Cazare Galați

Cazare judeţul Galaţi: vezi aici TOATE unitățile de cazare din judeţul Galaţi. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEŢUL GALAŢI

Cazare judeţul Galaţi

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din judeţul Galaţi.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în judeţul Galaţi să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din judeţul Galaţi. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Județul Galați dispune de câteva dintre cele mai frumoase peisaje de câmpie, dar și de o floră și o faună deosebită datorită Dunării. Cu reședința de județ în orașul omonim, considerat cel mai mare oraș din România aflat pe cursul Dunării, Galați oferă atracții turistice precum Faleza Dunării, Casa Memorială a lui Alexandru Ioan Cuza, Biserica fortificată Sf. Precista, Poarta Turcească și multe altele. Dacă încă nu știți opțiuni de cazare în Galați, iată câteva variante.

1. Cazare Galați - Hotel Alex - ***
Dacă vă doriți o cazare în Galați centrală, hotelul Alex se află în centrul orașului, la aproximativ 300 de metri de faleza Dunării. Oaspeții se pot bucura de restaurantul din incinta hotelului, unde în fiecare dimineață se servește un mic dejun de tip continental, dar și de barul hotelului. Recepția dispune de un program nonstop și poate facilita servicii precum serviciul de concierge, camera de bagaje și check-in/check-out express. De asemenea, oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, precum și de servicii de călcătorie, spălătorie, fax/copiator sau accesul la sălile de conferință și petrecere, unele dintre acestea fiind disponibile în schimbul achitării unui cost suplimentar. Toate camerele hotelului dispun de acces gratuit la Wifi, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, frigider și baie privată utilată cu duș și articole de toaletă gratuite.

2. Cazare Galați - Vila Belvedere - ***
Un hotel de tip boutique de trei stele localizat în centrul orașului Galați și cu vedere la Dunăre, Vila Belvedere poate fi o cazare excelentă în Galați. Hotelul își poate bucura oaspeții cu un restaurant unde în fiecare dimineață este servită o selecție de produse reci și calde pentru micul dejun tip bufet, iar în restul zilei preparate inspirate din bucătăria tradițională românească și din bucătăria internațională, pentru prânz și cină. Vila Belvedere are o recepție cu program nonstop și poate pune la dispoziția clienților servicii precum parcarea privată gratuită, accesul la grădina/terasa cu facilități de grătar, cameră de bagaje, serviciu de călcătorie, de spălătorie, fax/copiator sau săli de conferință și petrecere. De asemenea, hotelul permite accesul oaspeților la o bibliotecă de unde pot împrumuta cărți. În ceea ce privește camerele, toate prevăd acces gratuit la internet, aer condiționat, TV prin cablu, birou și baie privată utilată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, în limita locurilor disponibile, puteți beneficia d eo cameră cu vedere la Dunăre și la munții Dobrogei.

3. Cazare Galați - Motel Didona B - ***
O cazare din Galați avantajoasă pentru cei ce călătoresc fără mașina personală și aleg trenul, gara fiind situată la doar 1,1 km distanță de proprietate. Cel mai apropiat aeroport se află la 94 km distanță – aeroportul orașului Tulcea, iar hotelul este localizat la aproximativ 11 km față de centrul orașului și la 400 de metri de râul Siret. Motelul dispune de un restaurant à la carte și de o cafenea, precum și de micul dejun servit zilnic, care poate fi solicitat și în cameră. Printre facilitățile pe car ele oferă hotelul se regăsesc parcarea privată gratuită, existența unui club de noapte și a unui kit de karaoke. Recepția funcționează nonstop și îi poate informa pe oaspeți despre serviciile de călcătorie, curățătorie chimică sau spălătorie. De asemenea, hotelul pune la dispoziție accesul la săli de conferință și petrecere. Toate camerele sunt prevăzute cu Wifi gratuit, aer condiționat, TV, frigider, telefon și baie personală dotată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Galați - Faleza Hotel by Vega - ***
Dacă vă doriți o cazare centrală în Galați și care să vă ofere vedere superbă la Dunăre, luați în considerare această variantă. Faleza Hotel by Vega este situat în centrul orașului, pe malul Dunării, la doar 15 minute de mers pe jos de Grădina Botanică. În atenția turiștilor care călătoresc fără mașina personală, la 100 de metri de hotel se află cea mai apropiată stație pentru mijloacele de transport în comun, iar gara se află la aproximativ 2,7 km de hotel. Vizavi de hotel se află și Biserica Fortificată Precista. În incinta hotelului se află și un restaurant ce servește micul dejun în fiecare dimineață tip bufet.  Recepția este deschisă nonstop, iar hotelul dispune de servicii de călcătorie, spălătorie, fax/copiator, transferul de la/la aeroport și accesul la un business centre. În cea ce privește camerele, toate dispun de acces gratuit la Wifi, aer condiționat, TV prin cablu și baie privată dotată cu o cadă. De asemenea, unele camere dispun și de o chicinetă.

5. Cazare Galați - Complex Azar - ***
Situat la 4 km de centrul orașului Galați, Complex Azar este o cazare de tip pensiune. Aceasta se află aproape și de Brăila, care este poziționată la aproximativ 24 de km. Oaspeții pensiunii beneficiază de parcare privată gratuită și de un restaurant à la carte bazat pe mâncare locală. Pensiunea dispune și de o terasă, dar și de o recepție deschisă nonstop. Toate camerele sunt mobilate modern, sunt dotate cu acces gratuit la Wifi, aer condiționat, dulap și TV cu ecran plat și canale prin cablu.

