Cazare Dolj

Cazare judeţul Dolj: vezi aici TOATE unitățile de cazare din judeţul Dolj. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEŢUL DOLJ

Cazare judeţul Dolj

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din judeţul Dolj.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în judeţul Dolj să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din judeţul Dolj. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Situat în regiunea Olteniei, județul Dolj dispune de câteva peisaje pitorești superbe din cadrul unor rezervații. Dintre acestea putem reaminti Rezervația Ornitologică de la Ciupercenii Noi, Rezervația de Bujori sălbatici Plenița sau Rezervația Paleontologică Bucăvăț. De asemenea, puteți vizita și Lacul Bistreț, Mănăstirea Sadova, Casa memorială Amza Pellea și multe altele. Dacă vă hotărâți să vizitați acest județ ofertant, iată câteva idei pentru cazare în Dolj.

1. Cazare Dolj - Prestige Boutique Hotel - ****
Pentru o cazare în Dolj localizată în reședința de județ, Prestige Boutique se poziționează aproape central în Craiova, la 8 km de Aeroportul Internațional Craiova. În incinta hotelului se regăsește un restaurant cu specific internațional à la carte, dar care servește și micul dejun tip bufet ce este inclus în prețul de cazare. Recepția este deschisă nonstop și pune la dispoziția clienților o cameră de bagaje, serviciu de călcătorie, de spălătorie, accesul în business centre sau accesul la săli de conferință și petrecere, dar și parcare privată gratuită. De asemenea, se poate asigura și transportul de la/la aeroport sau închirierea autoturismelor pentru anumite costuri suplimentare. În ceea ce privește camerele, toate sunt prevăzute cu Wifi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, birou, zonă de relaxare, fierbător și baie privată.

2. Cazare Dolj - Hotel Royal Craiova - ***
O variantă de cazare excelentă în Dolj o reprezintă hotelul Royal datorită locației sale. Acesta este situat în Craiova, la aproximativ 150 de metri de Universitatea din Craiova și 10 minute de mers cu mașina de aeroport. Locația este avantajoasă și pentru turiștii care aleg să călătorească fără mașină personală, gara fiind la doar 1,5 km de cazare. De asemenea, în apropierea hotelului oaspeții au acces la mai multe parcuri, centre comerciale, terase și cluburi de noapte. Nu este disponibilă o parcare privată, dar în fața hotelului există o parcare publică gratuită. Hotelul dispune de un restaurant à la carte cu preparate bazate pe bucătăria tradițională românească, dar și internațională și un bar, iar micul dejun poate fi servit și în cameră. Recepția are program nonstop și le poate oferi clienților facilități precum fax/copiator, săli de conferință și petrecere, serviciu de călcătorie, spălătorie sau curățătorie chimică, toate contra unor costuri suplimentare. Toate camerele hotelului au acces gratuit la internet, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, aparat pentru prepararea cafelei/ceaiului și baie privată.

3. Cazare Dolj - Rixo`s Bungalow - ***
Această cazare din Dolj, situată în Craiova, este renumită pentru atmosferă de plajă pe care o transmite. Pensiunea deține o piscină în aer liber prevăzută cu șezlonguri și canapele de care oaspeții se pot bucura în timpul sezonului de vară. În cadrul pensiunii există și un restaurant à la carte care prepară mâncăruri americane, italienești, europene, dar oferă și facilități de grătar. Barul restaurantului oferă servicii și la plaja privată a pensiunii. Oaspeții se pot bucura de parcare privată gratuită la locație și de servicii de călcătorie, spălătorie, fax/copiator și acces la săli de conferință și petreceri. Pensiunea organizează și transferul de la/ la aeroportul aflat la 5 km distanță. Toate camerele pensiunii dispun de Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin satelit și baie privată ce include uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Dolj - Ramada Plaza Craiova - ****
Localizat în Craiova, Dolj, acest hotel este situat chiar în centrul orașului, aproape de multe zone comerciale și de interes turistic. Oaspeții se pot bucura gratuit de acces la saună și la sala de fitness, iar pentru un cost suplimentar aceștia pot beneficia și de masaje. La restaurantul din incinta hotelului cu numele Ellipse, clienții pot savura un mic dejun englez sau irlandez care poate fi solicitat și în cameră, sau celelalte mese ale zilei cu preparate inspirate din bucătăria europeană. Hotelul permite accesul cu animalele de companie pentru un cost suplimentar, asigura parcarea privată gratuită și păzită și dispune de o recepție cu program nonstop. Alte facilități de care pot beneficia oaspeții sunt servicii de călcătorie, de curățătorie chimică, de spălătorie, de fax/copiator, dar și de posibilitatea achiziționării unor bilete pentru spectacole/evenimente. În ceea ce privește camerele, toate prevăd accesul gratuit la Wifi, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată ce include uscător de păr, papuci și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Dolj - Hotel Helin - ***
O cazare în Dolj situată în apropierea unui aeroport este hotelul Helin din Craiova. Acesta se localizează pe drumul 65 spre aeroportul de la marginea orașului, la 2 km de centrul orașului. Pentru un cost suplimentar, hotelul asigura transportul de la/la aeroport, fiind posibilă chiar închirierea unei limuzine. În incinta hotelului există și un restaurant cu un meniu bazat pe specialități tradiționale românești, dar și preparate internaționale. Totodată, hotelul dispune și de un bar și de un club de noapte. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită, de recepție cu program nonstop, de servicii de călcătorie, de spălătorie, fax/copiator, business centre și săli de conferință și petreceri. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu Wifi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat, minibar și baie privată ce include halate de baie și papuci.

