Cazare Botoșani

Cazare județul Botoșani: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Botoșani. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL BOTOȘANI

Cazare județul Botoșani

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Botoșani.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Botoșani să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Botoșani. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!
Vacanță plăcută!

Deși poate nu este tocmai cea mai populară destinație turistică din România, județul Botoșani prezintă câteva surprize pentru turiștii săi, atât în ceea ce privește atracțiile turistice, cât și frumoasele peisaje din natură. Totuși, pentru a putea vizita un oraș trebuie să te și cazezi. Iată câteva dintre cele mai bune variante pentru cazare în Botoșani.

1. Cazare Botoșani - Pensiunea Bianca - ***
Această pensiune este localizată central în orașul Botoșani, mai exact la 1 km de centrul orașului. Unitățile de cazare sunt dotate cu aer condiționat și acces gratuit la WiFi. Clienții beneficiază de parcare gratuită la hotel, iar în timpul sezonului cald, contra cost însă, pot beneficia și de acces la piscină. Camerele sunt utilate cu TV cu ecran plat, frigider și baie personală cu duș și pheon. În cadrul proprietăți se regăsește și un restaurant cu terasă și bar. Restaurantul servește și micul dejun alături de un meniu atât tradițional, cât și internațional. Recepția pensiunii funcționează după un program nonstop. Locația pensiunii este avantajoasă pentru turiștii care nu călătoresc cu mașina personală întrucât aceasta este situată la doar 2,5 km de gară. Totodată, un punct turistic ce merită vizitat în apropiere este casa memorială a lui Nicolae Iorga, ce se află la aproximativ 1,5 km de pensiune.

2. Cazare Botoșani - Hotel Rareș - **
Cel mai interesant fapt despre această cazare din Botoșani îl reprezintă structura hotelului. Acest hotel este dezvoltat într-o clădire istorică amplasată în orașul vechi din Botoșani. Dezavantajul hotelului este că nu asigură parcare clienților, însă, la aproximativ 500 de metri de hotel se află o parcare publică gratuită. Distanța dintre hotel și gară este de aproximativ 5 km. În aproprierea hotelului Rareș se află două biserici cu o arhitectură impresionantă: Biserica Ospenia (la 5 minute de mers pe jos) și Biserica Sf. Gheorghe (la 10 minute de mers pe jos). Camerele sunt dotate cu TV prin cablu și acces gratuit la WiFi. De asemenea, hotelul dispune și de un restaurant cu terasă cu specific românesc și de bar, iar programul recepției este nonstop.

3. Cazare Botoșani - Hotel Maria - ****
Pentru o cazare ceva mai luxoasă în Botoșani, hotelul Maria, de patru stele, este cea mai bună alegere. Este localizat peste drum de parcul Mihai Eminescu din Botoșani, chiar în centrul orașului. Camerele oferite sunt destul de spațioase, cu mobilier de inspirație veche, elegante și dispun, bineînțeles, de acces gratuit la WiFi. Restaurantul din incinta hotelului servește preparate tradiționale cu specific românesc, dar și băuturi din aceeași categorie, cea mai renumită băutură fiind un coniac de origine moldovenească, realizat după o rețetă tradițională. În timpul sezonului cald și nu numai, hotelul Maria dispune de o grădină de vară ce are și un grătar. De asemenea, în interiorul proprietății există terasa/barul Promenade ce oferă o vedere splendidă asupra orașului.

4. Cazare Botoșani - Hotel Belvedere - ***
Arhitectura acestui hotel este ce îl face special, Belvedere fiind amenajat într-un conac vechi. Locația acestui hotel este centrală, la doar 200 de metri de centrul vechi din Botoșani. Hotelul oferă WiFi gratuit la recepție și în restaurant. În camere, accesul la internet se realizează prin cablu. Deși arhitectura are un iz vechi, camerele sunt mobilate modern pentru a îmbina elementele clasice cu cele moderne. În dotarea acestora întră aerul condiționat, TV prin cablu, birou, room-service și minibar. Meniul restaurantului este atât tradițional, cât și internațional, iar sala de mese este spațioasă și elegantă. Hotelul oferă și un serviciu de muzică live, valabil atât în interior, cât și afară, pe terasă, atunci când vremea permite acest lucru. Programul recepției este nonstop, iar la cerere se poate oferi și un serviciu de spălătorie. Clienții beneficiază și de parcare gratuită și păzită.

5. Cazare Botoșani - Hotel Rapsodia City - ****
Dacă sunteți în căutare de cazare centrală și servicii de înaltă clasă în Botoșani, hotelul Rapsodia City este răspunsul, locația acestuia fiind în centrul orașului. Camerele sunt amenajate cu mobilier din lemn, sunt de inspirație modernă și extrem de spațioase și concentrate pe lumină naturală. Accesul la internet este gratuit și se face prin cablu. Restaurantul din cadrul hotelului oferă micul dejun sub forma unui bufet suedez, iar pentru restul meselor beneficiază de un meniu atât tradițional, cât și internațional. Hotelul pune la dispoziție clienților atât parcare în aer liber, cât și parcare subterană, în limita locurilor disponibile.

6. Cazare Botoșani - Rediu Hotel & Restaurant - ****
Pentru o cazare mai deosebită în Botoșani, acest hotel este localizat în mijlocul unei păduri, distanța dintre Rediu și Botoșani fiind de numai 4 km. Nu este de ratat nici Cetatea Suceava, care se află la 47 de km de hotel. De asemenea, cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Suceava, aflat la 39 de km distanță. Facilitățile de top ale proprietății sunt restaurantul, terasă și accesul gratuit la internet. În dotarea standard a camerelor intră un TV cu ecran plat conectat la cablu, baia privată, papucii și articolele de toaletă gratuite. Recepția oferă un program nonstop și vă poate pune la dispoziție un serviciu de închirieri auto. De asemenea, clienții beneficiază de parcare privată gratuită.

