Cazare Harghita

Cazare judeţul Harghita: vezi aici TOATE unitățile de cazare din judeţul Harghita. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEŢUL HARGHITA

Cazare judeţul Harghita

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din judeţul Harghita.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în judeţul Harghita să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din judeţul Harghita. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Localizat central în România, județul Harghita BN cu reședința de județ la Miercurea Ciuc, este unul dintre puținele județe ce dispune de trei tipuri de relief – depresiune, deal și munte. Cele mai atractive puncte turistice din acest județ sunt Lacul Roșu, Salina Praid, izvoarele minerale din Comuna Bilbor, Lacul Sf. Ana, Cheile Bicazului, Băile Tușnad, Rezervația Dumbrava Harghitei și multe altele. Dacă v-ați hotărât să vă bucurați de frumusețile pe care le are de oferit Harghita, iată câteva idei de cazare pentru o călătorie plăcută.

1. Cazare Harghita - Hunguest Hotel Fenyo - ***
O primă cazare din Harghita, Hunguest Hotel Fayo, este localizat în centrul reședinței de județ, Miercurea Ciuc. În apropierea cazării, oaspeții pot vizita Parcul Central, patinoarul Vakar Lajos, Biserica Harului din Șumuleu Ciuc, Lacul Sf. Ana și altele. În incinta hotelului se află restaurantul Mellitsa, unde micul dejun tip bufet este servit în fiecare dimineață, iar restul meselor sunt servite à la carte și sunt inspirate din bucătăria internațională, locală, dar și ungurească tradițională. De asemenea, hotelul dispune și de o cafenea, Daphne de la Fayo, unde oaspeții se pot bucura de numeroase băuturi, prăjituri și specialități pe bază de cafea. În incinta hotelului se află și un centru SPA, unde oaspeții se pot bucura de numeroase tratamente de wellness, masaje, acces la centrul de fitness, saune, căzi cu hidromasaj și chiar și accesul la un salon de înfrumusețare. Hotelul nu dispune de parcare privată, dar este posibilă o parcare publică în apropiere. Recepția funcționează după un program nonstop, deține o cameră de bagaje și îndeplinește servicii de călcătorie și spălătorie în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Totodată, se permite accesul cu animalele de companie contra cost. În ceea ce privește camerele hotelului, toate prevăd accesul gratuit la Wifi, TV și canale prin satelit, minibar și baie privată.

2. Cazare Harghita - Nexus Happy - ***
Dacă vă doriți o cazare în Harghita localizată în Miercurea Ciuc, de tip apartament, Nexus Happy ar putea fi perfectă pentru dumneavoastră. Apartamentul se află la 24 de km distanță de Băile Tușnad, la 31 de km distanță de Balvanyos, la 39 de km față de Odorheiu Secuiesc și la aproximativ 48 de km distanță de Lacul Roșu, ceea ce îi oferă o locație excelentă pentru a vizita cât mai mult. Unitatea de cazare permite accesul cu animalele de companie gratuit și nu deține o parcare privată, însă este permis accesul la o parcare publică gratuită în apropierea apartamentului. Bucătăria apartamentului dispune de cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, frigider, cană fierbător și aparat de cafea. Baia este prevăzută cu o cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Apartamentul mai dispune și de TV cu ecran plat și canale prin cablu, internet gratuit, birou și garderobă.

3. Cazare Harghita - Prince Hotel - **
Hotelul Prince este poziționat în partea de nord a orașului Miercurea Ciuc și reprezintă o cazare din Harghita avantajoasă pentru turiștii ce călătoresc fără mașina personală, întrucât de află la doar 2 km de gara orașului. De asemenea, la aproximativ 100 de metri de hotel se găsește cea mai apropiată stație pentru mijloacele de transport în comun, iar la 900 de metri de hotel se află Parcul Central. Hotelul oferă oaspeților parcarea privată gratuită, precum și accesul cu animalele de companie, tot gratuit. În incinta unității de cazare se regăsește un bar și un restaurant à la carte, ce servește și micul dejun, mic dejun disponibil și în cameră, la cerere. Recepția lucrează după un program nonstop și facilitează servicii de fax/copiator, de călcătorie și de spălătorie, toate în schimbul achitării unor costuri suplimentare, precum și permiterea efectuării unui schimb valutar. În ceea ce privește camerele, toate prevăd Wifi gratuit, TV și canale prin cablu și baie privată, iar unele dintre ele sunt dotate și cu aer condiționat și frigider.

4. Cazare Harghita - Hotel Restaurant Park - ***
Localizat la aproximativ 2 kilometri de centrul orașului Miercurea Ciuc, hotelul Restaurant Park este o cazare din Harghita amplasată într-o zonă liniștită și cu frumoase peisaje pitorești. În apropierea unității de cazare, oaspeții pot vizita mai multe castele, biserici și mănăstiri de inspirație barocă, dar și Lacul Sf. Ana. Hotelul beneficiază de un restaurant unde clienții se pot bucura de preparate tradiționale românești sau de inspirație internațională, dar și de micul dejun continental servit zilnic.  De asemenea, Restaurant Park dispune și de o sală special dedicată evenimentelor de mare anvergură precum nunți, botezuri, dar și conferințe de afaceri. Printre serviciile pe care le îndeplinește hotelul se regăsesc parcarea privată gratuită și păzită, recepția deschisă nonstop, servicii de călcătorie, curățătorie chimică și spălătorie, fax/copiator și accesul la business centre, majoritatea fiind disponibile în schimbul achitării unor costuri suplimentare. Hotelul dispune și de o grădină cu teren de joacă special amenajat pentru copii, teren de tenis, dar și facilități de grătar disponibile contra unui cost suplimentar. Unitatea de cazare dispune și de un mini-market propriu. Camerele hotelului permit accesul gratuit la Wifi,  TV și canale prin cablu, birou și baie privată.

