Cazare Ialomița

Cazare județul Ialomița: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Ialomița. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL IALOMIȚA

Cazare județul Ialomița

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Ialomița.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Ialomița să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Ialomița. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Dacă vă hotărâți să vizitați Ialomița, aflați că aici vă puteți bucura de câteva puncte de atracție turistică foarte deosebite. Dintre acestea, cele ce s-au remarcat mai mult sunt Complexul Arheologic Piscul Crăsani, Ruinele Cetății geto-dacice Helis, Lacul Amara, Mănăstirea de la Balaciu sau Mănăstirea Sfinții Voievozi din Slobozia. Pentru o cazare în Ialomița liniștită și de neuitat, în continuare aveți 9 locuri despre care ar trebui să vă interesanți.

1. Cazare Ialomița - Hotel Central - ***
După cum sugerează și numele, hotelul Central este localizat în centrul orașului Slobozia. În apropierea locației, oaspeții pot vizita și Amara, la aproximativ 7 km distanță sau Silistra, la 50 de km distanță. Această cazare din Ialomița dispune de un restaurant à la carte unde oaspeții pot servi și micul dejun continental în fiecare zi. Hotelul deține și un bar cu terasa. Printre facilitățile pe care le pune la dispoziție oaspeților se numără și parcarea privată gratuită și păzită. Recepția funcționează după un program nonstop și permite folosirea camerei de bagaje, a faxului/copiatorului și a sălilor de conferință și petrecere. De asemenea, hotelul face și livrări de alimente și organizează transportul de la/la aeroport, ambele servicii fiind îndeplinite doar la achitarea unor costuri suplimentare. În ceea ce privește camerele, toate prevăd accesul gratuit la internet, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, dulap și baie privată cu duș.

2. Cazare Ialomița - Hotel Select Slobozia - ***
Situat la 200 de metri de gara orașului Slobozia, această cazare din Ialomița este foarte avantajoasă pentru turiștii care aleg să călătorească fără mașina personală, ci cu trenul. Foarte aproape de cazare se află și centrul orașului, la doar 500 de metri distanță. Hotelul dispune și de un restaurant ale cărui preparate sunt bazate pe bucătăria internațională și care sunt foarte recomandate în oraș. Printre facilitățile pe care le îndeplinește hotelul se numără și terasa pe care o are, parcarea privată gratuită și recepția deschisă nonstop. La recepție, oaspeții pot solicita folosirea camerei de bagaje sau a serviciilor de menaj, spălătorie fax/copiator sau accesul în sălile de conferință și petrecere, toate în schimbul unor taxe suplimentare. De asemenea, hotelul facilitează transportul de la/la aeroport, pentru un cost suplimentar. Când vine vorba despre camere, acestea permit accesul gratuit la Wifi, dispun de aer condiționat, TV și canale prin cablu, minibar și baie personală ce include fie duș, fie cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

3. Cazare Ialomița - Hotel Evergreen - ****
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Ialomița în care să vă relaxați în zilele toride de vară, atunci hotelul de 4 stele Evergreen este perfect pentru dumneavoastră. Unitatea de cazare din Ialomița este situată în localitatea Amara, chiar pe malul lacului, la mai puțin de 6 km distanță față de Slobozia. Hotelul dispune de o piscină în aer liber, dotată cu șezlonguri și mobilier de exterior, zonă deschisă doar în timpul sezonului cald.  În incinta hotelului se regăsește și un restaurant à la carte, unde oaspeții se pot  bucura de preparate ce se inspiră din bucătăria internațională, dar și de un bar. Serviciile pe care le asigură acest hotel constituie în parcarea privată gratuită și păzită, recepția cu program nonstop, camera de bagaje, business centre și sălile de conferințe și petreceri. Pentru un cost suplimentar, unitatea de cazare facilitează transferul de la/la aeroport. Toate camerele dispun de acces gratuit la Wifi, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată dotată cu duș, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Ialomița - Hotel Heaven - **
Situat la doar 9 minute de mers pe jos față de plajă, hotelul Heaven se află în localitatea Amara. Foarte aproape de cazare se află Slobozia, la doar 6 km distanță. Hotelul dispune de un restaurant și de un bar cu terasă, precum și de o grădină dotată cu un teren de joacă special amenajat pentru copii. Această cazare din Ialomița poate fi foarte apreciată de persoanele active, iubitoare de activități în aer liber, întrucât în preajma hotelului se pot organiza drumeții și sesiuni de pescuit. Oaspeții pot beneficia de parcare privată gratuită. Recepția hotelului are program nonstop și le poate oferi clienților servicii de călcătorie, de spălătorie sau de acces în sălile de conferință și petrecere, toate în schimbul achitării unui cost suplimentar. Totodată, în incinta hotelului aveți acces la un magazin propriu. Unele camere dețin balcon sau terasă, însă toate sunt prevăzute cu acces gratuit la internet, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată ce include duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Ialomița - Motel Diamant - ***
Motelul Diamant este situat la aproximativ 50 de metri de Lacul Amara. În incinta acestui hotel se poate găsi un bar și un restaurant cu preparate bazate pe bucătăria internațională. De asemenea, există și o grădină cu facilități de terasă și grătar. Recepția motelului funcționează după un program nonstop și le poate oferi oaspeților servicii de spălătorie și acces la sălile de conferință și petrecere, în schimbul achitării unui cost suplimentar. Totodată, clienții beneficiază de o cameră de bagaje unde își pot lăsa lucrurile gratuit, dar și de parcarea privată gratuită. În ceea ce privește camerele, acestea sunt dotate cu aer condiționat, asigură accesul gratuit la Wifi, includ un TV și canale prin cablu, un minibar și baie privată. Baia dispune de extra prosoape și articole de toaletă gratuite. În plus, unele dintre camerele acestei cazări din Ialomița beneficiază de balcon cu vedere la Lacul Amara.