6. Cazare Dolj - Hotel Splendid 1900 - ****
Cel mai deosebit aspect despre această cazare din Dolj este că este amplasată într-o clădire istorică restaurată ce datează, după cum sugerează și numele, din 1900. În apropierea hotelului se află Primăria și Universitatea din Craiova, la aproximativ 2 minute de mers pe jos, iar Aeroportul Craiova se regăsește la 6,5 km distanță. Hotelul deține un restaurant unde oaspeții pot savura micul dejun tip bufet, dar și un bar. Clienților li se permite accesul gratuit la saună, dar pentru sala de fitness se percep costuri suplimentare. De asemenea, tot pentru niște costuri suplimentare, oaspeții pot avea transport de la/la aeroport, serviciu de închirieri auto și serviciu de concierge. Parcarea privată nu este gratuită. Toate camerele hotelului sunt mobilate în stil Art Deco și sunt dotate cu Wifi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, masă, fierbător de apă, minibar, apă gratuită și un set de cafea și ceai din partea casei. Camerele beneficiază și de baie privată ce include o cadă, halate de baie și papuci și articole de toaletă gratuite.

7. Cazare Dolj - Hotel Emma Est - ***
Aceasta cazare din Dolj este situată la o distanță de 10 minute de mers cu mașina de Gara Craiova, precum și de Muzeul Olteniței și Muzeul de Artă. Foarte aproape de hotel se află și Aeroportul din Craiova, aflat la aproximativ 2 km distanță. Cel mai mare punct de atracție turistică este Parcul Romanescu, catalogat drept cel mai mare parc din Europa de Est, acesta aflându-se la 5 km de unitatea de cazare. În incinta hotelului se află și un restaurant ce se bazează pe bucătăria internațională și pe bucătăria tradițională românească. În ceea ce privește camerele, toate sunt dotate cu acces gratuit la internet, minibar, TV cu ecran plat și baie ce include articole de toaletă gratuite și halate. Camerele nu includ și uscător de păr sau fier de călcat, dar acestea sunt disponibile la solicitare.

8. Cazare Dolj - Plus Hotel - ***
Acest hotel este situat la 2 km de centrul orașului Craiova. Aflat vizavi de fabrica Ford și de râul Jiu, Plus hotel este localizat la aproximativ 6 km de Aeroportul din Craiova și la mai puțin de 2 km de atracțiile turistice Mănăstirea Coșuna, Muzeul de Artă Craiova și Parcul Nicolae Romanescu. În apropierea hotelului să află și complexul spa SPA PlusAqua, la 8 km distanță de hotel, loc unde oaspeții dispun de reduceri. Hotelul servește în fiecare dimineață un mic dejun de tip continental, iar în restul zilei clienții se pot bucura de barul cu terasă. Printre facilitățile pe care le pune la dispoziție hotelul se regăsesc parcarea privată gratuită, acceptarea animalelor de companie pentru achitarea unor costuri suplimentare, transferul de la/la aeroport sau recepția cu program nonstop. Totodată, hotelul pune la dispoziția clienților și servicii de fax/copiator, închirieri auto, serviciu de călcătorie și serviciu de spălătorie. Camerele hotelului Plus dispun de acces gratuit la Wifi, aer condiționat, minibar, TV și baie personală.

9. Cazare Dolj - Hotel Oltenia - ****
Dacă vă căutați o cazare în Dolj care să fie în apropierea unui centru comercial, hotelul Oltenia de 4 stele se află lângă centrul comercial Electroputere din Craiova. Distanță dintre hotel și centrul orașului este de aproximativ 1,5 km, iar în atenția celor ce aleg să călătorească fără mașina personală, gara se află la 3 km distanță. Alte puncte de reper în jurul hotelului ar fi Ford Romania, situat la aproximativ 700 de metri sau Aeroportul Craiova, aflat la 5 km distanță. În cadrul hotelului, oaspeții se pot bucura de parcare privată gratuită, dar și de accesul gratuit la sală de fitness a hotelului. În incinta acestuia există și un restaurant care servește mic dejunul de tip bufet, cu specific continental, italian, englezesc/irlandez, vegetarian sau vegan. În restul zilei, restaurantul permite savurarea prânzului sau a cinei dintr-un meniu tip à la carte. Recepția dispune de un program nonstop. Toate camerele hotelului sunt prevăzute cu Wifi gratuit, aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și canale prin cablu, zonă de relaxare, seif și baie privată ce include duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite și halat de baie.

10. Cazare Dolj - Hotel Flormang - ***
O cazare din Dolj situată în Craiova, Flormang se află la un 1 km de Grădina Botanică, la 2,3 km de centru și la aproximativ 5 km de gară. În incinta hotelului oaspeții se pot bucura de un bar/terasă și două restaurante, unul cu specific tradițional românesc și unul cu specific internațional. Clienții dispun de o parcare publică gratuită lângă hotel. Toate camerele prevăd accesul gratuit la internet, minibar și baie privată ce include duș și articole de toaletă gratuite.

Sorry, no posts matched your criteria.