Cazare Hunedoara

Cazare județul Hunedoara: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Hunedoara. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL HUNEDOARA

Cazare județul Hunedoara

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Hunedoara.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Hunedoara să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Hunedoara. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Situat într-o zonă a Transilvaniei, județul Hunedoara cu reședința de județ în orașul Deva, este considerat cel mai bogat județ din România în ceea ce privește atracțiile turistice și peisajele dispuse pe o suprafață de 100 de km pătrați. Printre cele mai impresionante construcții pe care le puteți admira se numără Castelul Corvinilor, Cetatea de la Deva, Cetatea Mălăiești, Biserica de piatră Densuș sau Mănăstirea Prislop, iar printre cele mai frumoase peisaje pe care le puteți vedea se regăsesc Parcul Național Retezat, Stațiunea Parâng, Rezervația de Zimbri sau Lacul Bucura și Munții Retezat. Dacă vă hotărâți să vizitați acest județ, în continuare veți putea găsi câteva idei de cazare în Hunedoara.

1. Cazare Hunedoara - Vila HD - ****
Pentru o cazare în Hunedoara de tip apartament, dar care să fie aproape și de câteva atracții turistice, o recomandare bună este Vila HD. Cele mai apropiate puncte de interes turistic sunt Castelul Corvinilor, la doar 2,4 km distanță de unitatea de cazare, Lacul Cinciș, la aproximativ 12 km distanță sau Mănăstirea Prislop, la distanța de 15,1 km. Incinta unității de cazare nu beneficiază de restaurant sau cafenea, dar poate fi aranjată servirea micului dejun în cameră, la cerere. Cel mai apropiat restaurant se află la aproximativ 300 de metri de cazare, distanță egală cu cea parcursă și până la cel mai apropiat magazin alimentar și cea mai apropiată cafenea. Bucătăria de care dispune un apartament este complet utilată și prevede și ustensile de bucătărie. Unitatea de cazare mai asigură parcarea privată gratuită și păzită, precum și accesul cu animalele de companie, contra unui cost suplimentar. În ceea ce privește camerele unității de cazare, apartamentele permit accesul gratuit la Wifi, aer condiționat, TV cu ecran subțire și canale prin cablu, precum și baie privată utilată cu duș, uscător de păr și halate de baie. Oaspeții se pot bucura de lounge-ul comun al unității de cazare, dar și de existența a două centre sportive la aproximativ un km distanță.

2. Cazare Hunedoara -Pension Eva - ***
Pensiunea Eva este o cazare din Hunedoara, situată aproape de reședința de județ, Deva. Localizată în Șoimuș, la aproximativ 5 km distanță față de Deva, unitatea de cazare se află la 500 de metri de stația de autobuz care face legătura cu reședința de județ. În apropierea pensiunii, oaspeții pot vizita Cetatea Devei, la aproximativ 6 km distanță, Rezervația Naturală Pădurea Bejan, la o distanță de 10 km sau Castelul din Hunedoara, la 35 de minute de mers cu mașina. Locația unității de cazare nu este tocmai avantajoasă pentru turiștii ce călătoresc fără mașina personală din cauza faptului că gara se află tocmai la 6 km distanță. În incinta pensiunii există un restaurant tip à la carte, unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria tradițională românească, dar și internațională și unde pot servi o varietate de vinuri de origine românească . Printre facilitățile de care dispune această pensiune se numără și parcarea privată gratuită și accesul la piscina privată din aer liber, unde se poate beneficia și de o zonă de SPA. Recepția are program nonstop și le poate oferi clienților acces la un business centre dotat cu fax și copiator, precum și la sălile de conferință și petrecere. În ceea ce privește camerele, toate au culori pastelate și sunt prevăzute cu acces gratuit la internet, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie privată dotată fie cu duș, fie cu o cadă, ambele cu hidromasaj.

3. Cazare Hunedoara - Pensiunea Dumbrăvița - ***
O cazare localizată în Hunedoara, mai exact la poalele munților Retezat, în comuna Râu de Mori, pensiunea Dumbrăvița vă va asigura o ședere liniștită. Poziționarea acestei pensiuni este foarte avantajoasă pentru iubitorii activităților în natură, întrucât în preajma unității de cazare se pot efectua sesiuni de pescuit sau drumeții. Pensiunea dispune de o grădină cu facilități de grătar ți cu un loc de joacă special amenajat pentru copii. De asemenea, pensiunea dispune și de un bar și un restaurant, unde se pot servi și meniuri pentru diete speciale, la cerere.  Unul dintre avantajele majore ale acestei unități de cazare este acela că permite accesul cu animalele de companie complet gratuit. Totodată, este furnizată și parcarea privată gratuită. Toate camerele pensiunii prevăd accesul gratuit la internet, vedere la munte, TV și canale prin satelit și o baie privată ce include duș și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Hunedoara - Pensiunea Iancu Mălăiești - **
Această pensiune se află la 200 de metri de cetatea Mălăiești, aproape de orașul Hațeg – la o distanță de aproximativ 18 km. Această cazare din Hunedoare permite vizitarea Parcului Național Retezat, aflat la doar 5 km distanță, Râului Sălaj, la doar 200 de metri de cazare sau a Mănăstirii Prislop, aflată la 18 km distanță. În apropierea pensiunii se află și un supermarket, la mai puțin de 300 de metri de cazare. Pensiunea Iancu Mălăiești dispune de o grădină cu facilități de grătar, precum și de parcare privată gratuită. În afara pensiunii se pot desfășura activități precum pescuit, schi, ciclism, drumeții, dar și închirierea de biciclete de la pensiune, contra unui cost suplimentar. Pensiunea dispune de o bucătărie comun foarte bine utilată pentru prepararea meselor principale, acestea putând fi servite fie pe terasa exterioară, fie pe sală de mese amenajată. În ceea ce privește camerele, toate prevăd accesul gratuit la internet, vedere la munte, TV și canale prin cablu și baie privată utilată cu duș și uscător comun. Unitățile de cazare dispun de balcoane comune.

