Cazare Mehedinți

Cazare județul Mehedinți: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Mehedinți. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL MEHEDINȚI

Cazare județul Mehedinți

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Mehedinți.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Mehedinți să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Mehedinți. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Bogat atât din punct de vedere al peisajelor naturale, cât și al istoriei ilustrate prin monumente, județul Mehedinți, cu reședința de județ la Drobeta Turnu Severin, este poziționat în sud-estul României. Printre atracțiile turistice pe care trebuie să le vizitați se numără Parcul Național Porțile de Fier, Parcul Național Domogled-Valea Cernei, Rezervația Naturală Cazanele Mari și Mici, Podul lui Dumnezeu și Peștere Ponoarele, Decebal Rex și multe altele. În cazul în care v-ați hotărât să vizitați acest județ, câteva idei de cazare vă sunt furnizate mai jos.

1. Cazare Mehedinți - Continental Drobeta Turnu Severin - ***
Pentru o cazare în Mehedinți situată în reședința de județ, acest hotel are o poziție centrală în Drobeta Turnu Severin. În apropierea hotelului, oaspeții pot vizita Podul lui Traian, aflat la doar 10 minute de mers pe jos de cazare, iar ceva mai departe, mai exact la 45 de km distanță, se află Statuia lui Decebal, în Parcul Natural Porțile de Fier. În incinta hotelului se găsesc un bar și un restaurant unde se servește micul dejun tip bufet, iar în restul zilei se servesc preparate inspirate din bucătăria tradițională românească și internațională. Hotelul permite accesul cu animalele de companie, dar acest fapt poate presupune suportarea unor taxe suplimentare.  Recepția este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și poate oferi servicii de călcătorie, curățătorie chimică, spălătorie, fax/copiator sau acces la sălile de conferință și petrecere.  Oaspeții pot beneficia de parcare privată gratuită și păzită. În ceea ce privește camerele, toate dispun de acces gratuit la internet, minibar, TV și canale prin cablu și baie privată. Unele camere beneficiază și de aer condiționat, precum și de vedere la Dunăre.

2. Cazare Mehedinți - Hotel Corona - ***
Hotelul Corona este situat în reședința județului Mehedinți, Drobeta Turnu Severin. Turiștii pot vizita Parcul Central, aflat la doar 1,2 km distanță de cazare, Ruinele Cetății și Podul lui Traian de pe Dunăre,  aflate la aproximativ 1,5 km de hotel sau Portul din Drobeta, situat la 2,5 km distanță. În apropierea acestei cazări din  Mehedinți se regăsește și un centru comercial, Severin, aflat la o distanță de 3 km. Hotelul dispune de un restaurant à la carte cu preparate inspirate din bucătăria internațională, dar care servește și micul dejun tip bufet în fiecare dimineață. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate oferi oaspeților facilități precum camera de bagaje, serviciu de concierge, serviciu de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator sau accesul în sălile de conferință și petrecere. Hotelul dispune de o parcare publică gratuită, precum și de un magazin alimentar propriu. Toate camerele proprietății permit accesul gratuit la Wifi, minibar, TV cu ecran plat și baie privată cu duș, uscător de păr și papuci.

3. Cazare Mehedinți - Pensiunea Ambiental - ***
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Mehedinți de tip pensiune, care să fie localizată în reședința de județ, Ambiental s-ar putea să fie răspunsul. Această pensiune este situată în centrul orașului Drobeta Turnu Severin, la 800 de metri distanță de Muzeul de Artă. La doar 1 km distanță puteți găsi Ruinele Cetății Medievale, iar la 1,5 km, Muzeul Porțile de Fier și Podul lui Traian. În atenția turiștilor care călătoresc fără mașina personală, gara se află la doar 1,5 km distanță de pensiune, iar cea mai apropiată stație pentru mijloacele de transport în comun se găsește la 200 de metri de cazare. Pensiunea nu dispune de un restaurant, dar cel mai apropiat poate fi găsit la aproximativ 100 de metri, distanță la care puteți găsi și cel mai apropiat magazin alimentar. Această cazare din Mehedinți beneficiază de o grădină cu facilități de terasă și grătar. În ceea ce privește camerele, aceștia dispun de Wifi gratuit, TV și canale prin cablu, aer condiționat și baie privată ce include un sucător de păr și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Mehedinți - Pensiunea Mirific
Pensiunea Mirific este o cazare din Mehedinți, situată în localitatea Dubova și dispune de facilități de plajă privată. Locația este foarte bună pentru turiștii activi, iubitorii de activități în aer liber, în apropierea pensiunii fiind posibile activități de tipul pescuit sau drumeții. Oaspeții beneficiază de șezlonguri sau paturi pe plajă, precum și de băuturi comandate de la barul pensiunii. În incinta proprietății se găsește și o grădină cu terasă și teren de joacă special amenajat pentru copii. Recepția pensiunii este deschisă nonstop și poate pune la dispoziție oaspeților sălile de conferință și petrecere. În incinta proprietății se află și un restaurant à la carte unde clienții se pot bucura de preparate internaționale. Parcarea privată este gratuită pentru oaspeții pensiunii. Toate camerele pensiunii dispun de Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie personală.