7. Cazare Botoșani - Hotel Premier Botoșani - ***
Dacă nu vă interesează în mod special locația centrală a cazării, hotelul Premier Botoșani poate fi o variantă bună. Acesta este situat la ieșirea de vest a orașului Botoșani. Deși este departe de centrul orașului, la doar 50 de metri de hotel se află o stație de autobuz ce poate remedia acest lucru. De asemenea, pentru turiștii care nu folosesc mașina personală, gara nu este foarte departe de hotel – doar 1,5 km distanță. Clienții care aleg Premier Botoșani beneficiază de parcare privată gratuită, mic dejun, camere cu aer condiționat, TV prin cablu, internet gratuit și minibar. Bucătăria restaurantului de care beneficiază hotelul vă pune la dispoziție preparate specific bucătăriei moldovenești.

8.  Cazare Botoșani - Hotel TEX Club - ****
TEX club este un hotel situat destul de aproape de centrul Botoșaniului, doar 500 de metri distanță. Hotelul se află foarte aproape de autogara (1 km), în cazul în care nu circulați cu autovehiculul personal. Tot în apropriere se regăsește și Casa Memorială a lui Mihai Eminescu, în Ipotești, la doar 8 km distanță de Botoșani. Hotelul pune la dispoziție internet gratuit, parcare privată gratuită, un bar modern și un restaurant pe măsură, dotat cu un șemineu. Restaurantul este renumit pentru preparatele sale tradiționale, dar nu duce lipsă nici de mâncăruri internaționale, precum și de o gamă variată de pizza. Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn, aer condiționat și TV cu ecran plan cu canale prin cablu, dar și prin satelit. Camerele beneficiază și de baie privată, care poate fi dotată, la alegere, cu duș sau cadă spa.

9.  Cazare Botoșani - Complex Casa Lux - ***
La doar 10 minute de mers pe jos de centrul orașului Botoșani și la 20 de minute de Uvertura Mall, Complex Casa Lux este o cazare excelentă pentru Botoșani. Camerele sunt decorate modern și asigură internet gratuit, room service la solicitare, aer condiționat, TV prin cablu și minibar. Complexul pune la dispoziție parcare privată gratuită, dar și un restaurant. Acesta le poate oferi clienților un meniu variat atât de bucătărie românească, cât și internațională, dar și numeroase băuturi. Potențiale atracții turistice în împrejurimi sunt Muzeul Județean Botoșani, situat la 2 km de pensiune, Sinagoga din Botoșani, la 15 minute de mers sau Parcul Mihai Eminescu, la 20 de minute de mers.

10. Cazare Botoșani - Pensiunea Tabu - ***
Dacă doriți o cazare liniștită în Botoșani, puteți apela cu încredere la Pensiunea Tabu. Aceasta nu este situată foarte departe de centru, la câteva minute de mers cu mașina, într-o zona de câmpie. Printre facilitățile pe care le oferă această pensiune se numără restaurantul cu bucătărie românească tradițională, TV prin cablu, internet gratuit, dar cea mai importantă facilitate ar putea fi acceptarea animalelor de companie. De asemenea, pensiunea oferă parcare privată, micul dejun inclus în preț, dar și servicii de masaj la cerere. În apropierea pensiunii puteți găsi atracții precum rezervații naturale, muzee și galerii de artă, biserici și mănăstiri sau puteți întreprinde activități precum pescuit, călărie sau tenis.

11. Cazare Botoșani - Pensiunea Casa Boema - ***
Această pensiune este situată la doar 7 km de orașul Botoșani, în comuna Mihai Eminescu, casa memorială a poetului aflându-se la doar 6 km de pensiune. Alte atracții turistice locale ar putea fi Lacul cu Nuferi, Biserica Domnească Sf. Nicolae sau Biserica Albă. Pensiunea pune la dispoziție parcare gratuită, restaurant cu meniu internațional și prețuri prestabilite – 20 de lei pentru fiecare masă, micul dejun inclus în prețul camerei, servicii de spălătorie, sală de conferințe sau seif la recepție. În ceea ce privește camerele, acestea sunt dotate cu aer condiționat, minibar, TV prin cablu, WiFi și baie proprie cu duș. De asemenea, toate camerele pensiunii sunt cu vedere la munte și au balcon individual, mobilat cu masă și scaune de exterior.

12. Cazare Botoșani - Pensiunea Conacul Zăicești - ****
Pensiunea este localizată în comuna Zăicești, la numai 7 km de Botoșani. Ce este deosebit despre această cazare din Botoșani este arhitectura pensiunii, aceasta fiind amenajată sub forma unui conac impunător. Pensiunea beneficiază de gradină și grătar, grătarul fiind disponibil pentru clienți fără costuri suplimentare și împreună cu toate materialele necesare ( cărbune, chibrituri pentru foc etc.). De asemenea le pune la dispoziție clienților terasa sau foișorul, parcare privată gratuită, loc de joacă pentru copii și program non stop la recepție. Pensiunea dispune și de un restaurant cu mâncare tradițională românească, masa putând fi servită fie în interior, fie pe terasă, dacă vremea permite acest lucru.. De asemenea, micul dejun este inclus în prețul camerei și se servește tot la restaurant. Camerele pensiunii sunt dotate cu acces WiFi gratuit, TV prin cablu și baie privată.

Sorry, no posts matched your criteria.