5. Cazare Hunedoara - Pensiunea Daniela - ***
Pensiunea este situată în localitatea Căzănești, la aproximativ 41 de km distanță de Moneasa și la 44 km de Arieșeni. Această cazare din Hunedoara se află aproape de locul de naștere al lui Arsenie Boca – la 3 km distanță, de Crișul Alb – la 10 km distanță, de Panteonul Moților Țebea – la 15 km distanță – și de Muzeul Aurului – la aproximativ 30 de km distanță. Proprietatea dispune de o bucătărie comună perfect utilată pentru prepararea meselor, iar pentru cei ce nu doresc să gătească, ci să mănânce în oraș, cel mai apropiat restaurant se află la 10 km distanță, la fel și cea mai apropiată cafenea/bar. Cel mai apropiat magazin alimentar se află mult mai aproape, la doar 2 km distanță față de cazare.  Pensiunea dispune de o gradină cu facilități de grătar, dar și de o piscină în aer liber deschisă în sezonul cald. Un avantaj mare pe care îl are pensiunea Daniela este acela că permite accesul cu animalele de companie complet gratuit. Unitatea de cazare asigură și parcarea privată gratuită. Toate camerele permit accesul gratuit la internet, aer condiționat și baie privată.

6. Cazare Hunedoara - Hotel Sarmis - ***
Dacă vă doriți o cazare în Hunedoare localizată în reședința de județ, acest hotel poate reprezenta o alegere bună. Situat pe strada principală a orașului Deva, hotelul Sarmis este o alegere foarte bună și pentru turiștii care aleg să călătorească fără mașina personală – acesta este localizat la doar 700 de metri de gară. În incinta hotelului se află și un restaurant, unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria tradițională românească, dar și internațională, precum și de micul dejun tip bufet servit în fiecare dimineață. Hotelul permite accesul cu animalele de companie, dar se pot percepe taxe suplimentare. Recepția hotelului este deschisă nonstop și poate oferi oaspeților accesul la camera de bagaje, la fax/copiator, precum și servicii de birou de turism, spălătorie și săli de conferință și petrecere.  Parcarea privată gratuită este disponibilă la locație. În ceea ce privește camerele, toate au acces gratuit la Wifi, balcon, TV și canale prin cablu, minibar și baie privată.

7. Cazare Hunedoara - Cabana Retezat - ***
Această cazare din Hunedoare dispune de una dintre cele mai frumoase locații. Amplasată în localitatea Hațeg, cabana se află chiar în mijlocul parcului național Retezat. Cabana Retezat este cazarea ideală pentru persoanele active, iubitoare de activități în aer liber. Cazarea dispune de o piscină interioară, iar în jurul unității se pot desfășura drumeții, sesiuni de pescuit sau explorarea zonei cu bicicletele disponibile pentru închiriere la cazare. Pensiunea dispune de un bar, de un restaurant unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria tradițional românească, precum și de o grădină cu facilități de terasă și grătar. În incinta complexului se regăsesc și terenuri întinse, precum și un iaz și un pârâu. Cabana Retezat pune la dispoziția oaspeților și o saună, dar și parcarea privată gratuită. Toate camerele pensiunii au vedere la munte, TV și canale prin cablu, baie privată ce include un duș, un uscător de păr și articole de toaletă gratuite, dar camerele nu dispun de acces la internet.

8. Cazare Hunedoara - Pensiunea President - *****
Pentru o cazare în Hunedoara amplasată în Deva, pensiunea President oferă niște condiții de lux. Pensiunea se află foarte aproape de Drumul Național DN7, la 2,5 km de gară. În apropiere, la doar 5 minute de mers cu mașina, se află Cetatea Devei, complexul acvatic Aqualand și Palatul Magna Curia. Printre facilitățile pe care le are această pensiune se numără piscina în aer liber cu terasă, parcarea privată gratuită păzită, barul și servirea micului dejun în fiecare dimineață. Pensiunea nu asigură și celelalte mese ale zilei, iar cel mai apropiat restaurant se află la 1 minut de mers pe jos. Animalele de companie sunt permise, însă pentru acest lucru se pot percepe costuri suplimentare. Recepția pensiunii este deschisă non stop, dispune de o cameră pentru bagaje și poate asigura servicii de călcătorie, de spălătorie, de fax/copiator sau accesul în sălile de conferință și petrecere, toate pentru niște taxe suplimentare. De asemenea, această cazare din Hunedoara asigură și transferul de la/la aeroport, serviciu ce percepe costuri suplimentare. În ceea ce privește camerele pensiunii, acestea sunt prevăzute cu acces gratuit la internet, aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată.