Cazare Argeș

Cazare județul Argeș: vezi aici TOATE unitățile de cazare din județul Argeș. Cel mai complex site de cazare din România. Prețuri mici! Informații reale!

OFERTE CAZARE JUDEȚUL ARGEȘ

Cazare județul Argeș

Doar aici găsești cea mai completă ofertă de cazare din județul Argeș.

Echipa cazaredinromania.ro actualizează zilnic cu informațiile primite direct de la hotelieri pentru ca vacanța ta în județul Argeș să se transforme într-o experiență plăcută.
Rezervări directe la hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare din județul Argeș. Vezi pe fiecare pagină de prezentare poze, tarife și comentarii de la turiști, apoi contactează telefonic sau prin formularul de contact unitatea de cazare dorită!

Județul Argeș a fost denumit așa după legedarul râu cu același nume și este renumit pentru povestea Meșterului Manole, a cărui mânăstire poate fi vizitată de turiști. În partea de nord, județul este deliminitat de creasta Făgărașilor, ce cuprinde Vârful Moldoveanu și Vârful Negoiu. În sud, străjuiește Câmpia Română, dar și cele două bazine hidrolifice – Bazinul Vedea, în zona de câmpie, și Bazinul Argeș, în zona muntoasă a județului.

cazare arges

Cu o suprafața de 6.800 de km2, județul Argeș ocupă circa 2,9% din suprafața totală a pământului românesc, numărul locuitorilor ajungând, după ultimele date oficiale, la 663.206. Reședința județului este orașul Pitești, cunoscut și sub numele de „Orașul lalelelor”.

Argeșul este foarte bine cunoscut pentru culturile de plante industriale, fructe și cereale. Viticultura este un alt un domeniu cu tradiție pe teritoriul județului. Podgoriile argeșene se pot lăuda cu mențiuni în documente istorice datate încă din secolul 14. Tot în Argeș, veți avea ocazia să vizițați o gamă largă de muzee, case memoriale și de cultură, teatre și școli de arte populare.

Dacă v-ați făcut, în mare, o idee despre de ce ar merita să vizitați județul Argeș, următorul pas firesc este să cutați un loc de cazare. Din fericire, Argeșul este unul dintre județele din Româia care sta foarte bine la capitolul hoteluri și pensiuni. În continuare vă prezentăm o listă a celor mai apreciate locuri de cazare Argeș.
Cazare Argeș: Hotel Posada Vidraru 4*

Hotelul Posada Vidraru este poziționat pe Transfăgărășan, la 200 de metri de Barajul Vidraru, în locul fostului Popas Casa Argeșeană. Locația oferă turiștilor accesul la priveliștile de vis de deasupra Lacului Vidraru și Munților Făgăraș și este situat departe de zgomotul orașului, fiind locul perfect pentru a petrecere un concediu de odihnă.

Hotelul are disponibile 50 de camere, majoritatea dotate cu balcoane, și cinci apartamente. Atât camerele, cât și apartamentele dispun de băi proprii, minibar, televizor LCD, telefon și centrală termică proprie. Acesta dispune, de asemenea, și de o sală de conferințite cu o capacitate de 100 de locuri, dotată cu videoproiector, ecran de proiecţie, internet wireless, flipchart, sistem audio.

Printre facilitățile pe care Hotelul Posada Vidraru le pune la dispoziția turiștilor din Argeș se numără: terase, foișoare, spațiu de joacă pentru copii, internet, parcare, plimbări cu vaporașul și cu catmaranul pe Lacul Vidraru.

Restaurantul din cadrul hotelului poate găzdui până la 120 de persoane și dispune de o terasă cu 40 de locuri, unde se pot organiza evenimente festive, precum nunți, botezuri, petreceri private sau dineuri. Pentru a partidă de billiard, darts sau tenis de masa, puteți vizita oricând Vidraru Bar & Club, iar pentru o sesiune de relaxare, hotelul vă oferă serviciile unui centru SPA, cu jacuzzi, sauna și centru de fitness. Prețurile pentru cazare pornesc de la 125 de lei.

