Cazare Ilfov

Cazare județul Ilfov: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Ilfov. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL ILFOV

Cazare județul Ilfov

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Ilfov.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Ilfov să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Ilfov. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Cel mai mic județ din România, Ilfov, împrejmuiește municipiul București. Dacă alegeți să vă cazați acolo doar pentru că prețurile sunt mai mici față de capitală sau pentru că găsiți cazare mai aproape de aeroport, aflați că Ilfov dispune și de câteva atracții turistice, separat de cele ale Bucureștiului. Dintre acestea, s-au făcut remarcate atracții precum Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, Palatul și Lacul Snagov, Rezervația Naturală Snagov, Palatul Știrbei, Mănăstirea Samurcășești, Mănăstirea Căldărușani și multe altele. Dacă doriți să vizitați aceste obiecte sau pur și simplu să vă cazați mai departe de agitația urbană din București, există o mulțime de oferte de cazare în Ilfov.

1. Cazare Ilfov - Monopoly Hotel - ***
Monopoly este o variantă de cazare din Ilfov situată destul de aproape de aeroport, care se află la aproximativ 5 km distanță față de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Localizat în Otopeni, această cazare oferă acces ușor la Therme, care este la 9 km distanță sau la Telekom Arena Skate Rink, care este la doar 4 km distanță. Hotelul dispune de un restaurant à la carte unde oaspeții pot savura și micul dejun în fiecare dimineață, dar și de un bar. Parcarea privată este gratuită și păzită pentru clienți și există și parcare pentru persoanele cu dizabilități. Recepția hotelului are un program nonstop și dispune de cameră de bagaje. În ceea ce privește camerele, acestea permit accesul gratuit la internet și sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, vedere la oraș și baie privată.

2. Cazare Ilfov - Vienna House Easy Airport Bucharest - ****
Dacă vă doriți o cazare în Ilfov apropiată de aeroport și care să vă asigure condiții de lux, interesați-vă despre Vienna House. Hotelul este situat la doar câteva minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Henri Coandă, pe șoseaua E60. De asemenea, această cazare din Ilfov poate oferi transferul gratuit de la/la aeroport. În incinta hotelului se află un bar și un restaurant, Sky Gate, unde oaspeții se pot bucura de micul dejun tip bufet, dar și de alte preparate inspirate din bucătăria internațională și tradițională românească. Hotelul permite accesul cu animalele de companie, dar se pot percepe taxe suplimentare. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuite, precum și de recepția deschisă nonstop ce dispune de un bancomat, de o cameră de bagaje și facilități precum servicii de călcătorie, curățătorie chimică, spălătorie sau fax/copiator. Camerele acestei unități de cazare din Ilfov sunt izolate fonic și sunt prevăzute cu acces gratuit la Wifi, aer condiționat, minibar, seif, aparat pentru prepararea cafelei/ceaiului și baie personală.

3. Cazare Ilfov - Best Western Plus Briston Hotel - ****
Aceasta cazare din Ilfov este ideală pentru cei ce călătoresc în interes de afaceri și își doresc o cazare apropiată de aeroport. Hotelul se află la aproximativ 5 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Henri Coandă, la 7 minute de mers cu mașina de Centrul de convenții și afaceri WillBrook Platinum și la 5 minute de mers cu mașina de Parcul Tehnologic și de Afaceri din Băneasa. Hotelul oferă facilități precum transferul gratuit de la/la aeroport, acceptarea animalelor de companie (serviciu pentru care se pot percepe taxe suplimentare) sau parcarea privată gratuită. În incinta hotelului există un restaurant ce servește micul dejun tip bufet în fiecare dimineață, iar în restul zilei preparate sunt servite à la carte și sunt inspirate din bucătăria internațională. Hotelul dispune și de un bar și de facilități wellness (tratamente de masaj) disponibile în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Recepția are program nonstop și le poate pune la dispoziție clienților o cameră de bagaje, un bancomat, check-in/check-out express, servicii de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie sau de fax/copiator. Toate camerele acestei unități de cazare din Ilfov sunt izolate fonic și au Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, cană pentru fierbere, minibar  și baie privată utilată cu duș sau cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Ilfov - Hotel Otopeni - ***
Aceasta este una dintre variantele de cazare din Ilfov situată cel mai aproape de Aeroportul Internațional Henri Coandă, distanța fiind de doar un singur km. Pentru cei doritori să călătorească cu mijloacele de transport în comun, cea mai apropiată stație de autobuz se află la aproximativ 300 de metri de locația de cazare. Hotelul poate organiza transferul de la/la aeroport, iar acest serviciu este gratuit. Oaspeții beneficiază de un restaurant à la carte, unde pot servi și micul dejun tip bufet, dar și de un bar. La aproximativ 3 km distanță de această cazare din Ilfov, clienții au acces la un teren de golf. Recepția hotelului este deschisă nonstop și dispune de o cameră de bagaje. Locație oferă parcare privată gratuită și păzită. În ceea ce privește camerele, toate permit accesul gratuit la internet, au aer condiționat, TV și canale prin cablu și o baie privată.

