Cazare Călărași

Cazare județul Călărași: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Călărași. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Cazare județul Călărași

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Călărași.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Călărași să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Călărași. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Deși nu beneficiază de o atenție turistică deosebită, județul Călărași deține câteva foarte frumoase atracții – Grădina Zoologică din Călărași, Biserica Fostei Mănăstiri Negoiești, Muzeul Dunării de jos, Lacul Valea Roșie, Ruinele Cetății Bizantine Vicina și multe altele. Dacă vă hotărâți să vizitați vreodată aceste atracții și nu știți încă unde să vă alegeți cazare, iată câteva variante pentru cea mai bună cazare în orașul Călărași, dar și în restul județului.

cazare calarasi

1. Cazare Călărași - Hotel Hestia - ****
Cu o locație aproape centrală, la 1,1 km de centrul orașului, hotelul Hestia reprezintă o cazare bună în Călărași. Pentru turiștii care nu se deplasează cu mașina personală este de reținut faptul că cea mai apropiată stație pentru mijloacele de transport în comun este la 400 de metri de hotel, iar distanța până la gară este de doar 1 km. Hotelul beneficiază de lift pentru accesul etajelor superioare și de săli speciale destinate conferințelor sau petrecerilor. De asemenea, se poate efectua transferul de la/la aeroport pentru un cost suplimentar. Clienții beneficiază de parcare privată gratuită și mai pot beneficia (pentru un cost suplimentar) și de servicii de călcătorie, spălătorie, lustruire pantofi sau fax/copiator. Recepția hotelului are program nonstop și dispune și de o cameră de bagaje. Micul dejun este inclus în prețul de cazare și poate fi servit la restaurantul din incinta hotelului, care are un meniu internațional și este prevăzut și cu bar. Toate camerele sunt dotate cu internet gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu, minibar, seif și baie privată prevăzută cu duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite și halat de baie.

2. Cazare Călărași - Motel La Salcii - ***
O altă cazare în Călărași ce dispune de o locație bună este motelul La Salcii. Acesta se află la 4 minute de mers pe jos față de plajă și la 48 de km de stațiunea Amara. Motelul deține și un restaurant à la carte cu un meniu bazat pe bucătăria internațională, dar și un bar. De asemenea, proprietatea dispune și de o gradină și o terasă, gradina fiind prevăzută și cu un loc de joacă pentru copii. Oaspeții au acces la parcarea privată gratuit și pot apela la utilizarea sălilor de conferință sau de petreci și a faxului/copiatorului, dar pentru achitarea unor costuri suplimentare. Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, TV cu ecran plat, acces gratuit la WiFi, frigider și baie privată prevăzută cu articole de toaletă gratuite. În limita locurilor disponibile, puteți beneficia de o cameră prevăzută cu balcon.

3. Cazare Călărași - Hotel Albatros - ***
Pentru o cazare în Călărași care beneficiază și de o plajă privată, Hotel Albatros este cea mai înțeleaptă alegere. Albatros este situat la un minut de mers pe jos de plajă, având o porțiune privată din această și este situat în Călărași, chiar pe malul brațului Borcea al Dunării. Nu departe se află și granița cu Bulgaria, la doar 15 km distanță. În cazul în care călătoriți fără mașina personală, gara se află la 6 km distanță de proprietate. În apropiere se află și un supermarket, la aproximativ 5 km de hotel. Hotelul oferă clienților săi parcare privată gratuită, precum și disponibilitatea de a închiria jet-skiuri și bărci cu motor de pe plajă. Albatros beneficiază de un program nonstop al recepției și anumite facilități valabile pentru un cost suplimentar dintre care putem aminti camera de bagaje, fax/copiator, servicii de călcătorie sau spălătorie, acces la săli de conferință sau petrecere sau transferul de la/la aeroport. De asemenea, în cadrul proprietății veți mai găsi un teren de joacă pentru copii, mese pentru ping-pong sau locuri special amenajate pentru pescuit. În incinta hotelului se găsesc și un restaurant à la carte bazat pe bucătăria românească și internațională, dar și un bar. Micul dejun este inclus în prețul de cazare și poate fi servit chiar în cameră, la cerere. Toate camerele hotelului au acces gratuit la Wifi, TV prin cablu, frigider, aer condiționat și baie personală prevăzută cu duș sau cadă, bideu și articole de toaletă gratuite.