Cazare Argeș: Hotelul Posada 3*

Hotelul Posada, din Curtea de Argeș, este localizat în proximitatea Mânăstirii Meșterului Manole și dispune de 49 de camere duble, dotate cu baie proprie, televizor, minibar, internet și telefon.

Hotelul pune la dispoziția turiștilor o sală pentru seminarii cu o capacitate totală de 50 de locuri, un bar de zi, situtat în hol, și o sală de mese cu 160 de locuri, care dispune și de un separeu cu 20 de locuri. Totodată, hotelul oferă și o terasă, cu o capacitate de 80 de locuri. Prețul pentru o nopate de cazare pornește de la 100 de lei.

Cazare Argeș: Cabana Cumpăna 2*

Cu un total de 70 de locuri, împărțite în 35 de camere și 3 apartamente, Cabana Cumpăna oferă locuri de cazare ce pornesc de la prețul de 100 de lei/noapte. Toate spațiile de locuit sunt dotate cu grup sanitar propriu, televiziune prin satelit și centrală termică automată proprie. Printre facilitățile oferite, se numără: parcare exterioară, internet wireless în lobby şi restaurant, loc de joacă pentru copii- exterior, teren de fotbal, foc de tabără.

Restaurantul cu specific românesc dispune de o capacitate de 80 de locuri la care se adăuga alte 40 de locuri, pe terasă, și permite organizarea de mese festive și evenimente private. Cabana dispune și de un bar de zi cu 12 locuri.

Pentru petrecerea timpului liber, Cabana Cumpănă oferă clienților săi o gamă largă de posibilități, de la plimbări cu vaporașul pe Lacul Vidraru și seri tradiționale cu foc de tabără până la cantonamente și antrenamente și chiar meciuri de fotbal pe terenul amenajat în curtea cabanei.

Cazare Argeș: Pensiunea Doru 3*

Pensiunea Doru, de la poalele Munților Leaota, oferă posibilitatea vizitării principalelor atracții turistice din zona Câmpulung Muscel, prima capitală a Țării Românești. Totodată, pensiunea străbate un superb peisaj localizat între Stoenești și Cetățeni, pe DN 72B.

În ceea ce privește facilitățile puse la dispoziția clienților, Cabana Doru oferă o suită de 3*, o camera de 3*, trei camere de 2* (cu baie comună) și două băi comune (dodate cu cabine de duș și uscător), sală de mese, sală de socializare, parcare, terasă acoperită, spațiu de joacă pentru copii cu supraveghere video.

Prețurile pentru o noapte de cazare pornesc de la 80 de lei pentru camerele duble și de la 155 de lei pentru suite.

Cazare Argeș: Pensiunea Dracula 3*

Pe DN 7C, la numai un kilometru distanță de Cetatea Poenari a lui Vlad Țepeș, sau Cetatea Dracula, și la aproximativ șase kilometri de Barajul Vidraru, se află Pensiunea Dracula. În proximitatea sa se află intrarea pe Trasfăgărășan, lacul Bâlea și Mânăstirea Curtea de Argeș.

Cu un total de 150 de locuri, Pensiunea Draculă oferă patru apartamente și 60 de camere, dispuse în camere duble, triple și cu mai multe locuri. Atât apartamentele, cât și toate camerele, dispun de grupuri sanitare proprii, televiziune prin cablu, telefon, minibar și balcon. Din meniul restaurantului Dracula fac parte preparate delicioase cu specific românesc și zonal.

Prețurile pentru o noapte de cazare la Pensiunea Dracula din Argeș pornesc de la 120 de lei.

Cazare Argeș: Pensiunea Jupâniței 4*

Pensiunea Jupâniței oferă camere de minim 13 mp, cu două paturi, precum și apartamente cu salone de minim 14 mp. Pensiunea dispune, în total, de 120 de locuri, distribuite în 10 camere și două apartamente. Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri, iar prețurile pornesc de la 90 de lei pe noapte. Pensiunea tolerează animalele de companie, dispune de camere pentru fumători și de room-service, iar facilitățile oferite includ: teren de fotbal, masă de bilird, spațiu pentru grătar, sală de petreceri, tenis de masă, șemineu, ghid turistic, drumeții.

