Cazare Iași

Cazare județul Iași: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Iași. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL IAȘI

Cazare județul Iași

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Iași.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Iași să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Iași. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Dacă vă hotărâți să vizitați Moldova, atunci trebuie neapărat să treceți și prin cel mai mare oraș din nordul României, Iași, reședința pentru județul omonim. În județul Iași puteți vizita locuri precum Palatul Sturdza de la Cozmești, Castelul Sturdza de la Miclăușeni, Palatul Cuza de la Ruginoasa, Palatul Culturii din Iași, Parcul Copou, Muzeele memoriale Ion Creangă, Mihail Sadoveanu și Vasile Alecsandri, iar acesta este doar începutul listei. Dacă plănuiți să vizitați Iașiul în viitorul apropiat și încă nu v-ați ales cazarea, luați în considerare și următoarele variante.

1. Cazare Iași - Hotel Ceramica - **
Prima idee de cazare din Iași este localizată la aproximativ 300 de metri de centrul comercial Iulius Mall și la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de alt centru cultural - Palas Mall - și de Palatul Culturii din Iași. La o distanță mică se află și Aeroportul din Iași – 2,7 km, dar și Hamak Adventure Park – la 9,5 km. Hotelul servește în fiecare dimineață micul dejun continental în sala de mese a hotelului (sau în cameră, la cerere), iar în restul zilei, oaspeții se pot relaxa la barul din incinta hotelului. Recepția este deschisă nonstop și dispune de facilități precum serviciu de concierge, cameră de bagaje sau fax/copiator. De asemenea, această cazare din Iași poate asigura transportul de la/la aeroport, pentru achitarea unor taxe suplimentare. Oaspeții se pot bucura de parcarea privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele hotelului, acestea permit accesul gratuit la Wifi, sunt dotate cu aer condiționat, TV și canale prin cablu și baie privată.

2. Cazare Iași - Hotel Tudor Palace - ***
În apropierea acestei cazări din Iași, turiștii pot vizita Casa Memorială a lui Ion Creangă, care se află la aproximativ 5 minute de mers cu mașina, Mănăstirea Golia, care se regăsește la 1,5 km de hotel sau cel mai apropiat centru comercial, la doar 500 de metri distanță. În atenția turiștilor care preferă să călătorească cu trenul și mijloacele de transport în comun, gara este situată la 4 km distanță față de locație, iar cea mai apropiată stație de autobuz și tramvai este la 5 minute de mers pe jos. În incinta hotelului se află un restaurant à la carte unde se servește micul dejun continental în fiecare dimineață, iar în restul zilei sunt servite preparate inspirate din bucătăria tradițională românească. Tudor Palace asigură parcarea privată gratuit, dispune și de parcare pentru persoanele cu dizabilități, iar în cazul indisponibilității locurilor din parcarea privată, există și o parcare la stradă. Recepția hotelului este deschisă nonstop și dispune de facilități precum camera de bagaje, fax/copiator, permiterea efectuării schimbului valutar sau servicii de curățătorie chimică. Toate camerele acestei unități de cazare din Iași asigură accesul gratuit la Wifi și sunt dotate cu aer condiționat, TV și canale prin cablu, minibar și baie personală ce include un uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

3. Cazare Iași - Villa Grande - ***
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Iași care să se afle aproape de aeroport, Villa Grande ar putea fi o variantă – această se poziționează la doar 3 km distanță de aeroport.  În atenția turiștilor care preferă să călătorească cu trenul, gara se află la 6 km distanță față de cazare. În apropierea unității de cazare se află campusul universitar Tudor Vladimirescu, iar la 5 minute de mers cu mașina veți putea găsi Palatul Culturii și Muzeul Universității Alexandru Ioan Cuza.  Proprietatea deține un restaurant à la carte unde în fiecare dimineață este servit micul dejun (care poate fi servit și în cameră, la cerere), un bar, dar și o cafenea. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită la locație. De asemenea, recepția este deschisă nonstop și oferă servicii de fax/copiator, check-in/check-out express, cameră de bagaje, serviciu de călcătorie și de spălătorie, majoritatea serviciile fiind disponibile contra unor costuri suplimentare. În ceea ce privește camerele, acestea permit accesul gratuit la internet, sunt dotate cu aer condiționat, TV și canale prin cablu, minibar și baie privată.

4. Cazare Iași - Pleiada Boutique Hotel & Spa - *****
Pentru o cazare în Iași care să vă ofere condiții de top, Pleiada Boutique Hotel & Spa de cinci stele este o alegere foarte bună. Acest hotel este poziționat la aproximativ 5 km distanță de centrul orașului Iași, la 7 km distanță de gara principală și la 10 km distanță de aeroport. Printre avantajele de care dispune acest hotel se numără și accesul gratuit la centrul de Spa, piscina interioară, saună, cada cu hidromasaj și alte servicii de wellness – masaje terapeutice pentru diverse părți ale corpului, cameră de aburi, baie turcească și altele. Hotelul dispune de un restaurant à la carte cu o terasă, unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria tradițională românească și internațională. Unitatea de cazare poate asigura transportul de la/la aeroport pentru suportarea unui cost suplimentar, precum și parcarea privată gratuită, care este acoperită, păzită și disponibilă și pentru persoanele cu dizabilități. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate asigura servicii precum curățătorie chimica, călcătorie sau spălătorie. În ceea ce privește camerele acestei unități de cazare din Iași, ele permit accesul gratuit la Wifi, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran subțire și canale prin cablu și baie privată.