4. Cazare Călărași - Hotel Baden - ****
Pentru o cazare în jud. Călărași situată pe malul Dunării, hotelul Baden este o variantă excelentă. Este situat la 11 km de orașul Călărași și la 33 de km de Autostrada Soarelui, autostradă ce face legătura cu București printr-un drum de 90 de minute cu mașina. Hotelul beneficiază de un restaurant unde oaspeții se pot bucura de preparate inspirate din bucătăria tradițională românească, pe care le pot servi pe terasa restaurantului cu vedere la Dunăre. De asemenea, în fiecare dimineață este servit micul dejun tip bufet, acesta fiind inclus în prețul de cazare. Hotelul oferă oaspeților parcarea privată gratuită, precum și posibilitatea de a închiria bărci. Recepția este deschisă nonstop, iar clienții au acces la servicii precum camera de bagaje, fax/copiator, săli de conferință/petrecere, călcătorie, spălătorie sau servicii de trezit. Toate camerele au balcon cu vedere la Dunăre, sunt mobilate în stil clasic și mochetate. Totodată, sunt dotate cu WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, DVD player și baie privată ce deține uscător de păr, papuci, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Călărași - Hotel Călărași - ***
O cazare din Călărași localizată foarte avantajos pentru cei ce nu călătoresc cu mașina personală – la doar 1,5 km de gară și având o stație pentru mijloacele de transport în comun la aproximativ 200 de metri de hotel. Călărași este situat în orașul cu același nume, pe malul brațului Borcea, lângă Parcul central, la doar 11 minute de mers pe jos până la plajă. În cadrul proprietății, clienții pot servi mâncăruri de inspirație internațională la restaurant sau pot savura băuturi de la barul hotelului. Micul dejun este inclus în prețul unei camere și poate fi servit tot la restaurant. Recepția oferă servicii nonstop și îi poate ajuta pe oaspeți și cu transferuri de la/la aeroport, cameră de bagaje, fax/copiator, serviciu de trezire, săli de conferințe sau petreceri și închirieri auto, unele dintre servicii fiind efectuate pentru costuri suplimentare. De asemenea, clienții beneficiază de parcarea privată gratuită. Toate camerele sunt dotate cu TV cu canale prin cablu, frigider și baie privată prevăzută cu duș și articole de toaletă gratuite. Camerele cu aer condiționat sunt valabile doar în limita locurilor disponibile.

6. Cazare Călărași - Pensiunea La Andrei - **
Dacă vă doriți o cazare în Călărași de tipul pensiunea, aceasta este o variantă. Pensiunea de 2 margarete La Andrei este situată la câteva minute de Casa de Cultură și Consiliul Județean. În atenția celor care doresc să călătorească prin intermediul trenului, gara se află la aproximativ 15 minute de mers de pensiune. La Andrei este prevăzută cu un salon dedicat servicii micului dejun și savurării cafelei din fiecare dimineață. De asemenea, pensiunea dispune și de un restaurant à la carte  cu un meniu bazat pe bucătăria tradițională românească, dar și pe cea internațională. Totodată, toate camerele au mobilier nou, internet gratuit, TV cu ecran plat, aer condiționat, încălzire prin intermediul unei centrale, balcon și baie privată utilată cu duș.

7. Cazare Călărași - Pensiunea Casa din Vis - ***
O altă cazare în Călărași de tip pensiunea îl reprezintă Casa din Vis de 3 margarete. Aceasta este situată într-o zonă foarte liniștită a orașului, în apropierea Parcului Central. Pensiunea dispune de o piscină în aer liber, disponibilă pe timp de vară, de un teren de fotbal, de masă de biliard și poate organiza și o zi de vânătoare, la cerere. Oaspeții pot beneficia de parcare privată gratuită, de serviciu de fax/copiator, de spălătorie sau de restaurantul din incinta pensiunii, cu un specific internațional. De asemenea, pentru doar 10 lei pe zi puteți adăuga și micul dejun. Pensiunea beneficiază și de o grădină cu terasă. Toate camerele sunt prevăzute cu WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu canale prin cablu, frigider, telefon și baie privată dotată cu uscător de păr.

8. Cazare Călărași - Danube Hotel -  *****
Dacă nu vă deranjează un hotel care nu se află exact în Călărași, ci la 11,7 km distanță, Danube ar putea o variantă bună. Acest hotel este situat în centrul orașului Silistra, pe Dunăre. În apropierea lui, turiștii pot vizita o cetate otomană fortificată, la aproximativ un km distanță, sau Rezervația Naturală Srebarna la doar 18 km distanță. Hotelul dispune de două restaurante, o cafenea și un bar de noapte. Meniurile sunt bazate pe bucătăria internațională, iar micul dejun este inclus în prețul de cazare și poate fi servit și în cameră, la cerere. În incinta hotelului există și un bancomat, iar la recepția deschis nonstop, clienții pot solicita servicii de călcătorie, curățătorie chimică, spălătorie, fax/copiator, săli de conferință/petrecere, transfer de la/la aeroport contra cost. Un avantaj major este acela că este permis accesul cu animale de companie pentru un cost suplimentar. De asemenea, hotelul dispune de centru vânzare bilete, de magazin de suveniruri și de mini-market propriu. Toate camerele sunt mobilate în stil tradițional, au TV cu canale prin cablu, acces gratuit la internet, aer condiționat și baie privată prevăzută cu uscător de păr, halat de baie și articole de toaletă gratuite. Totodată, aceste camere sunt izolate fonic. De menționat este și faptul că oaspeții au accesgratuit lla parcarea privată.

9. Cazare Călărași - Hotel Vienna - **
La doar 12,5 km distanță de Călărași, hotelul Vienna este o altă variantă excelentă de cazare. Localizat în Silistra, hotelul se află la o distanță de 10 minute de mers pe jos față de centru și față de Dunăre. Toate camerele beneficiază de WiFi gratuit, minibar, TV prin cablu, aer condiționat și baie privată utilată cu uscător de păr și articole de baie gratuite. Oaspeții se pot bucura de o recepție cu program nonstop, de parcare privată gratuită și de un restaurant unde în fiecare dimineață se servește micul dejun tip bufet. La cerere sunt disponibile servicii de călcătorie, spălătorie, fax/copiator, săli de conferință/petrecere sau depozitare în seif, toate necesitând un cost suplimentar.

 

 

 

 

 

 

Sorry, no posts matched your criteria.