Cazare Bacău

Cazare județul Bacău: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Bacău. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL BACĂU

Cazare județul Bacău

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Bacău.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Bacău să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Bacău. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!

Situat în inima Moldovei, Bacăul, locul natal al lui George Bacovia și al lui Vasile Alecsandri așteaptă să fie (re)descoperit. Chiar dacă nu poate fi considerat un pol al turismului, și Bacăul are farmecul lui și așteaptă ca turiștii să îi calce hotarele.

cazare bacau

Dacă drumurile vă poartă prin aceste locuri, vă vom prezenta mai întâi câteva obiective turistice cu care Bacăul își așteaptă oaspeții. De asemenea, pentru cei interesați să petreacă mai multe zile pe aceste meleaguri, vom recomanda câteva unități de cazare. Dar despre ele, câteva rânduri mai încolo.

Salina de la Târgu Ocna

Este imposibil să nu fi auzit măcar o dată în viață de Salina de la Târgu Ocna. Așa că, dacă ajungi prin zonă, îți recomandăm să faci o vizită aici, pentru că nu de multe ori în viață ai șansa să intri în interiorul unui munte de sare. Vei găsi aici o biserică cu hramul Sfintei Varvara, ocrotitoarea minerilor, vei putea admira expoziții, iar cei mici vor avea chiar posibilitatea să se dea în leagăne, beneficiind din plin de aerul salin de aici. Deși nu este de dimensiunea celei de la Turda, Salina de la Târgu Ocna își are farmecul ei aparte, și merită vizitată.

Parcul Castelului Roșu de la Hemeiuș

Parcul dendrologic care se află în jurul Castelului Roșu se mândrește cu cel de-al doilea loc, din punct de vedere al mărimii, din România. Dacă mai vreți câteva argumente pentru a-l vizita, vă spunem doar că aici puteți găsi arborele de sequoia, găsit de obicei în munții Sierra Nevada din SUA. Castelul Roșu, care este numit așa din cauza cărămizilor de această culoare din care este alcătuit, nu se află însă în cea mai bună formă și nu este deschis pentru public.

Casa memorială George Bacovia

Autorul cunoscutului poem ”Plumb” s-a născut la Bacău, iar aici este amenajată și casa sa memorială. Casa natală a poetului a fost amenajată ca muzeu încă din 1971, iar cei care-i trec pragul pot admira obiecte personale care au apărținut acestuia, manuscrise originale, dar și multe alte exponate interesante. Nu o ocoliți dacă ajungeți prin zonă, mai ales dacă Bacovia este unul dintre autorii dumneavoastră preferați.

Palatul Știrbei din Dărmănești

Prințul Gheorghe Știrbei și Elisabeta Baleanu au fost cei care au construit acest castel, considerat în prezent monument istoric. Din păcate, mult timp a fost lăsat în paragină, dar se pare că lucrurile se vor schimba în perioada următoare. O perioadă, castelul a îndeplinit și un rol mai puțin onorant pentru prestanța sa și a fost sanatoriu pentru bolnavii de tuberculoză, după care aici a fost amenajată o tabără pentru copii.

Mănăstirea Cașin

Istoria acestui lăcaș de cult începe încă din 1655, fiind ctitorit de de voievordul Gheorghe Ștefan. Precum multe alte biserici construite în Moldova în această perioadă, și aceasta seamănă mult cu o cetate. Dacă iubiți istoria, veți veni aici cu siguranță, pentru a afla mai multe despre aceste locuri.

Lacul de acumulare Poiana Uzului

Amatorii de pescuit vor aprecia cu siguranță acest loc, pentru că, după cum spun localnicii, ”pică” mult pește. Veți fi nevoit să achitați o taxă, însă după aceea nu vă va mai deranja nimeni, și veți putea pescui liniștit. Păstrăv, știucă și caras sunt speciile care se găsesc în acest lac și… cine știe, poate veți fi norocosul care va pleca acasă cu cea mai mare captură.

Lacul Bacău II

Este locul unde se găsesc unele specii de păsări extrem de rare pe teritoriul Europei, sau care sunt menționate pe lista celor pe cale de dispariție. Cei care vin aici se pot recrea cu activități de pescuit sportive, canotaj, echitație, dar și ciclism.

Rezervația Nemira

Cei care iubesc traseele montante și ecoturismul pot veni aici, în Rezervația Nemira, care este situată tot în apropierea orașului Târgu Ocna. Veți avea parte de liniștea dorită, iar natura vă va cuprinde în brațele ei ocrotitoare. În plus, peisajele sunt unele extreme de frumoase.

Vivariul din Bacău

Este singurul muzeu din România care crește și reproduce exponatele. Înființat cu mai bine de 40 de ani în urmă, vizitatorii de ocazie se pot delecta cu cele patru expoziții permanente de aici. Veți putea observa pești, reptile și păsări, așa că este perfect de vizitat cu cei mici, care vor fi fascinați de cele văzute.

Cazare Bacău

Pentru cei care ajung în Bacău, în rândurile de mai jos le vom prezenta câteva dintre cele mai cunoscute unități de cazare, cu avantajele oferite de fiecare.

Hotelul Decebal este cel mai cunoscut din Bacău, și se bucură de o amplasare chiar în centrul orașului. Oferta pentru clienți este destul de generoasă și include chiar și unele gratuități, cum ar fi transferul gratuit de la aeroport, Wi-Fi, precum și parcare privată.

Cu un aer mult mai boem își întâmpină clienții Boutique Hotel Piazzetta. Ce-i drept, este situate destul de departe de centru, dar condițiile oferite aici sunt dintre cele mai bune din oraș.