6. Cazare Galați - Hotel Corneliuss - ***
O cazare situată în Galați, la aproximativ 12 minute de mers pe jos față de plajă sau la 20 de km de Brăila.  În incinta hotelului se află și un restaurant ce servește micul dejun de tip continental și bufet (ce poate fi servit și în camera, la cerere) în fiecare zi, iar în restul zilei se pot servi celelalte mese dintr-un meniu tip à la carte. La cerere, se pot prepara și meniuri pentru diete speciale. Oaspeții beneficiază și de parcare privată gratuită care este și păzită, precum și de servicii de fax/copiator, spălătorie, săli de conferință și petreceri. De asemenea, recepția are program nonstop și le poate pune oaspeților la dispoziție prânzul la pachet. În privința camerelor, toate sunt dotate cu acces gratuit la Wifi, aer condiționat, TV cu ecran plat, dulap și baie privată.

7. Cazare Galați - Viva Club Hotel Galați - ****
Viva Club Hotel Galați se află la aproximativ 5 km de centrul orașului,  situat într-un complex de agrement. Hotelul dispune de un centru SPA – Butterfly Spa – care deține piscină exterioară și interioară, saune și centru de fitness. De asemenea, în cadrul complexului se regăsesc 6 terenuri de tenis.  Incinta hotelului dispune și de un restaurant à la carte cu preparate inspirate din bucătăria tradițională românească, dar și internațională, precum și de un bar. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, transfer de la/la aeroport pentru un cost suplimentar, recepție deschisă nonstop cu servicii de cameră de bagaje,  serviciu de călcătorie și spălătorie, fax/copiator și săli de conferință și petreceri.  Toate camerele sunt prevăzute cu Wifi gratuit, TV cu ecran plat, aer condiționat, minibar și baie privată. La cerere, pot fi disponibile și camere cu balcon.

8. Cazare Galați - Villa Siret - ***
Această cazare este poziționată la 8 km de Galați, 15 km de Brăila. În apropiere, puteți vizita și Podgoria Măcin, la doar 20 de km distanță, precum și râul Siret, la 500 de metri de cazare.  În râul Siret puteți și pescui. În incinta hotelului se află o piscină în aer liber, disponibilă în sezonul cald, un loc de joacă amenajat pentru copii, o sală de mese comună. Oaspeții dispun și de un frigider și de facilități gratuite de preparare a cafelei și a ceaiului. Recepția hotelului funcționează după un program nonstop și pune la dispoziție oaspeților servicii precum parcare privată gratuită și păzită, cameră de bagaje, birou de turism ce poate pune la vânzare bilete. Animalele de companie sunt acceptate pentru costuri suplimentare, iar hotelul poate oferi castroane și coșuri pentru aceste animale. În ceea ce privește camerele hotelului, toate sunt utilate cu acces gratuit la internet, TV cu ecran plat și canale prin cablu, baie privată dotată cu prosoape și articole de toaletă gratuite.

9. Cazare Galați - Hotel Magnus Galați - ***
O cazare localizată în Galați, foarte bine poziționată pentru atracțiile turistice din zonă. Situat aproape de cea mai importantă zonă comercială din oraș și de Faleza Dunării, hotelul permite accesul la Promenada Dunării, biserica istorică Precista și Grădina Botanică. Pentru iubitorii de muzee, în centrul orașului se află Muzeul de Artă Vizuală, Muzeul de Istorie și Muzeul de Științele Naturii. Hotelul Magnus dispune și de un restaurant unde oaspeții pot savura preparate inspirate din bucătăria tradițională și unde se pot servi câteva dintre cele mai bune vinuri locale. Hotelul este utilat cu săli de conferințe ce au capacitate de 100 de persoane și sunt dotate cu echipamente performante. De asemenea, există și un business centre care este dotat cu 3 laptopuri, fax, copiator și telefon. Oaspeții dispun de parcare privată gratuită și de recepția cu program nonstop. La cerere, se pot efectua și servicii de călcătorie și spălătorie, contra unui cost suplimentar. În ceea ce privește camerele, toate sunt prevăzute cu Wifi gratuit, minibar, aer condiționat și baie privată.

10.Cazare Galați -  Hotel Kreta - ****
O cazare foarte avantajoasă pentru turiștii care nu călătoresc cu mașina personală în Galați este Hotelul Kreta. Acesta este situat la doar 750 de metri de cazare. În apropierea hotelului se află și Parcul municipal, la aproximativ 900 de metri distanță. Hotelul dispune și de un restaurant unde oaspeții pot servi micul dejun zilnic, dar și celelalte mese ale zilei. Preparatele sunt inspirate din bucătăria internațională, dar și din cea locală. Restaurantul dispune de un bar și de o terasă de care oamenii se pot bucura în sezonul cald. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită și păzită la locație, precum și de o recepție cu program nonstop. Alte servicii de care pot dispune clienții sunt serviciile de călcătorie, spălătorie sau fax și copiator. Camerele hotelului sunt de nefumători, sunt utilate cu aer condiționat, permit accesul gratuit la internet și sunt dotate cu TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar și baie privată. Băile dispun de uscătoare de păr, papuci și articole de toaletă gratuite.

Sorry, no posts matched your criteria.