Cazare Gorj

Cazare judeţul Gorj: vezi aici TOATE unitățile de cazare din judeţul Gorj. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEŢUL GORJ

Cazare judeţul Gorj

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din judeţul Gorj.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în judeţul Gorj să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din judeţul Gorj. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Considerat și județul lui Constantin Brâncuși, Gorj, cu reședința de județ la Târgu Jiu, se află în partea de sud-vest a României. Fiind poziționat la poalele munților, Gorjul dispune de câteva peisaje fermecătoare. Dintre cele mai interesante și importante puncte turistice pentru vizitatori se pot remarca Ansamblul Sculptural al lui Constantin Brâncuși, Casa memorială a lui Constantin Brâncuși, Mănăstirea Tismana, Peștere Polovragi, Peștere Muierii, Transalpina și multe altele. Dacă vă doriți să vizitați aceste locuri, iată câteva idei pentru cazare în Gorj.

1. Cazare Gorj - Hotel Story - ***
Pentru o cazare în Gorj situată în reședința de județ, hotelul Story se află la aproximativ 1,1 km de centrul orașului Târgu Jiu. În apropierea hotelului se află și alte localități recunoscute precum Rânca, la 42 de km distanță, Petroșani, la 41 de km distanță sau Straja, la doar 31 de km distanță. Hotelul dispune de facilități precum închirierea de autoturisme, acceptarea accesului cu animalele de companie contra costurilor suplimentare, parcarea privată gratuită păzită, fax/copiator, business centre și săli de conferință și petrecere. Recepția hotelului funcționează după un program nonstop ți dispune de o cameră de bagaje. În incinta hotelului Story se află și un restaurant de tip bufet pentru micul dejun servit zilnic, dar și à la carte pentru celelalte mese ale zilei, precum și un bar. În ceea ce privește camerele, acestea sunt prevăzute cu acces gratuit la internet, TV cu ecran plat și canale prin satelit și baie privată ce include duș sau cadă și articole de toaletă gratuite, plus papuci.

2. Cazare Gorj - Pensiunea Europa - ***
Pentru o cazare în Gorj de tip pensiune, o variantă bună este pensiunea de trei margarete Europa. Aceasta este situată la aproximativ 500 de metri de centrul reședinței de județ, Târgu Jiu. Aceasta este o cazare bună și pentru turiștii ce aleg să călătorească cu trenul, gara aflându-se la doar 1 km distanță de pensiunea, iar pentru cei interesați de mijloacele de transport în comun, cea mai apropiată stație de autobuz se află chiar în fața unității de cazare. În apropiere se află și Parcul Municipal, la doar 800 de metri distanță, dar și Coloana Infinitului, la aproximativ 1,5 km distanță. Unitatea de cazare dispune de facilități precum centrul de bilete, biroul de turism, parcare privată gratuită și cameră de bagaje. Toate camerele pensiunii sunt izolate fonic, sunt dotate cu Wifi gratuit, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie privată prevăzută cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Pensiunea dispune de o bucătărie comună complet utilată pentru prepararea meselor, în apropierea cazării fiind și un mini-market pentru aprovizionare, iar pentru cei doritori să mănânce în oraș, la o distanță de 100 de metri de pensiune se află un restaurant.

3. Cazare Gorj - Hotelul YMY - ***
Acest hotel reprezintă o altă idee de cazare în Gorj, localizată în Târgu Jiu. Ymy se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de parcul principal din oraș, precum și de Ansamblul Sculptural Constantin Brâncuși. Alte localități ce ar putea prezenta un interes pentru turiști sunt Rânca, aflată la 44 km distanță de cazare și Petroșani, la aproximativ 43 de km distanță. Una dintre cele mai importante facilități pe care le oferă hotelul YMY este accesul gratuit la centrul SPA propriu, dotat cu piscină interioară, cadă cu hidromasaj, saună și sală de fitness. În incinta hotelului există un bar, precum și un restaurant à la carte unde oaspeții pot servi zilnic micul dejun englezesc/irlandez sau celelalte mese ale zilei. Hotelul dispune de o recepție cu program nonstop ce acordă servicii de călcătorie, curățătorie chimică sau spălătorie în schimbul suportării unor costuri suplimentare. De asemenea, oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită. În ceea ce privește camerele, acestea sunt prevăzute cu Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit și o baie privată utilată cu duș, uscător de păr, papuci, halate de baie și articole de toaletă gratuite. În limita locurilor disponibile, puteți beneficia de camere cu vedere fie la râu, fie la oraș.

