Cazare Buzău

Cazare județul Buzău: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Buzău. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL BUZĂU

Cazare județul Buzău

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Buzău.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Buzău să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Buzău. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Județul Buzău este foarte ofertant, atât din puncte de vedere turistic, cât și din punct de vedere peisagistic. De la Vulcanii Noroioși, Lacul Vulturilor și Platoul Carstic Salin Meledic, până la capitala omonimă a județului – Buzău, acest județ nu trebuie ratat. Dacă nu știți încă unde să vă cazați, în continuare veți găsi niște variante de cazare în Buzău, sau pe lângă acest oraș

cazare buzau

1. Cazare Buzău - Hotel President - ***
Dacă vă interesează o cazare aflată la periferia orașului Buzău, acest hotel este o alegere foarte bună. Localizat la 5 km de centrul orașului, Hotel President se află pe drumul european E85. Dacă vă doriți să vă relaxați cu o baie sărată, de reținut este faptul că Sărata Monteoru se află la doar 12 km distanță de unitatea de cazare, iar dacă vă doriți să vizitați podgoriile renumite din zona Pietroasele, trebuie să parcurgeți o distanță de numai 18 km. Printre facilitățile pe care le oferă acest hotel se regăsesc parcarea privată gratuită, accesul gratuit la piscina (în timpul sezonului cald), 2 săli utilate pentru susținerea unor evenimente, o sală de conferințe, program nonstop al recepției sau disponibilitatea unui fax/copiator. De asemenea, în incinta hotelului există și un restaurant à la carte al cărui meniu este bazat pe mâncare tradițională, dar și internațională. De menționat este și faptul că restaurantul este renumit pentru selecția bună de vinuri, acestea provenind din domeniile Tohani. În ceea ce privește camerele, toate sunt dotate cu WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu canale prin satelit, minibar, baie privată utilată cu duș sau cadă și articole de toaletă gratuite.

2. Cazare Buzău -Hotel Art - ****
Pentru o cazare centrală în Buzău și o experiență mai luxoasă, recomandăm hotelul de patru stele Art. Acest hotel vine cu un beneficiu pentru turiștii care se deplasează fără mașina personală – la doar 50 de metri de hotel se află stația de autobuz care face legătura cu gara din Buzău. Dacă vă doriți să vizitați Vulcanii Noroioși, aceștia se află la aproximativ 50 de km distanță de hotel. În ceea ce privește facilitățile hotelului, Art pune la dispoziție oaspeților săi micul dejun în fiecare dimineață tip bufet (inclus în prețul cazării), iar restaurantul din incinta hotelului servește mâncare inspirată din bucătăria mediteraneeană. De asemenea, dispune de un bar, oferă parcare privată gratuită clienților, are săli pentru conferințe, recepție cu program nonstop și poate asigura și transportul de la/la aeroport pentru un cost suplimentar. Toate camerele sunt mobilate într-un stil elegant, dispun de aer condiționat, internet gratuit, TV cu ecran plat, minibar, aparat pentru prepararea cafelei/ceaiului, baie privată  dotată cu duș și articole de toaletă gratuite.

3. Cazare Buzău - Hotel The Classic - ***
The Classic constituie o altă variantă de cazare în Buzău, cu o locație bună, la doar 15 km de Sărata Monteoru, stațiunea locului pentru băi sărate sau tratamente. Cea mai avantajoasă facilitate de care dispune acest hotel este aceea că accepta animale de companie, dar pentru costuri suplimentare. De asemenea, recepția are un program nonstop și pune la dispoziție oaspeților o cameră pentru bagaje, o cafenea/bar în incinta hotelului, o terasă și parcare privată gratuită. Cazarea este prietenoasă și pentru familiile care călătoresc cu copii mici – hotelul dispune de capace de siguranță pentru prize. Toate camerele sunt cu vedere la oraș, dispun de WiFi gratuit și sunt utilate cu un dulap, TV cu ecran plat, au baie privată și sunt izolate fonic. De asemenea, unele camere sunt prevăzute cu balcon/terasă.

4. Cazare Buzău - Hotel Pietroasa - ****
Având o locație foarte bună, Hotel Pietroasă reprezintă o cazare excelentă în Buzău. Situat central, acest hotel se află foarte aproape de Palatul Comunal din oraș. Pentru cei ce doresc să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun, cea mai apropiat stație de autobuz se află la aproximativ 150 de metri distanță de hotel. Hotelul dispune de o locație grozavă și pentru turiștii care călătoresc fără mașina personală – acesta se află la doar 2 km de gara orașului. Hotelul dispune de un restaurant unde oaspeții de pot bucura de preparate românești, dar și internaționale și unde pot servi micul dejun inclus în prețul de cazare. Hotelul oferă parcare privată gratuită clienților, transfer de la/la aeroport pentru costuri suplimentare, program nonstop la recepție, cameră de bagaje, business centre dotat cu fax/copiator. De asemenea, la cerere, puteți beneficia de serviciu de trezire, roomservice sau serviciu de spălătorie – ultimele fiind posibile după suportarea unor taxe suplimentare. În ceea ce privește camerele, toate prevăd internet gratuit, TV cu ecran plat, minibar și baie privată cu duș sau cadă ce include și articole de toaletă gratuite.