5. Cazare Iași - Hotel Astoria City Center - ***
O cazare în Iași cu poziție centrală, Hotel Astoria City Center se află la aproximativ 10 minute de mers pe jos de Teatrul Național și alte puncte de interes turistic. În atenția turiștilor care preferă să călătorească fără mașina personală, gara se află la doar 1 km distanță, iar aeroportul se află la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina. Pentru achitarea unor costuri suplimentare, oaspeții pot beneficia de facilități precum masaje terapeutice, accesul la saună sau la cada cu hidromasaj. În incinta hotelului se află un bar, London Pub, dar și un restaurant à la carte unde oaspeții pot savura băuturi și preparate deosebite. Hotelul asigură parcare privată gratuită. Această cazare din Iași poate oferi și transportul de la/la aeroport pentru niște taxe suplimentare. Recepția hotelului este deschisă nonstop și dispune de facilități precum fax/copiator, business centre, serviciu de călcătorie, de curățătorie chimică și de spălătorie, majoritatea serviciile fiind tot contra unor taxe suplimentare. Toate camerele hotelului sunt izolate fonic, permit accesul gratuit la Wifi, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar, seif și baie privată utilată cu duș, articole de toaletă gratuite, halate de baie și papuci.

6. Cazare Iași - Hotel Zimbru - ***
Hotel Zimbru reprezintă o altă cazare situată în Iași. Hotelul se află peste drum de centrul comercial Iuliul Mall, la aproximativ 5 minute de mers cu mașina de centru. Un detaliu important pentru turiștii ce călătoresc cu trenul și cu mijloacele de transport în comun, acestea dispun de stații în apropierea locației, gara fiind la 4 km distanță, iar cea mai apropiată stație de autobuz fiind la 100 de metri distanță. Ca punct de atracție turistică majoră în apropierea, Palatul Culturii este cel mai bun exemplu și este situat la doar 15 minute de mers pe jos. În incinta hotelului se află un restaurant unde oaspeții pot servi micul dejun fie tip bufet, fie à la carte, iar în restul zilei se pot bucura de preparate gătite după bucătăria tradițională românească și internațională. De asemenea, hotelul dispune și de un bar renumit pentru marea varietate de bere pe care o oferă. Oaspeții beneficiază de accesul la centrul de fitness, precum și de parcarea privată gratuită. Recepția hotelului funcționează după un program nonstop, dispune de cameră de bagaje și poate asigura servicii de călcătorie, curățătorie chimică, spălătorie, fax/copiator sau săli de conferință și petrecere, toate fiind disponibile doar contra unor costuri suplimentare. În incinta hotelului, clienții se pot bucura și de un joc de biliard. În ceea ce privește camerele, acestea dispun de acces gratuit la internet, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, chicinetă dotată cu un cuptor cu microunde și baie privată. Baia dispune și de articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Iași - Lavric Bistro Pension - ***
Dacă vă doriți o cazare în Iași de tip pensiune, aflați că Lavric Bistro Pension se află la doar 1 km distanță de centrul orașului. Această pensiune are o locație foarte avantajoasă pentru cei ce călătoresc cu trenul sau microbuzul, gara și autogara fiind situate la 500 de metri distanță de locație. La doar 200 de metri de pensiune puteți vizita Catedrala Metropolitană a Moldovei. În cadrul pensiunii există un restaurant à la carte cu terasă, unde oaspeții pot savura preparate de origine internațională, dar și micul dejun continental (care poate fi servit și în cameră, la cerere). Hotelul nu dispune de parcare privată, dar la locație este disponibilă o parcare publică gratuită. Recepția are program nonstop și poate asigura facilități precum fax/copiator, cameră de bagaje, serviciu de călcătorie, de curățătorie chimică și de spălătorie. Toate camerele dispun de internet gratuit, de aer condiționat, de balcon, de TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie privată ce include articole de toaletă gratuite.

8. Cazare Iași - Hotel Moldova - ***
Acest hotel este o cazare din Iași cu poziție centrală. În apropierea hotelului se află Palatul Culturii și centrul comercial Palace Mall. Hotel Moldova dispune de un restaurant à la carte cu terasă cu preparate bazate pe bucătăria internațională, care servește și micul dejun continental. De asemenea, această unitate de cazare din Iași oferă acces la o piscină interioară, o saună și un centru de fitness. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită la locație. În ceea ce privește camerele hotelului, acestea permit accesul gratuit la internet, sunt dotate cu TV și canale prin cablu, minibar, aer condiționat și baie privată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.

 

 

Sorry, no posts matched your criteria.