Cazare Maramureș

Cazare județul Maramureș: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Maramureș. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL MARAMUREȘ

Cazare județul Maramureș

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Maramureș.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Maramureș să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Maramureș. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Situat în nordul României, județul Maramureș, cu reședința de județ în Baia Mare, păstrează câteva dintre cele mai frumoase frânturi din istoria țării noastre. Dacă ajungeți în această parte a României, câteva dintre atracțiile pe care trebuie neapărat să le vedeți sunt: Bisericile de lemn din Maramureș, Cimitirul Vesel din Săpânța, Parcul Național Munții Maramureșului, Parcul Național Munții Rodnei, Lacul Albastru, Muzeul Satului Maramureșean, Rezervația Pietrosul Rodnei și multe altele. Dacă v-ați hotărât să călătoriți în această zonă, aflați care sunt cele mai recomandate unități de cazare din Maramureș.

1. Cazare Maramureș - Pensiunea Casa Tradițiilor - ***
Pentru o cazare în Maramureș care să vă arate cele mai frumoase tradiții românești, Casa Tradițiilor este o alegere excelentă. Această pensiune este situată în satul Ieud, în județul Maramureș. Dintre cele mai apropiate puncte de interes turistic putem enumera Muzeul Țărăncii Române, aflat la doar 7 km distanță de cazare, Cavnic, aflat la 28 de km distanță, Sighetu Marmației, aflat la mai puțin de 39 de km distanță, Mănăstirea Bârsana, aflată la 23 de km distanță și Monumentul de la Moisei, la doar 31 km distanță. În cadrul proprietății și în afara ei, oaspeții pot desfășura diferite activități precum ciclismul, drumețiile sau asistarea unor obiceiuri tradiționale. Pensiunea dispune de o grădină cu facilități de terasă, grătar și teren de joacă special amenajat pentru copii. Pensiunea servește micul dejun în fiecare dimineață, are recepția deschisă non stop și oferă servicii de spălătorie. Oaspeții au acces la parcarea privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele, acestea permit accesul gratuit la Wifi și sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin cablu, au aparat de cafea și baie privată utilată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

2. Cazare Maramureș - Magus Hotel - ***
Dacă sunteți în căutare de un loc de cazare în Maramureș care să fie aproape de aeroport, aflați că hotelul Magus este poziționat la doar 4 minute de mers cu mașina de aeroportul din Baia Mare. Pentru a vizita centrul istoric al orașului Baia Mare și Piața Libertății, oaspeții trebuie să străbată o distanță de aproximativ 7 km, pentru vizitarea Sighetului Marmației, o distanță de 70 de km, iar pentru Parcul Natural Munții Maramureșului, o distanță de 102 km. Oaspeții beneficiază de un restaurant unde se servește micul dejun continental, englezesc sau irlandez sunt formă de bufet, iar în restul zilei preparate bazate pe bucătăria locală și internațională, de un bar prevăzut cu o terasă, dar și un club de noapte. Această unitate de cazare din Maramureș permite accesul cu animalele de companie în schimbul achitării unor taxe suplimentare. Recepția este deschisă nonstop și oferă oamenilor servicii precum camera de bagaje, serviciu de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator, acces în sălile de conferință și petrecere sau transferul de la/la aeroport, majoritatea serviciilor fiind disponibile doar după achitarea unor costuri suplimentare. Oaspeții dispun de parcare privată gratuită și păzită. Toate camerele hotelului permit accesul gratuit la Wifi, sunt izolate fonic, au vedere la munte sau la grădină și sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, birou, minibar și baie privată ce include uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

3. Cazare Maramureș - Pensiunea Ileana - ***
În cazul în care principala dumneavoastră dorință este să vizitați Cimitirul Vesel de la Săpânța, aflați că această unitate de cazare din Maramureș se situează la doar 20 de metri de celebrul cimitir. În apropiere de pensiune se găsește Mănăstirea Peri – la 600 de metri distanță – și Sighetu Marmației – la aproximativ 18 km. În atenția turiștilor care preferă să călătorească fără mașina personală, cea mai apropiată autogara față de pensiune este situată la aproximativ 300 de metri distanță. Micul dejun se servește zilnic tip bufet la restaurantul pensiunii, iar în restul zilei oaspeții se pot bucura de preparate tradiționale românești. Această pensiune dispune de o grădină cu facilități de terasă și grătar, iar gazdele pot organiza și plimbări cu trăsuri trase de cai, la cerere. Pensiunea dispune de parcare privată păzită și este gratuită pentru oaspeți, fiind disponibilă și o parcare pentru persoanele cu dizabilități. În cadrul pensiunii există și un bancomat, iar turiștii pot efectua un schimb valutar la recepția deschisă nonstop, care mai asigură și servicii de spălătorie sau acces la sălile de conferințe și petrecere. În ceea ce privește camerele pensiunii, acestea au acces gratuit la Wifi, sunt decorate și mobilate cu mult lemn, au TV, zonă de relaxare și baie personală.

