restaurantul pensiunii este à la carte și se bazează pe bucătăria italiană. De asemenea, pensiunea dispune de un bar, o grădină cu teren de joacă special amenajat pentru copii și de un centru SPA unde oaspeții au acces contra unui cost suplimentar. Este disponibilă parcarea privată la locație. Toate camerele au Wifi gratuit, TV cu ecran plat, minibar și baie privată.