5. Cazare Mehedinți - Pensiunea Clipa - ****
Dacă vă doriți o cazare în Mehedinți de tip pensiune luxoasă, Clipa este o variantă bună. Situată în orașul Drobeta Turnu Severin, pensiunea Clipa se află la doar 1 minut de mers pe jos de plajă, la 33 de km distanță de Băile Herculane. Pensiunea dispune și de o saună pe care clienții o pot folosi în limita disponibilității, dar și de o piscină în aer liber. Restaurantul pensiunii oferă oaspeților micul dejun tip bufet, care poate fi servit și în cameră, la cerere. Proprietatea nu dispune de parcare privată, însă în apropiere este posibilă parcarea într-un spațiu public gratuit. Pensiunea oferă facilități precum babysitting, serviciu de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator și de săli de conferință și petrecere. Oaspeții pot beneficia și de o cameră de bagaje, precum și de efectuarea unui schimb valutar. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Mehedinți, toate au Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și băi private ce includ halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

6. Cazare Mehedinți - Casa Mircea - ***
Pentru o cazare în Mehedinți care să fie poziționată pe malul Dunării, vă recomandăm Casa Mircea. La doar 2 km distanță, turiștii pot vizita Cazanele Dunării și Tabula Traiana, iar la 5 km distanță, Mănăstirea Mraconia. Pensiunea dispune de un restaurant à la carte unde oaspeții se pot bucura de preparate tradiționale românești. Proprietatea deține o piscină în aer liber, asigură facilități de wellness tip masaj, facilități de sporturi nautice – plimbări pe Dunăre, drumeții, ciclism, pescuit sau plimbări cu bicicletele care sunt disponibile gratuit. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Camerele pensiunii dispun de internet gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată dotată cu duș și articole de toaletă gratuite. Băile nu includ și un uscător de păr, dar aceste poate fi furnizat, la cerere.

7. Cazare Mehedinți - Hotel Clipa - ***
Hotel Clipa este poziționat  la doar 9 minute de mers pe jos de plajă, în Drobeta Turnu Severin. Această cazare din Mehedinți este apropiată și de Orșova și Cheile Dunării, ambele aflându-se la aproximativ 30 de km distanță. Oaspeții hotelului se pot bucura de accesul gratuit la piscina Cremma Sunny Beach, situată la 700 de metri de proprietate. Chiar lângă unitatea de cazare puteți găsi centrul comercial Severin. Clienții beneficiază de micul dejun gratuit la restaurantul hotelului, iar în restul zilei se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria britanică și spaniolă.  Hotelul dispune de o grădină cu terasă și poate oferi tratamente de masaj (pentru un cost suplimentar), precum și organizarea unor sesiuni de pescuit, dar și parcare publică păzită. Unitatea de cazare asigură și servicii precum închirieri de autoturisme, schimb valutar, servicii de spălătorie și accesul la sălile de conferință și petrecere. În ceea ce privește camerele hotelului, acestea pun la dispoziție internet gratuit, aer condiționat, TV și canale prin cablu și baie privată.

8. Cazare Mehedinți - Pension Decebal - ****
Pensiunea Decebal se află în localitatea Dubova, pe malul Dunării. Această cazare din Mehedinți beneficiază de o priveliște superbă întrucât este situată în apropiere de munți și poate organiza plimbări cu barca pe Dunăre sau la peșterile din jurul locației, în apropierea pensiunii fiind si sculptura lui Decebal. În incinta pensiunii se află un bar și un restaurant ale cărui preparate se bazează pe diverse specialități de pește. De asemenea, cazarea dispune și de o grădină cu facilități de terasă și grătar. La această unitate de cazare din Mehedinți, oaspeții pot închiria biciclete, pot face scufundări, se pot plimba cu un caiac și pot dispune de un teren de joacă special amenajat pentru copii, majoritatea acestor servicii fiind disponibile în schimbul unor taxe suplimentare. Recepția pensiunii este deschisă nonstop și are posibilitatea de a-i ajuta pe oaspeți cu o cameră de bagaje, fax/copiator și acces la sălile de conferință și petrecere. Parcarea privată este gratuită pentru clienții pensiunii. Toate camerele pensiunii oferă acces gratuit la Wifi și sunt dotate cu balcoane cu vedere la Dunăre, aer condiționat, TV și canale prin cablu, minibar, cutie de valori și baie personală.

9. Cazare Mehedinți - Hotel Club G - ****
Dacă vă doriți o cazare în Mehedinți situată în reședința de județ, care să vă ofere și condiții de lux, Club G este o variantă bună. Localizat în centrul istoric al orașului Drobeta Turnu Severin, acest hotel se poziționează la aproximativ 15 minute de mers pe jos de Faleza Dunării. Restaurantul hotelului oferă clienților preparate românești, pe care aceștia le pot savura pe terasa exterioară în zilele calde. Club G dispune de un centru SPA cu facilități precum masaj, cameră de aburi, cadă cu hidromasaj sau saună, precum și de o cameră de jocuri unde oaspeții pot juca darts.  Recepția este deschisă nonstop și asigură servicii precum camera de bagaje, serviciu de vânzare bilete, serviciu de concierge, de călcătorie, de spălătorie sau de fax/copiator. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Mehedinți, toate dispun de Wifi gratuit, aer condiționat, minibar, cană de fierbere, TV cu ecran plat și baie privată.

Sorry, no posts matched your criteria.