6. Cazare Ialomița - Complex Hotelier Ialomița - ***
Dacă vă doriți o cazare în Ialomița care să vă permită să faceți plajă în sezonul cald, acest complex hotelier este o idee bună. Situat în localitatea Amara, Complexul Hotelier Ialomița se află la 3 minute de mers pe jos de plajă, fiind poziționat chiar pe malul lacului sărat. Distanța până la capitală este de aproximativ 130 de km, iar până la reședința județului Ialomița este de doar 6 km. Acest complex hotelier dispune de o plajă privată, de o piscină exterioară, precum și de un centru SPA ce include și o piscină interioară. Oaspeții se pot bucura de o baie turcească, de cada cu hidromasaj, de saună sau de tratamente de masaj, toate în schimbul achitării unor costuri suplimentare. În incinta hotelului există un restaurant à la carte cu preparate inspirate din bucătăria internațională și un bar cu terasă. Oaspeții hotelului beneficiază de parcare privată gratuită. Recepția este deschisă nonstop și permite accesul la un bancomat, facilitează servicii de schimb valutar, de concierge, de călcătorie, curățătorie chimică, spălătorie, fax/copiator și accesul la sălile de conferință și petrecere, majoritatea acestor servicii percepând taxe suplimentare. Când vine vorba despre camerele complexului hotelier, acestea dispun de acces gratuit la Wifi, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată ce include duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Ialomița - Motel Cargo - ***
Motelul Cargo este o cazare în Ialomița, situată în localitatea Țăndărei. Această unitate de cazare se află la 27 de km distanță de stațiunea Amara și la 25 de km distanță de Slobozia, reședința de județ. Motelul dispune de un bar în incinta sa, precum și de un mini-market propriu. Oaspeții beneficiază de parcare publică gratuită și de o recepție deschisă nonstop. În ceea ce privește camerele, acestea permit acces gratuit la Wifi, au aer condiționat, dulap, birou, minifrigider, TV cu ecran plat și baie personală.

8. Cazare Ialomița - Hotel Royal - ***
Această cazare din Ialomița se localizează în Urziceni, mai precis lângă ieșirea de pe drumul E60 spre Slobozia, la doar 46 de km de Aeroportul Internațional Henri Coandă. În incinta hotelului se află un restaurant à la carte cu 50 de locuri, unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria tradițională românească, dar și internațională, precum și de micul dejun ce se poate servi și în camere. De asemenea, hotelul dispune de o grădină cu facilități de grătar și de terasă și de parcare privată gratuită și păzită pentru oaspeți. Unitatea de cazare acceptă accesul cu animalele de companie, însă se pot percepe anumite taxe pentru asta. Recepția funcționează după un program nonstop și îi poate ajuta pe clienți cu servicii de livrări de alimente, fax/copiator, servicii de spălătorie sau accesul la sălile de conferință și petrecere. Totodată, hotelul dispune și de un salon de frumusețe unde se pot realiza și servicii de bărbier. Camerele hotelului au acces gratuit la Wifi, aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată dotată cu duș.

9. Cazare Ialomița - Hotel Dana - ****
Pentru o cazare în Ialomița care să vă ofere atât acces la plajă, cât și condiții de lux, hotelul Dana de patru stele este o variantă foarte bună. Acest hotel se localizează pe malul Lacului Amara, în stațiunea cu același nume, la doar 1 minut de mers pe jos de plajă. Aproape de hotel se află și un parc de vacanță, Hermes, la aproximativ 10 km distanță. Fiind la 10 km distanță de Slobozia, locația nu este foarte avantajoasă pentru turiștii ce aleg să călătorească fără mașina personală, ci cu trenul, întrucât gara de află la 9 km de unitatea de cazare. În incinta hotelului se regăsește un restaurant cu preparate bazate pe bucătăria românească locală, dar și pe bucătăria internațională și un bar. Dana dispune și de un centru de fitness, o cadă cu hidromasaj, tratamente de masaje și de plajă privată, la 50 de metri de hotel. Totodată, animalele de companie sunt acceptate, dar pentru acest lucru se pot percepe taxe. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. Hotelul prevede și o grădină cu facilități de grătar și terasă, dar și o recepție deschisă nonstop. Recepția poate facilita servicii de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator, toate în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Camerele hotelului au acces gratuit la Wifi, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și baie privată ce include și un uscător de păr.

 

 

 

 

Sorry, no posts matched your criteria.