4. Cazare Maramureș - Hotel Camves Inn - ****
Hotelul Camves Inn este o unitate de cazare din Maramures, situată la aproximativ 5 km de centrul orașului Sighetu Marmației. Nu foarte departe de locație – la aproximativ 13 km distanță – se află unul dintre cele mai importante puncte de atracție turistică, anume Cimitirul Vesel din Săpânța. Hotelul dispune de două piscine, una interioară, care este deschisă tot anul și una exterioară, care este deschisă doar în sezonul cald. În incinta hotelului se află un restaurant à la carte  cu terasă, unde oaspeții se pot bucura de preparate bazate pe bucătăria tradițională românească și internațională. Această unitate de cazare din Maramureș poate organiza drumeții pentru oaspeții săi, permite închirierea bicicletelor și dispune de un teren de joacă pentru copii, precum și mese de tenis pentru adulți. Recepția funcționează după un program nonstop și poate oferi servicii precum camera de bagaje, pregătirea prânzului la pachet, fax/copiator și permiterea accesului în sălile de conferință și petrecere. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită. Când vine vorba de camerele hotelului, acestea dispun de internet gratuit, au balcon, TV cu ecran plat, minibar și baie privată prevăzută cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Maramureș - Pensiunea Konnak - ****
Pentru o cazare în Maramureș care să vă ofere și facilități de plajă, încercați pensiunea Konnak. Aceasta este situată la periferia localității Sighetu Marmației, la aproximativ 200 de metri de râul Iza, care permite înotul și pescuitul. În apropierea cazării puteți vizita Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței, care se află la aproximativ 1,2 km distanță. De asemenea, în atenția iubitorilor sporturilor de iarnă, cea mai apropiată pârtie de schi se situează în Cavnic, la 25 de km distanță de pensiune. Locația este avantajoasă și pentru turiștii care aleg să călătorească prin intermediul trenului, gara fiind poziționată la 1,5 km. Proprietatea dispune de o cafenea și de un restaurant à la carte ce servește și un mic dejun tip bufet. Pensiunea deține o grădină ce are facilități de terasă, plajă și grădină de care oaspeții pot beneficia gratuit. Totodată, această unitate de cazare din Maramureș permite închirierea bicicletelor, accesul la o cadă cu hidromasaj, organizarea sesiunilor de pescuit sau călărie și accesul la jocuri de darts sau tenis de masă. În cadrul proprietăți oaspeții au acces la parcare privată gratuită, la o cameră de bagaje și la servicii de călcătorie și spălătorie, ultimele două fiind disponibile în schimbul unor taxe suplimentare. În ceea ce privește camerele, acestea dispun de Wifi gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată.

6. Cazare Maramureș - Hotel Montana - ***
Acest hotel este poziționat în localitatea Vișeu de Sus din Maramureș, la aproximativ 45 de km de Cavnic. Acest hotel de trei stele servește micul dejun continental în fiecare dimineață, în sala de mic dejun. De asemenea, oaspeții pot beneficia de facilități wellness de masaj, în schimbul unor taxe suplimentare, precum și de activități de distracție ca biliardul, tot în schimbul unor costuri suplimentare. Clienții hotelului pot solicita servicii precum camera de bagaje, fax/copiator, prepararea prânzului la pachet, serviciu de călcătorie sau de spălătorie, toate la recepția deschisă nonstop. Oaspeții dispun de parcare publică gratuită la locație. Toate camerele unității de cazare din Maramureș au acces gratuit la internet, aer condiționat, TV cu ecran plat, extra lenjerie de pat și baie privată.

7. Cazare Maramureș - Hotel Europa - ***
Dacă vă doriți o cazare în Maramureș care să fie situată în reședința de județ, Hotel Europa se poziționează la doar 1 km distanță de centrul orașului Baia Mare. În apropiere, oaspeții se pot bucura și de Parcul Mare, aflat la doar 1,5 km distanță. În atenția turiștilor care călătoresc fără mașina personală, cea mai apropiată stație de autobuz se află la 30 de metri de hotel, iar gara este situată la 2,7 km distanță. În incinta hotelului se regăsește un restaurant cu bar și terasă, unde este servit in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet. Recepția hotelului funcționează după un program nonstop și asigură facilități precum camera de bagaje, fax/copiator sau accesul la sălile de conferință și petrecere. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la această cazare din Maramureș. În ceea ce privește camerele, toate sunt prevăzute cu Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie privată.

8. Cazare Maramureș - Hotel Castel Transilvania - ****
Această cazare din Maramureș, situată în Baia Mare, la 2,1 km distanță de centrul orașului, iese cel mai mult în evidență prin arhitectura medievală pe care o are. La 4 km distanță de proprietate, oaspeții pot vizita Parcul Regina Maria, iar la aproximativ 64 de km se află localitatea Sighetu Marmației. Pentru cei interesați, Aeroportul Internațional din Satu Mare se află la aproximativ 73 de km de cazare. În incinta hotelului se află un restaurant à la carte, unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria internațională și tradițională românească. Această cazare din Maramureș dispune și de o piscină în aer liber, deschisă în sezonul cald, dar și de parcare privată gratuită pentru oaspeți. Camerele hotelului au acces gratuit la Wifi, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit, zonă de relaxare, birou și baie privată.