Cazare Argeș: Pensiunea Șerbănoiu 3*

Cu prețuri pornind de la numai 70 de lei/noapte, Pensiunea Șerbănoiu, din județul Argeș, este situtată în zona Munților Făgărași, într-un colț de natură liniștit și relaxant, cu aer curat, perfect pentru un concediu de odihnă în care să vă reîncărcați bateriile. Pensiunea se află la 20 de kilometri de Curtea de Argeș și 7 kilometri de Barajul Vidraru, într-o poiana care pune la dispoziția turiștilor numeroase distracții, printre care teren de forbal, leagăn, foișor și grătar.

Cabana dispune de 13 camere, cu un număr total de 32 de locuri, cu grupuri sanitare proprii, și bucătărie utilată.

Cazare Argeș: Pensiunea Maria 3*

Pensiunea Maria este situată la 19 kilometri de orașul Pitești, în satul Băjești. La o distanță de la 41 de kilometri se află orașul Târgoviște, iar la 46 de kilometri este localizat orașul Râmnicu Vâlcea.

Printre facilitățile oferite de Pensiunea Maria se numără spațiul de joacă pentru copii, terasa și parcarea privată gratuită. Prețurile pornesc de la 90 de  lei/noapte, cazarea făcându-se într-una din cele 5 camere și 4 apartamente.

Cazare Argeș: Cabana Capra 3*

Cabana Capra se află la o altitudine de 1585 de metri și este situate la numai 9 kilometri de lacul glaciar Bâlea. Complexul dispune de 57 locuri de cazare dotate cu: grup sanitar propriu, cabină de duş, televiziune prin cablu, centrală termică automată proprie.

Printre facilităţile oferite de Cabana Capra se numără: parcare exterioară, seif la receptie, internet wireless în lobby şi restaurant, loc de joacă pentru copii- exterior, gratar exterior, foc de tabără.

Restaurantul cabanei propune un meniu pe bază de preparate tradiționale românești, are o capacitate de 80 de persoane și poate găzdui evenimente fesitive, dineuri sau petreceri private.

Prețurile pentru o noapte de cazare în Argeș, la Cabana Capra pornesc de la 135 de lei.

Cazare Argeș: Hotelul Posada 3*

Situat în apropierea Mânăștirii Meșterului Manole, Hotelul Posada dispune de 49 de camere cu grup sanitar propriu, telefon, televizor, internet și minibar. Totodată, hotelul este dotat și cu o sală de conferințe cu o capacitate de 50 de locuri.

Resturantul, încadrat în categoria I, poate găzdui până la 80 de oaspeți simultan, specificul fiind unul clasic, cu preparate internaționale.

Prețurile pentru o cameră single, cu mic dejun inclus, pornesc de la 125 de lei/noapte, pe când o camera dublă, de asemenea cu mic dejun inclus, poate fi rezervată pentru suma de 170 de lei/noapte.

Cazare Argeș: Pensiunea Belvedere la Cristina 2*

Pensiunea Belvedere la Cristina a fost construită după motto-ul: „Un răsărit de soare de poveste”. Situată pe DN 7C, la 20 de kilometri de Curtea de Argeș și la numai 7 kilometri de Barajul Vidraru, Belvedere La Cristina oferă o priveliște de vis asupra Munților Ghițu și Frunți, dar și la stânca lui Badur, locul unde oamenii spun că ar fi îngropată comoara de aur a lui Vlad Țepeș

Pensiunea oferă prețuri avantajoase și accesibile tuturor buzunarelor, care pornesc de la 80 de lei/noapte. Puteți rezerva un apartament cu două camere și patru paturi, unul dintre cele două apartamente cu două locuri sau o cameră dublă cu pat matrimonial. Pensiunea mai pune la dispoziția clienților o parcare și un loc de joacă pentru copii.

Vacanță plăcută!