5. Cazare Harghita - Betty Panzio - **
Pentru o cazare în Harghita de tip pensiune, puteți lua în considerare și Betty Panzio. Aceasta este situată în localitatea Jugodin-Bai, la aproximativ 2 km distanță de Miercurea Ciuc. Pensiunea are o locație avantajoasă pentru cei ce preferă să călătorească cu trenul, întrucât este poziționată la doar 2 km față de Gara din Miercurea Ciuc. În atenția turiștilor pasionați de sporturile de iarna,  cele mai apropiate pârtii de schi se găsesc la 15 minute de mers cu mașina. Oaspeții dispun de o bucătărie comună complet utilată și perfectă pentru prepararea meselor, însă, la comandă și contra unui cost suplimentar, clienții pot beneficia de mic dejun, prânz și cină din partea gazdelor. Alte facilități de care dispune această pensiune ar fi grădina amenajată cu un teren de joacă pentru copii și cu grătar sau parcarea privată gratuită și păzită. Unitatea de cazare permite accesul animalelor de companie, dar acesta este un serviciu ce poate necesita achitarea anumitor taxe. De asemenea, recepția funcționează după un program nonstop și poate pune la dispoziția clienților servicii de călcătorie, spălătorie, fax/copiator sau serviciu zilnic de menaj, toate pentru niște costuri suplimentare. În incinta unității de cazare există și un mini-market propriu. În ceea ce privește camerele pensiunii, acestea sunt prevăzute cu acces gratuit la internet, TV și canale prin cablu și baie privată utilată cu duș și care include și articole de toaletă gratuite.

6. Cazare Harghita - Hotel Merkur - **
Dacă vă doriți o cazare în Harghita disponibilă pentru un buget mai restrâns, hotelul de două stele Merkur situat în Miercurea Ciuc este o idee bună. Hotelul servește în fiecare dimineață un mic dejun continental, iar în restul zilei funcționează după un meniu à la carte. De asemenea, oaspeții pentru primi mâncare la pachet la solicitare. Recepția beneficiază de un program nonstop și îi poate ajuta pe clienți cu o cameră de bagaje sau cu servicii de fax/copiator, pentru un cost suplimentar. Hotelul oferă oaspeților parcare privată gratuită. Toate camerele hotelului dispun de acces gratuit la Wifi, seif, TV și canale prin cablu, frigider și baie privată ce include articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Harghita - Mountain Rest Pension - ***
Această cazare din Harghita este recomandată în special pentru iubitorii și practicanții sporturilor de iarnă. Pensiunea este amplasată într-o zonă plină de păduri, undeva la aproximativ 9 km distanță față de Miercurea Ciuc și la doar 10 km de pârtiile de schi Harghita Băi. Tot la o distanță de 10 km veți găsi și cele mai apropiate magazine, dar și gara. În apropiere puteți vizita și Biserica Catloică Șumuleu, la doar 20 de minute de mers cu mașina de unitatea de cazare. Pensiunea dispune de un bar, un restaurant ce servește micul dejun continental zilnic tip bufet și de o cafenea. De asemenea, tot la unitatea de cazare, oaspeții au acces la o grădină cu facilități pentru grătar, iar pentru achitarea unui cost suplimentar, aceștia pot dispune de băi în aer liber, de saună, de cumpărarea permiselor de schi sau de închirierea echipamentelor de schi. Pensiunea dispune de parcare privată gratuită pe stradă, de recepția deschisă nonstop  și de servicii de fax/copiator sau acces la sălile de conferință și petreceri. În ceea ce privește camerele, acestea sunt dotate cu acces gratuit la internet, minibar, TV și canale prin cablu și baie privată utilată cu duș. Unitatea de cazare poate asigura transportul de la/la gară, pentru un cost suplimentar, avantaj major pentru cei ce preferă să călătorească fără mașina personală.

8. Cazare Harghita - Randevu Panizio - **
Tot o cazare din Harghita ideală pentru iubitorii sporturilor de iarnă, aceasta pensiune este situată la doar 3 km de pârtia de schi Șumuleu, în Miercurea Ciuc. Avantajul de care beneficiază turiștii ce călătoresc cu trenul și nu cu mașina personală este acela că unitatea de cazare asigură transportul gratuit de la/la gară. Tot în atenția celor ce se deplasează fără mașină, cea mai apropiată stație pentru mijloacele de transport în comun se regăsește la doar 100 de metri de cazare. În apropierea pensiunii se poate găsi și un magazin alimentar, mai exact la 150 de metri distanță. Pensiunea dispune de un restaurant à la carte care servește și micul dejun, acesta fiind disponibil și în cameră, la cerere. Alte facilități ale unității de cazare ar fi parcarea privată gratuită, grădina ce dispune și de grătar, facilitățile wellness de masaj și saună și recepția funcțională nonstop. La recepție, oaspeții pot solicita mai multe detalii despre utilizarea camerei de bagaje, serviciul de menaj, de călcătorie, de spălătorie, fax/copiator sau accesul la sălile de conferință și petrecere. În ceea ce privește camerele, toate prevăd accesul gratuit la Wifi, un TV și canale prin cablu, frigider și baie privată utilată fie cu duș, fie cu o cadă.