Cazare Giurgiu

Cazare judeţul Giurgiu: vezi aici TOATE unitățile de cazare din judeţul Giurgiu. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEŢUL GIURGIU

Cazare judeţul Giurgiu

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din judeţul Giurgiu.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în judeţul Giurgiu să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din judeţul Giurgiu. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Județul Giurgiu are reședința de județ în orașul omonim și este situat la granița dintre România și Bulgaria. Printre cele mai frumoase atracții turistice pe care le are de oferit acest județ, se regăsesc și Rezervația Naturală Comana, Mausoleul Eroilor, Turnul Ceasornicarului, Podul Prieteniei, Rezervația Manafu, Pădurea Teșila și multe altele. Dacă vă faceți timp să vizitați acest frumos județ, iată câteva variante pentru o cazare de calitate în Giurgiu.

1. Cazare Giurgiu - Hotel Andaluzia - ***
Acest hotel este poziționat în afara orașului Giurgiu. Este o idee de cazare apropiată de portul din Giurgiu, care se află la doar 6 km distanță, chiar lângă Podul Bizeț. Distanța dintre București și hotel este de 60 de km, unitatea de cazare fiind situată de-a lungul drumul național DN5. Hotelul dispune de un restaurant à la carte, unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria națională, dar și de un bar cu acces la o terasă acoperită. Unul dintre avantajele acestei cazări este că permite accesul animalelor de companie contra unor costuri suplimentare. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită, precum și de o recepție cu program nonstop. De asemenea, au acces la facilități precum serviciu de spălătorie, cameră de bagaje, fax/copiator și săli de conferință și petrecere. În ceea ce privește camerele, toate prevăd accesul gratuit la internet și sunt dotate cu aer condiționat, balcon propriu, aparat pentru prepararea cafelei și a ceaiului, TV cu ecran plat, telefon și baie privată. Băile sunt dotate cu o cabină de duș și cu un uscător de păr.

2. Cazare Giurgiu - Hotel Sud - ***
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Giurgiu, dar care să fie aproape de Ruse, atunci acest hotel este o idee bună de luat în calcul. Hotelul Sud este situat la 3 km de orașul bulgar și este foarte aproape de Dunăre. Foarte aproape de hotel, oaspeții pot găsi un mini-market de unde își pot face cumpărăturile zilnice, aflat la aproximativ 100 de metri distanță. În incinta hotelului se află și un restaurant ce servește zilnic micul dejun tip bufet, care este disponibil și în cameră – la cerere, iar restul meselor à la carte. De asemenea, se regăsește și un bar cu terasă. Hotelul oferă acces la un centru de fitness utilat și cu o saună și tratamente de masaj, ultimele două fiind valabile doar prin suportarea unor costuri suplimentare. Recepția hotelului are program nonstop și pune la dispoziția clienților servicii de călcătorie, curățătorie chimică și spălătorie, precum și servicii de fax/copiator sau business centre. Totodată, oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită și de o sală de jocuri unde pot găsi mese de biliard sau joc de darts. Hotelul pune la dispoziția musafirilor închirieri de biciclete sau de autoturisme, precum și organizarea unor activități de pescuit.  Camerele hotelului sunt izolate fonic și prevăd accesul gratuit la Wifi, TV cu canale prin cablu, aer condiționat și baie privată.

3. Cazare Giurgiu - Motel Prietenia - ***
O cazare localizată la marginea orașului Giurgiu, motelul Prietenia se află chiar lângă drumul principal. În atenția turiștilor ce aleg să călătorească fără mașina personală, Gara din Giurgiu se află la doar 1 km distanță, iar portul se află la aproximativ 2 km distanță. În preajma unității de cazare, oaspeții pot vizita Muzeul de Istorie și Cetatea Giurgiu, ambele aflându-se la aproximativ 1,5 km distanță. Motelul deține și un restaurant care servește un mic dejun tip continental în fiecare zi, precum și un bar. În incinta hotelului, clienții pot regăsi un teren de fotbal și un teren de tenis, ambele disponibile pentru un cost suplimentar. Recepția funcționează după un program nonstop și facilitează servicii precum transferul de la/la Aeroportul Internațional Henri Coandă București (pentru un cost suplimentar), spălătorie, călcătorie, acces seif și accesul la sălile de conferință și petrecere. Din păcate, parcarea privată este asigurată doar în schimbul achitării unei taxe de 2 euro pe zi. În ceea ce privește camerele, acestea prevăd accesul gratuit la internet, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu canale prin cablu și baie privată. În limita locurilor disponibile, puteți beneficia de o cameră cu balcon și cu zonă de living.

4. Cazare Giurgiu - Studio Tudora 1 - *
Dacă vă doriți o cazare în Giurgiu de tip apartament, pentru un buget redus, verificați această proprietate. Situată în Giurgiu, la aproximativ 74 de km distanță de Aeroportul Internațional Henri Coandă din București și la 7 km de orașul bulgar Ruse, acest apartament este o variantă foarte bună pentru un cuplu. Acest apartament beneficiază de Wifi gratuit, de o bucătărie utilată pentru a permite servirea oricărei mese, de TV cu ecran plat și canale prin cablu și de o baie. Baia este utilată cu duș, care este accesibil și pentru persoanele cu dizabilități, dar include și articole de toaletă gratuite. Apartamentul are vedere la grădină, iar parcarea este publică, în fața unității de cazare.