Cazare Bacău - Hoteluri aproape de aeroport

Bacăul este deținătorul și unui aeroport internațional. Statutul acestuia a fost confirmat pentru prima dată pe 30 decembrie 1975, iar în 2002, prin decizia guvernului, acest statut i-a fost reconfirmat. Prin urmare, Bacăul este destul de vizitat, așa că nu este de mirare că în zona aeroportului au apărut numeroase unități de cazare.

Cazare Bacău - EMD

Aflat destul de aproape de centru, EMD este un hotel unde cei care aleg să-i treacă pragul beneficiază de Wi-Fi gratuity și televizor cu ecran plat în fiecare cameră. Printre facilitățile de care mai puteți beneficia dacă alegeți această unitate de cazare, se numără o piscină interioară, unde vă puteți relaxa, sau vă puteți menține în formă pe terenurile de squash sau pe cele de tenis. O saună, o baie de aburi, un jacuzzi şi un centru de fitness se mai află la dispoziția clienților care au de mers doar 25 de minute, cu mașina, pentru a ajunge la Aeroport.

Cazare Bacău - President

Mult mai aproape de aeroport, la doar 10 minute de mers cu mașina, Hotel President mai are și avantajul a două restaurante, unde se pot comanda și servi preparate specific bucătăriei tradiționale românești sau celei internaționale. Și aici aveți parte de Wi-Fi gratuit, la care se mai adaugă și aerul condiționat, televizor cu ecran plat, cutie de valori, minibar.

Cazare Bacău - Top 10 pensiuni din Bacău

Dacă alegeți să vă petreceți aici câteva zile de vacanță, avem pentru dumneavoastră un Top 10 al celor mai bune pensiuni din Bacău, realizat cu ajutorul celor de la booking.com.

Cazare Bacău - Villa AnnaLia

Este una dintre preferatele celor care aleg Bacăul drept destinație pentru petrecerea câtorva clipe de relaxare, sau doar aflați în trecere prin zonă. Aflată într-o zonă selectă, vila este prevăzută cu camere cu aparate de aer condiționat, Wi-Fi-ul este gratuit, la fel ca și parcarea particulară.

Cazare Bacău - Pensiunea Elite

Este, fără îndoială, una dintre unitățile de cazare de pe raza Bacăului care oferă un bun raport calitate/preț, iar dacă citiți comentariile pe care alți vizitatori le-au lăsat despre această pensiune, veți fi cucerit și veți alege să vă cazați aici. În plus, este situată destul de aproape de gară, așa că dacă ajungeți în zonă cu trenul, nu veți avea prea mult de mers pentru a vă caza.

Cazare Bacău - Pensiunea Berna

Și această unitate de cazare se regăsește în topul nostru deoarece mulți dintre cei care i-au trecut pragul au fost mulțumiți de condițiile oferite. În plus, pensiunea se bucură de avantajul unei terase, așa că nu este de mirare că a fost preferată de mulți turiști.

Cazare Bacău - Pensiunea Studio

Camere prevăzute cu aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit în orice colț al pensiunii. Sunt doar două dintre facilitățile de care vă puteți bucura dacă alegeți să vă cazați la această pensiune, cotată ca fiind de 3 stele.

Cazare Bacău - Vila Tosca

Este situată în centrul orașului, ceea ce-i oferă un ușor avantaj față de concurență. Și aici condițiile oferite sunt dintre cele mai bune, așa că a întrunit condițiile necesare pentru a intra în Top 10 pensiuni din Bacău.

Situată în centrul oraşului Bacău, la 100 de metri de catedrala ortodoxă,

Cazare Bacău - Pensiunea Daciana

Gara din Bacău se găsește la aproape un kilometru de această pensiune care, la fel ca și celelalte de dinaintea ei, oferă celor care se cazează aici camere unde au parte de acces Wi-Fi gratuit şi un televizor cu ecran plat. Parcarea particulară a pensiunii poate fi folosită de clienți în mod gratuity, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu aveți unde lăsa mașina.

Cazare Bacău - Pensiunea Șoferul Norocos

Un nume mai puțin obișnuit pentru o pensiune, nu-i așa? După cum îi spune și numele, această pensiune pare destinată special pentru șoferi, atât pentru cei veniți aici cu mașina personală, sau cei care sunt doar în trecere, cu autocarul plin de turiști. Facem această afirmație deoarece parcarea unității este una generoasă, și poate adăposti inclusiv autocare. În plus, parcarea este gratuită și, mai mult decât atât, are parte și de pază.

Cazare Bacău - Vila Royal

Și această pensiune a fost apreciată de vizitatorii care i-au trecut pragul. Și, deși nu este situată chiar în centrul orașului, serviciile oferite sunt într-adevăr de cele trei stele cu care este cotată unitatea de cazare. Turiștii care doresc să ia masa nu trebuie să caute prea mult, deoarece unitatea de cazare dispune de un restaurant unde se pot servi preparate delicioase, la prețuri acceptabile.

Cazare Bacău - Pensiunea Cattaleya

Dacă doriți să scăpați de agitația urbană, atunci puteți alege Pensiunea Cattaleya, aflată la 15 km de centrul orașului. Un restaurant, camere curate, Wi-Fi gratuit, precum și parcarea privată gratuită sunt doar câteva dintre serviciile oferite de această unitate de cazare celor care aleg să-și petreacă aici concediul.

Cazare Bacău - Pensiunea Rosarium

Prețuri pentru toate buzunarele, precum și condițiile cu care ne-am obișnuit deja, pe toate le puteți afla la Pensiunea Rosarium, care pe lângă avantajul că este relative aproape de centrul orașului, este și mai aproape de Lacul Lilieci, unde puteți petrece multe momente de relaxare.

Vacanță plăcută!

Sorry, no posts matched your criteria.