5. Cazare Ilfov - Mirage Snagov Hotel & Resort - ***
Dacă vă doriți o cazare în Ilfov care să fie deopotrivă aproape de aeroport, dar de cealaltă parte să fie aproape și de alte atracții turistice, interesați-vă despre acest hotel. Situat pe malul lacului Snagov, la aproximativ 10 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Henri Coandă, hotelul se află aproape și de mănăstirile din Snagov, acestea fiind la o distanță de doar 15 minute de mers cu mașina. Fiind amplasată pe malul lacului, această cazare din Ilfov oferă și facilități de plajă, dispune de o piscină interioară, dar și exterioară și poate organiza și plimbări cu barca pe lacul Snagov. Oaspeții se pot bucura de restaurantul din incinta hotelului – Mirage – și de barul care se ocupă de facilitățile de grătar – Chicago, ambele oferind preparate inspirate atât din bucătăria tradițională locală, dar și internațională. În incinta hotelului există și un loc de joacă special amenajat pentru copii, precum și un club de noapte. Recepția funcționează după un program nonstop și poate asigura servicii de călcătorie, curățătorie chimică, spălătorie, cameră de bagaje sau transfer de la/la aeroport, multe dintre aceste servicii percepând taxe suplimentare. Oaspeții hotelului beneficiază de parcare privată gratuită. Camerele oferă acces gratuit la Wifi și sunt dotate cu aer condiționat, balcon, TV cu ecran plat, minibar, casetă de valori și baie personală.

6. Cazare Ilfov - Hotel Cristian - ***
Pentru o cazare în Ilfov aflată într-o zonă liniștită, departe de agitația capitalei, recomandăm hotelul Cristian. Acesta se poziționează în Afumați, la 15 km de centrul Bucureștiului și la 12 km de Aeroportul Internațional Henri Coandă. În apropierea hotelului se află centrele comerciale Doraly și Dragonul Roșu, ambele fiind situate la aproximativ 3 km distanță de unitatea de cazare. Pentru cumpărături zilnice puteți accesa mini-market-urile aflate la doar 20 de metri. Această cazare din Ilfov dispune de un restaurant și un bar. Recepția are program nonstop și oferă facilități de călcătorie, spălătorie, fax/copiator, schimb valutar, cameră de bagaje și accesul la business centre și la sălile de conferință și petrecere. În ceea ce privește parcarea privată, aceasta este păzită, acoperită și gratuită pentru oaspeți, iar dacă toate locurile sunt ocupate, există și posibilitatea de a parca mașina la stradă. Toate camerele hotelului dispun de Wifi gratuit, de aer condiționat, balcon, minibar, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată utilată fie cu duș, fie cu o cadă, cu uscător de păr și cu articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Ilfov - Pensiunea de Vis - ****
Dacă vă căutați o cazare în Ilfov care să fie de tipul pensiune, dar să vă ofere și facilități de plajă, Pensiunea de Vis îndeplinește ambele criterii. Pensiunea este situată la aproximativ 20 de minute de capitală, la 14,5 km distanță față de Aeroportul Internațional Henri Coandă, dar foarte aproape de atracții turistice precum Domeniul Știrbey, Lacul Colentina și Pădurile Codrii Vlăsiei, acestea fiind la o distanță de 3 minute de mers cu mașina, respectiv 5 minute de mers pe jos. În cadrul acestei unități de cazare din Ilfov, oaspeții au acces la o piscină în aer liber utilată cu șezlonguri și mobilier de exterior, precum și la un restaurant unde se pot bucura de preparate gătite pe baza bucătăriei tradiționale românești. În afara locației se pot organiza activități precum călărie, drumeții sau pescuit, iar în incinta pensiunii, oaspeții se pot juca badminton, tenis și tenis de masă, la locație existând și un teren de joacă special amenajat pentru copii. Recepția este deschisă nonstop, deține o cameră de bagaje accesibilă contra unor taxe suplimentare, facilitează servicii de călcătorie, spălătorie, fax/copiator și accesul la sălile de conferințe și petreceri, majoritatea serviciile fiind efectuate după achitarea unor costuri suplimentare. Oaspeții beneficiază de parcare privată păzită și gratuită. În ceea ce privește camerele, acestea dispun de Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, balcon, minibar, vedere l grădină și baie privată ce include un duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

8. Cazare Ilfov - Pension Motanul Galanton - ***
Motanul Galanton este o altă cazare din Ilfov de tip pensiune, situată în Snagov. La 15 km distanță se regăsește Aeroportul Internațional Henri Coandă, dar și Mănăstirea Țigănești, iar la 15 minute de mers cu mașina se află Clubul Selas Golf & Polo. Mai aproape de pensiuni oaspeții pot vizita Lacul Snagov – aflat la distanță de 7 minute de mers pe jos – sau Mănăstirea Snagov, Palatul Snagov și Mănăstirea Căldărușani – toate aflate la doar 10 minute de mers cu mașina. Această cazare din Ilfov dispune de facilități precum o saună, mese pentru tenis de masă și piscina în aer liber, ultima fiind disponibilă doar în timpul sezonului cald. În cadrul pensiunii, oaspeții au acces la un restaurant cu preparate bazate pe bucătăria românească și internațională, precum și acces la parcarea privată gratuită. Camerele locației prevăd accesul gratuit la Wifi și sunt utilate cu aer condiționat, TV și canale prin cablu și baie privată.

 

 

 

Sorry, no posts matched your criteria.