5. Cazare Giurgiu - Hotel Vlasca - **
Pentru o cazare centrală în Giurgiu, Hotelul Vlasca este situat chiar în centrul orașului, la mai puțin de 700 de metri de Dunăre. De la București până la cazare este un drum de o oră de mers cu mașina, iar pentru cei care călătoresc fără mașina personală, Gara din Giurgiu se află la 1 km de hotel. Hotelul deține un restaurant care servește micul dejun, atât în sala de mese, cât și în cameră – la cerere. De asemenea, beneficiază și de o terasă unde sunt disponibile facilități de grătar. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei cazări este faptul că este permis accesul cu animalele de companie complet gratuit. Totodată, oaspeții dispun de o parcare privată gratuită. Recepția are un program nonstop și poate oferi serviciile unui birou de turism, precum și o cameră de bagaje. Alte servicii disponibile la hotel sunt cele de călcătorie, spălătorie, fax/copiator, accesul la săli de conferință și petrecere, dar și desfășurarea unor activități precum tenisul de masă sau pescuitul. În ceea ce privește camerele, acestea permit accesul gratuit la Wifi, sunt dotate cu aer condiționat, TV cu canale prin cablu, frigider și baie personală. Baie este prevăzute fie cu duș, fie cu cadă și cu articole de toaletă gratuite.

6. Cazare Giurgiu - Pensiunea Bujorul - ***
Dacă vă căutați o cazare în județul Giurgiu de tip pensiune, Bujorul, de 3 margarete, se situează în Comana. Această cazare este avantajoasă din punctul de vedere al amplasamentului întrucât permite accesul la mai multe zone de interes turistic. Dintre acestea, cele mai apropiate sunt Mănăstirea Comana, la 300 de m de pensiune, Mănăstirea Delta Neajlovului, la aproximativ 400 de metri distanță, Barajul și Delta Neajlovului, la doar 1 km de locație, Memorialul Vlad Țepes, la 4 km distanță și Parcul de Aventură Comana, la doar 800 de metri de cazare. De asemenea, Gara din Comana, care este considerată și monument istoric, se află la doar 350 de metri de cazare, un avantaj foarte mare pentru turiștii care preferă să călătorească cu trenul. Proprietatea dispune de o bucătărie comună complet utilată pentru prepararea mâncării, iar dacă sunt necesare cumpărături, cel mai apropiat magazin se regăsește la 50 de metri de pensiune. Clienții beneficiază de parcare privată gratuită la locație. Camerele pensiunii sunt dotate cu internet gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată dotată cu duș și articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Giurgiu - Casa Diana
O altă cazare din Giurgiu situată în Comana, Casa Diana se află la 1,6 km distanță de Parcul de Aventură Comana și la doar 45 de km distanță de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Pensiunea dispune de o grădină cu facilități de grătar, de parcare privată gratuită pentru oaspeți și de o bucătărie comun utilată și perfectă pentru prepararea meselor. De asemenea, la această cazare se regăsește o masă de tenis și un joc de darts. Oaspeții se pot bucura de biciclete gratuite puse la dispoziție de gazda pensiunii. În ceea ce privește camerele, acestea sunt prevăzute cu acces gratuit la Wifi, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată. Camerele nu au balcon privat, dar se permite accesul pe balconul/terasa pensiunii.

8. Cazare Giurgiu - Pensiunea Lokanta
Această pensiune este situată în localitatea Daia, din județul Giurgiu, localizată la aproximativ 50 de km distanță față de București și la 64 de km față de Aeroportul Internațional Henri Coandă. Pensiunea dispune de o parcare privată gratuită, de un bar, grădină cu terasă și facilități de grătar, teren de joacă special amenajat pentru copii și poate organiza și sesiuni de pescuit – in afara locației. Unul dintre cele mai mare avantaje îl reprezintă acceptarea animalelor de companie complet gratuit, cărora li se aprovizionează din partea casei și castronașele pentru alimentație, dar și un coș pentru somn. Toate camerele pensiunii prevăd accesul gratuit la internet și un TV cu ecran plat. Bucătăria este în spațiul comun și este complet utilată.

9. Cazare Giurgiu - La Ponton
Această cazare din Giurgiu este de tipul unei case de vacanță. La Ponton se află în localitatea Brăniștea, la aproximativ 15 km de orașul bulgar Ruse. Această proprietate nu dispune încă de acces la internet, dar oferă parcare privată gratuită pentru oaspeți. De asemenea, deține o grădină cu facilități de grătar. Bucătăria este comună și este complet utilată, inclusiv cu produse de curățare. Este permisul accesul cu animalele de companie complet gratuit, un avantaj major. De asemenea, în preajma unității de cazare puteți întreprinde activități precum drumeții sau pescuit. Camerele din casă sunt în număr de două, sunt prevăzute cu aer condiționat și cu TV cu ecran plat și canale prin cablu.

10. Cazare Giurgiu - Garden House
Dacă sunteți în căutare de o cazare în Giurgiu foarte apropiată de București, această se află la doar 18 km distanță, în localitatea Ciorogârla, iar aeroportul se află la doar 21 de km distanță. Proprietatea dispune de parcare privată gratuită, precum și de acces gratuit la Wifi. Animalele de companie sunt acceptate, însă se pot percepe costuri suplimentare. Vila dispune de două dormitoare dotate cu TV cu ecran plat, iar bucătăria este comună.

 

 

Sorry, no posts matched your criteria.