5. Cazare Buzău - Hotel Corso - **
Corso este un hotel ce oferă o locație excelentă și servicii bune pentru un buget redus. Situat central, mai exact la 850 de metri de centrul orașului, Corso este aproape și de primăria orașului Buzău, la doar 2 minute de mers, dar și de râul Buzău, aflat la o distanță de aproximativ 5 minute de mers cu mașina. De asemenea, dacă doresc să se răsfețe, clienții pot apela la centrul SPA care se află peste drum de hotel. Printre facilitățile pe care le asigură Corso se numără transferul de la/la aeroport pentru costuri suplimentare și parcarea privată gratuită. Recepția are un program nonstop și poate pune la dispoziție oaspeților un bancomat sau serviciul de schimb valutar, servicii de călcătorie sau spălătorie, fax/copiator, serviciu de trezire sau închirieri auto. Hotelul beneficiază și de un restaurant și de un bar. Restaurantul este à la carte și servește o selecție de mâncăruri bazate pe bucătăria tradițională românească, iar micul dejun este disponibil pentru un plus de 16 lei. Un major avantaj este faptul că se permite accesul cu animalele de companie pentru anumite taxe suplimentare. Toate camerele hotelului sunt spațioase, dotate cu WiFi gratuit, aer condiționat, podea de lemn, TV cu ecran plat, birou de lucru și baie privată prevăzută cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. De asemenea, camerele sunt izolate fonic.

6. Cazare Buzău - Hotel Orhideea - ***
Hotelul este situat aproape de centrul orașului Buzău, la numai 5 minute de mers pe jos. De asemenea, în apropriere se situează și Piața Dacia, la doar 700 de metri distanță. Locația este benefică și pentru turiștii care călătoresc fără mașina personală, gara aflându-se la aproximativ 2 km distanță, iar pentru cei interesanți de distanța până la cel mai apropiat aeroport, Aeroportul Internațional Henri Coandă se află la o oră jumătate de mers cu mașina. Restaurantul din incinta hotelului se numește Royal Orhideea și beneficiază de un meniu bazat atât pe bucătăria românească, cât și pe cea internațională. Oaspeții au de asemenea acces la un bar, la parcare privată gratuită, la mic dejun în cameră, la serviciu de trezire, dar și la un business centre prevăzut cu fax/copiator și săli speciale pentru conferințe. De asemenea, micul dejun este inclus în prețul de cazare, iar toate camerele sunt cu vedere la oraș și izolate fonic. Totodată, acestea cu prevăzute cu internet gratuit, aer condiționat, TV cu cran plat cu canale prin cablu, frigider și baie privată cu duș, ce dispune și de articole de toaletă gratuite și uscător de păr.

7. Cazare Buzău - Casa Pozitiv Relax - ***
Dacă vă doriți o cazare în Buzău care să fie foarte aproape de gară, Casa Pozitiv Relax este ideală pentru dumneavoastră. Locația hotelului este perfectă pentru turiștii care călătoresc fără mașina personală, fiind situat la doar 100 de metri de gara orașului Buzău. Pentru a ajunge în centru nu trebuie străbătută o distanță foarte mare – aproximativ 1,5 km. Oaspeții se pot bucura de parcare privată gratuită, de barul din incinta hotelului, de posibilitatea de a juca biliard în lounge și de programul nonstop al recepției. De asemenea, clienții pot beneficia de livrări de alimente, serviciu zilnic de menaj, cameră de bagaje sau serviciu de trezire. În ceea ce privește camerele, toate cu prevăzute cu WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat și canale prin cablu și baie privată prevăzută cu duș și articole de toaletă gratuite.

8. Cazare Buzău - Hotel Nova - ***
Hotel Nova vă stă la dispoziție pentru o cazare în Buzău la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orașului, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, situat la 110 km distanță. Hotelul nu beneficiază de restaurant sau bar, dar oaspeții pot găsi o varietate de localuri în preajma hotelului. Clienții se pot bucura de parcare privată gratuită și de un program nonstop al recepției, unde pot solicita servicii de fax/copiator. Toate camerele hotelului beneficiază de acces gratuit la WiFi, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată prevăzută cu duș, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

9. Cazare Buzău - Hanul Crășmărița din Buzău - ****
Acest hotel este situat central în orașul Buzău, la aproximativ 15 km distanță de Sărata Monteoru. Capitala se află la nu mai puțin de 115 km distanță de hotel, iar cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Henri Coandă, aflat la aproximativ 124 km, hotelul asigurând transferul de la/la aeroport pentru anumite costuri suplimentare. Hanul Crășmărița beneficiază de o piscină sezonieră în aer liber și de o terasă și permite de asemenea accesul cu animalele de companie pentru achitarea unor taxe suplimentare. Hotelul este prevăzut și cu parcare privată gratuită, cu un restaurant à la carte cu un meniu bazat pe bucătăria internațională, care servește micul dejun (inclus în prețul de cazare) în fiecare dimineață tip bufet, dar și cu un bar. Programul recepției este nonstop și se pot pune la dispoziția clienților și săli de conferință sau accesul la business centre. Toate camerele sunt dotate cu WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, birou, cutie de valori și baie prevăzută cu uscător de păr. De asemenea, în limita locurilor disponibile, puteți opta pentru camere cu balcon/terasă.