4. Cazare Gorj - Pensiunea Giovani - ***
Pentru o cazare în Gorj de tip pensiune, recomandăm și pensiunea Giovani de 3 margarete. Aceasta este localizată la aproximativ 2 minute de mers cu mașina de centrul reședinței de județ, Târgu Jiu. Pentru efectuarea cumpărăturilor, oaspeții au la dispoziție un magazin alimentar aflat la doar 100 de metri de cazare. În ceea ce privește mâncarea, pensiunea dispune de o bucătărie complet utilată perfectă pentru pregătirea unor preparate, iar gazda se poate ocupa de prepararea micului dejun, la cerere. Pentru cei ce nu doresc să-și gătească singuri, la doar 2 minute de mers pe jos puteți găsi un restaurant. Pensiunea poate organiza transferul de la/la aeroport, pentru un cost suplimentar. De asemenea, alte facilități disponibile la unitatea de cazare sunt parcarea privată gratuită, serviciul pentru închirierea bicicletelor, camera de bagaje și recepția care funcționează cu un program nonstop. Totodată, pensiunea dispune de o grădină ce include facilități de grătar, complet gratuite. Toate camerele pensiunii dispun de internet gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie personală prevăzute cu o cadă sau cu duș și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Gorj - Hotel Anna - ***
Hotelul Anna de 3 stele este o altă variantă pentru o cazare bună în Gorj. Acesta este situat la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de centrul orașului Târgu Jiu. În centru, turiștii au acces la câteva puncte de interes turistic, dintre care cele mai interesante sunt Muzeul de Artă, Casa Memorială Ecaterina Teodoroiu și Muzeul Județean Gorj. În incinta hotelului puteți găsi un restaurant ce servește micul dejun tip bufet în fiecare dimineață, dar și celelalte mese ale zilei tip à la carte. Preparatele restaurantului sunt inspirate din bucătăria tradițională românească și din cea italienească. Hotelul dispune o recepție ce funcționează după un program nonstop și poate pune la dispoziție oaspeților un birou de turism, servicii de schimb valutar, cameră de bagaje, servicii de călcătorie, curățătorie chimică și spălătorie. De asemenea, oaspeții hotelului beneficiază de parcare privată gratuită și păzită. În ceea ce privește camerele hotelului, acestea sunt izolate fonic, dispun de acces gratuit la internet prin cablu, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar, birou și baie personală.

6. Cazare Gorj - Enigma Pension - ****
Enigma Pension este o cazare din Gorj mai luxoasă, de tip pensiune. Aceasta este situată la aproximativ 5 km de centrul orașului Târgu Jiu. În apropiere se află și Ansamblul Sculptural Constantin Brâncuși, poziționat la 4 km distanță față de pensiune. Oaspeții au acces ușor și la un supermarket aflat în apropierea unității de cazare. În incinta pensiunii se regăsește și un restaurant ce servește un mic dejun continental, dar și preparate inspirate din bucătăria tradițională românească. De asemenea, hotelul dispune și de un bar cu terasă. Este disponibilă parcarea privată gratuită, un program nonstop al recepției, precum și servicii de călcătorie, spălătorie și punerea prânzului la pachet. Camerele pensiunii dispun de acces gratuit la Wifi, aer condiționat, TV și canale prin cablu, minibar și baie privată dotată cu uscător de păr, articole de toaletă gratuite și halate de baie.

7. Cazare Gorj - Pension Casa Cartianu - ***
Situată în comuna Turcinești aflată la aproximativ 8 km distanță față de Târgu Jiu, pensiunea Casa Cartianu este o cazare din Gorj localizată destul de aproape de cele mai atractive puncte turistice. Dintre acestea, cele mai semnificative ar fi Casa Cartianu de atracție istorică – la o distanță de 70 de metri, Muzeul Satului din Curtișoara – la 12 km distanță, Ansamblul sculptural al lui Constantin Brâncuși – la mai puțin de 11 km distanță – și Parcul Național Defileul Jiului – la o distanță de aproximativ 12 km. Pensiunea beneficiază de o piscină în aer liber unde oaspeții au acces gratuit, dar și de un centru SPA, unde se percepe un cost suplimentar pentru utilizarea saunei. În incinta unității de cazare se găsește și un restaurant à la carte ce servește preparate din bucătăria tradițională românească. De asemenea, există și o grădină ce are un teren de joacă special amenajat pentru copii. Pensiunea asigură parcarea privată gratuită, iar pentru un cost suplimentar, oferă oaspeților servicii de călcătorie și spălătorie. În ceea ce privește camerele, acestea dispun de Wifi gratuit, sunt izolate fonic, au vedere fie la piscină, fie la grădină, sunt utilate cu TV și canale prin cablu, minibar și baie personală cu duș și articole de toaletă gratuite.

8. Cazare Gorj - Hotel Europa - ***
Pentru o cazare în Gorj situată central în Târgu Jiu, verificați acest hotel. Hotelul Europa se află la aproximativ 250 de metri de Ansamblul Sculptural Constantin Brâncuși din interiorul Parcului Municipal și la 900 de metri de Stadionul Pandurii. În atenția turiștilor ce aleg să călătorească fără mașina personală, cazarea este foarte apropiată de Gara din Târgu Jiu, aceasta aflându-se la doar 1 km distanță. Micul dejun este servit la restaurantul hotelului sunt forma de bufet, dar este disponibil și în camere. De asemenea, restaurantul este și à la carte bazat pe bucătăria tradițională românească pentru celelalte mese ale zilei, iar în incinta hotelului se regăsește și o cafenea și un bar. Recepția este deschisă nonstop, dispune de o cameră de bagaje și contra achitării unor costuri suplimentare, oaspeții pot beneficia de servicii de călcătorie, curățătorie chimică sau spălătorie, de fax/copiator și de accesul în sălile de conferință și petrecere. Parcarea privată gratuite și păzită este disponibilă la locație. Oaspeții pot beneficia și de o cadă cu hidromasaj, precum și de tratamente de masaje, valabile la achitarea unor costuri suplimentare. Toate camerele prevăd accesul gratuit la internet prin cablu, aer condiționat, minibar și baie privată dotată cu uscător de păr, articole de toaletă gratuite și papuci.